sokmayı denemedim bile abi, öyle olacağını biliyordum çünkü. ünlemmi dolarmı ona bile bakmadım, nitekim 7 adsense ımda banlandı. Şimdi Forumda adsenseları banlanmayıp ödeme alanlar, hatta bazı partnerlerden ödeme alanlar var görüyorum, Eminim ki onlar küçük meblağlar.(Partnerler için konuşuyorum) Adamlar bütün ödemeleri kesemezler, scam değiliz bakın ödemeye devam ediyoruz diyeceklerdir.. Adsense ise, 4 5 kanalın kapatılsın topluluktan, adsense direk spama giriyor, Durup dururken para kazanmalar gidiyor, ve Akabinde ban. Yani kanallar bir kaç ay açık kalacaksa ödeme alma ihtimali olacaktır ( yine keyfe kader banlaydabilirler.) ben bu strese giremem valla, ALLAH Bereket versin, bu işin varlığından beni haberdar eden başta [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] arkadaşıma, [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] 'e sonra ytpara.com forumu ve Youtube'a teşekkürlerimi sunarım. Eskisi kadar olmasada foruma ara ara giriyorum, buradaki dostluk ortamı gerçekten güzel,.
Bertan şu forumda en son pes edecek kişi sensin kardeşim.Biraz dinlendikden sonra sakin kafayla tekrar bi düşün derim.