Spam limit

• Kullanıcı hamitcan3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hamitcan3

Yasaklanmış
merhaba
benim videoalrımın %70i kadar ozgun gunde kaç tane max atmalıyım spam girmemesi için ?

1 tane atarsın spam yersin 50 100 tane atarsın hiç bir şey oylaz. google bu sağı solu belli olmuyor.

spamın video sayısıyla alakası yok diye düşünüyorum

50 video attığım hesap kapanıyor 900 video attığım hesap duruyor.

1 tane atarsın spam yersin 50 100 tane atarsın hiç bir şey oylaz. google bu sağı solu belli olmuyor.

spamın video sayısıyla alakası yok diye düşünüyorum

50 video attığım hesap kapanıyor 900 video attığım hesap duruyor.

dediğim gibi kendi videolarımı cekiyorum nerdeyse %90 ozgun.

ilk mesajımdada belirttim sonucta tek ben atıyorum + olarak videoları duzenliyorum yani.

en azından ½70i ozgun oluyordur

Spam limiti nasıl birşey bilmiyorum. Ağustos ayında 60 - 70 arası kanalım spamdan kapandı. Ama Eylül ayında aynı şekilde açtığım ve her kanala 500 - 1500 arası değişen video attığım 60 a yakın yeni kanalım sağlam olarak duruyor. Eylül ayında sadece 1 kanalım spamdan kapandı başka kapanan kanalım olmadı. Artık günlük olarak 1 kanal açıyorum videoları attıktan sonra o kanalı hemen bağlamıyorum 1 - 2 gün geçtikten sonra adsense ilişkilendirmesi yapıyorum. Ondan sonra bir daha kanallara login olmuyorum. Kanalların durumunu günlük olarak kanal url girip kontrol ediyorum yetiyor.

hesabınla vedalaş.

Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen , [MENTION=725]yumi[/MENTION] nin dediği gibi youtubenin sağı solu belli olmaz , ben her seferinde 100 , 200 , 400 , 500 hatta 1100 video attığım da oldu hesapların hepsi hala sapasağlam spamdan kapanan olmadı

Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen , [MENTION=725]yumi[/MENTION] nin dediği gibi youtubenin sağı solu belli olmaz , ben her seferinde 100 , 200 , 400 , 500 hatta 1100 video attığım da oldu hesapların hepsi hala sapasağlam spamdan kapanan olmadı

az atıyormuşsun :) 1 ay önce 1000 e yakın video attığım kanallar duruyor :) 100 150 tane attığım kanallar uçtu :)

---------- Mesaj saat 15:26:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:02 civarında gönderildi. ----------

az atıyormuşsun :) 1 ay önce 1000 e yakın video attığım kanallar duruyor :) 100 150 tane attığım kanallar uçtu :)

Bu arada arkadaşlar çok atın demiyorum dediğim gibi google'ın sağı solu belli olmuyor.

Günde 20 video atıyormuşsun. Bir şey olacağını hiç sanmıyorum ben. İlla bir tedbir almak istiyorsan uploadlar arasına biraz vakit koy. Hepsini aynı anda yüklemektense birkaç saat arayla 10ar 10ar yada 5er 5er koy.

Tabiki youtube un işi belli olmaz olayı doğru. Çok değişik işleri var ama 20 videodan da spam yeme olasılığın çok ama çok düşük.

--
Ayrıca özgün videonun tanımını yanlış biliyorsun. Özgün video dediğin kendi yaptığındır yayınlama hakkı sana ait olandır. Sen özgün videoları değil 20 tane istersen 50 tane at hiçbir şey olmaz.

spam in video sayisi ve kanalin eski yeni olmasiyla alakasi yok

spam video sayısı yada video boyutu yada kanalın eski veya yeni olması ile alakalı ise :D

ben daha kanala video atamadan spamdan gitti kanalım :D

HADİ Bunuda Açıklayın Youtuberler :D

Spamı sorgulamayın onunla yaşamayı öğrenin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri