Spam kanal ne demek? Yaptığım içerik spam mı?

• Kullanıcı Xformen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Xformen

Kayıtlı Üye
Dostlarım merhaba ,

Spam kanal ne demek acaba? Benim 9.000 aboneli askıya alınmış bir kanalım

var. Burada bir tane Twitch yayıncısının oynadığı League of Legends

maçlarının

özetini paylaşıyorum.Kendisi ile samimiyimdir sohbetim de vardır ve

kendisinden tüm izinleri almış bulunmaktayım.Benim yaptığım spam mı oluyor?

Kendisine sorduğumda , kanalımın kapanması ile ilgili bilgisi olmadığını

yapabileceği bir şey varsa yardım edeceğini söyledi.Kanalımın askıya alınma

sebebi bu olabilir mi?

Dostlarım merhaba ,

Spam kanal ne demek acaba? Benim 9.000 aboneli askıya alınmış bir kanalım

var. Burada bir tane Twitch yayıncısının oynadığı League of Legends

maçlarının

özetini paylaşıyorum.Kendisi ile samimiyimdir sohbetim de vardır ve

kendisinden tüm izinleri almış bulunmaktayım.Benim yaptığım spam mı oluyor?

Kendisine sorduğumda , kanalımın kapanması ile ilgili bilgisi olmadığını

yapabileceği bir şey varsa yardım edeceğini söyledi.Kanalımın askıya alınma

sebebi bu olabilir mi?

Eğer telif hakkında bulunmadıysa arkadaşınızın ilgisi yoktur. Askıya alınma sebebini içeren mail almışsınızdır. Onu paylaşırsanız daha net bilgiye ulaşabilirsiniz.

spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri olarak yazıyor.

Fakat tüm politikaları okudum ihlal ettiğim bir şey bulamıyorum.

Eğer telif hakkında bulunmadıysa arkadaşınızın ilgisi yoktur. Askıya alınma sebebini içeren mail almışsınızdır. Onu paylaşırsanız daha net bilgiye ulaşabilirsiniz.

Benimde kanalım kapandı ama kapanma nedeni diye gönderilen mailde hiç açıklayıcı bilgi yoktu. Genel başlıklar halinde şu şu şu yazmışlar. Kardeşim ben spammı yaptım, topluluk ihlali mi?, telif mi? yada hangi videom yanlış. Yarı özgün çalışıyorum, zaten çoğu videomu ince eleyip sık dokuyorum. Tam nerede yanlış yapmışım açıklayıcı söyle de kendimi düzelteyim, değil mi ama...

Hiç aklıma gelmemişti gerçekten teşekkürler :D Ettim zaten olumsuz yanıt geldi

Yani yukarıda yazdıklarına göre bilgin yok diye söyledim itiraz et diye. Siz dalga geçer gibi hiç aklıma gelmemişti diyorsunuz. Biraz araştırsanız 2 hafta da bir itiraz edeceğinizi 2-3 yıl bile sürebileceğini bilmeniz gerekirdi.

Arkadaş sana yardım etmeye çalışıyor sen dalga geçer gibi cevap veriyosun senin gibi insanların neden onaysız kullanıcı oldugunu anlamışsındır umarım

Sizinle 2'li diyaloğa girip tartışmak istemiyorum.2 haftadır onlarca konu açıp yardım çığlıkları atıyorum. Kimseyle dalga geçtiğim felan yok. Çok tozpembe olduğunuzu mu sanıyorsunuz yani.

Arkadaş sana yardım etmeye çalışıyor sen dalga geçer gibi cevap veriyosun senin gibi insanların neden onaysız kullanıcı oldugunu anlamışsındır umarım

adı neydi kanalının? ben de aynı içerikleri paylaşıyorum ama full halini değil. Sadece Bar mı?

15 gün sonra tekrar itiraz etme hakkın olacak, itirazında yaptığın işi ve politika ihlalı olmadığını anlat hatta yapabiliyorsan içerik sahibinden youtube da yayınlamaya izin verdiğini beyan eden bir Telif paylaşımı dosyası al imzalı. Açarlar kanalını, kapanma sebebi kanalının youtube botları tarafından spam algılanması,.

15 gün yarın oluyor atacağım itirazı. Acaba sadece iznim olduğunu yazsam olur mu?

15 gün sonra tekrar itiraz etme hakkın olacak, itirazında yaptığın işi ve politika ihlalı olmadığını anlat hatta yapabiliyorsan içerik sahibinden youtube da yayınlamaya izin verdiğini beyan eden bir Telif paylaşımı dosyası al imzalı. Açarlar kanalını, kapanma sebebi kanalının youtube botları tarafından spam algılanması,.

15 gün yarın oluyor atacağım itirazı. Acaba sadece iznim olduğunu yazsam olur mu?

Öyle olsa herkes istediği içeriğe benim diye mail atardı :D somut bir örnek vermelisiniz. Şans yine de sonuçta ama bence elinizde bir belge olması ve taratıp atmanız çok büyük bir artı olur.

Anladım hocam teşekkürler. Mailden izin verdiği yazıyı atsam olur mu?

Öyle olsa herkes istediği içeriğe benim diye mail atardı :D somut bir örnek vermelisiniz. Şans yine de sonuçta ama bence elinizde bir belge olması ve taratıp atmanız çok büyük bir artı olur.

Sizinle 2'li diyaloğa girip tartışmak istemiyorum.2 haftadır onlarca konu açıp yardım çığlıkları atıyorum. Kimseyle dalga geçtiğim felan yok. Çok tozpembe olduğunuzu mu sanıyorsunuz yani.

Tozpembe olmana gerek yok sadece nezaket kuralları içerisinde karşındakiyle sohbet et yani herşeyden önce konuşmasını ögrenmen gerekiyor veya konuşmadan önce düşünmen gerekiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri