SPAM | Konusu Anketi ! Katılalım Arkadaşlar

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

SPAM'mı Özgün'mü ?

• SPAM Çalışma

Oy: 1 100,0%
  • Özgün Çalışma

Oy: 0 0,0%
  • Hem Spam Hem Özgün Çalışma

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumumuzda Spam veya Özgün çalışan arkadaşlarımızı merak ediyorum ve ankete katılırsanız iyi olur.

Anket nerede ?

Edit : Düzelmiş.

Genellikle özgün.

Diğeri ise farklı kaynaklardan çekerim veya editler. (yani bu ne özgün nede spam)

Ben şu an sırf spam çalışıyorum. Ancak özgün ve spamı aynı anda götüren her zaman öndedir

spam.her videoyu da spamlamıyoruz.günde 150-200 yerine de 15-20 tane yetiyor...haftada 1 -2 gün 100-200 arası yüklerim sadece.

Keşke herkes özgün yapsa ama şuandaki pozizyonda ben hem spam hem özgün çalışıyorum.

3 tane adsense hesabım var biri spam için biri özgün için diğeride yedek gayet iyi gidiyor :D

ben telif hakkı olmayan global videolara çalışıyorum, bi tanede kendi kanalım var oyunlarımı ve spor videolarımı koyuyorum ama kimse izlemiyor onları ayda 20-30 tık anca :D

Özgün çalışanın ne işi var demeyin :) 100 de 100 özgünüm . Kendi kameramla çekip kendim yüklüyorum daha yeni başladım ama hayırlısı bakalım :)

Soğukda göle gittim özgün video çekeyim diye bütün gün dondum Tam balık çıkmıyor diye ümidi kesmiş iken kurbağa bağladığım turna oltasına iri bir turna vurdu Hemen kuzene dedim başla çekime hem balığı çekiyorum hemde nasıl balık çekilir balığı kaçırmamak için onu anlatıyorum neyse video çekildi balığıda çıkardım Sonra videoyu bir izledim kuzen uzaktan çekmiş gölün rüzgar sesınden benim anlatıklarım duyulmuyor evde pc den de urastım yıne ses cıkmıyor sınırım bozuldu söve saya videoyu sildim artık yaza kısmetse :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri