Spam işi bitti Herkese Geçmiş Olsun Kanallar Pert

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaşlar ben kanalları şöyle açıyorum ilk olarak ip adresini değiştiriyorum modeme reset atarak ondan sonra yandex veya chrome üzerinden gizli pencere açılıp dil ve ülkeyi ABD seçiyorum ondan sonra üyelik başvurusu yapıyorum, üyelikten sonra google++ girip önüme gelen seçenekleri onaylıyorum ondan sonra youtubea girip gerekli ayarlamaları yapıp ondan sonra video indirip atıyorum.

Birde şöyle birşey var olacağı buydu böyle olmasaydı şayet youtube bildiğin çöplük olacaktı 1 videodan düşünsenize 1000 tane var :s bu durumda da google buna el atacaktı ve atıyor hayırlısı olsun.

benimde patlak kanallar,bikaç saat önce sağlamdı şimdi kontrol edince gördüm.neyse biz eski usule devam ilk denememdi zaten:D

Bu spam işinden de bi tek benim başım yanmadı galiba her gün her gün 100 kanalım kapatıldı diye konu açılıyo geçmiş olsun arkadaşlar

ben de 10 dk önce uğraştığım tek kanalıma 2.telifi yedim yeni kanal vs baştan uğraş dur şimdi..

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bana kopyaladığın kanalda patladı,tam History oldu:D

o zaman siz de yönteminizi geliştirin
günübirlik spam yapın

daha çok kazanırsınız hem.
sadece tavsiye.

iyide beyler burada adminler felanda aynı şekilde kanallar açıyorlar onların kanalları neden kapanmıyor bir çözüm önerisinde bulunsunlar

Nerden biliyon kardeşim kapanmadını sadece konu acmıyoruz ama benım mesajlarım vardır. Şuan diğer admin arkadaşları izliyorum benim rakam 200 oldu onların 500 1000 arası oynuyo :D

Şükür 15-20 gündür giden kanal yok bende.Az ama emin adımlarla ilerlemek en iyisi abanınca illaki gidiyor.

Beyler bana bir bakın şu gold kitapta spama çözüm bulduğunu söylüyordu arkadaş kitabı alıp uygulamada başarılı sonuç elde edenler var mı ? Bir konuşalım bu konuyu

sizlere en güzel tafsite şu heralde. kanallarınızı aın içine video yada başka bişi atmayın bekletin biraz rafa kaldırın tozlansınlar hatta youtube bile unutsun öyle birşeylerin varlığını. son yaklaşık 3 hafta ve daha fazla bir süre sonra çıkarın raftan ısıtın sıcak sıcak youtub amcaya servis edin tadını çok beğenicektir. hatta tekrar tekrar istiycektir.

Manuel çalışın. Emeklerinizin boşa gitmesindense az kazanin öz kazanın. Ayrıca kusura bakmayında youtube çöplüğe dönüyor spam videolar sayesinde.

havlu atmanın zamanı geldimi ? spama çare yokmu yani?

az ve öz e dönmenin zamanı gelmiş.
ben 30 video ile aylık 400$ ı görmüştüm. (30 videonun izlenimi ortalama 15.000)
şimdi özlüyorum o günleri :)

Geçmiş olsun arkadaşlar,kanallarınız kapanınca adsense'inizdeki paranızı alamıyor musunuz?

spam dediğiniz aynı videoları farklı kanallarınıza atmakmı oluyor ? yoksa kanal kopyalamakmı?

---------- Mesaj saat 02:44:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:40:59 civarında gönderildi. ----------

Manuel çalışın. Emeklerinizin boşa gitmesindense az kazanin öz kazanın. Ayrıca kusura bakmayında youtube çöplüğe dönüyor spam videolar sayesinde.

3-5 kanal ile çalışıp kanallarına çok özen gösteren çok emek veren arkadaşların kanalları da patladı, daha önce forumda yazdılar youtube bu sağı solu belli olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri