Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spam direk başkalarının kazancını bölmek/ele geçirmek olduğu için kul hakkına girer, işin birde bu tarafına dikkat çekerim.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kardeşim işin o boyutu hakkında 100'lerce sayfa post atılır bu forumda,hiç karıştırmayalım bence.
Not: Teşekkür eden arkadaşlar sağolun,sizlerinde bölye konularını görmek bu konunun asıl amacıdır.Saygılarımla.
Youtube'dan para kazanan her müslümanın gözetmesi gereken 1. Kriter bu bence, sen de insanlara teşvik ederek daha fazla günaha giriyorsun, neyse Allah affetsin.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
[MENTION=2355]ghalacli[/MENTION] sen nasıl kazanıyorsun merak ettim ?
bonna öncelikle eline sağlık
Çok kararsızım bu bot ve vds olaylarında yılbasın öncesi 50-60 tl kazanırken şimdi 10-15 lira alıyorum seytan bi yerden dürtüyor bu işlere gir diye ama birr yandanda diyorumki evdeki bulgur carsıdaki princten iyidir spam işine girmedim şimdiye kadar hiç kanal kopyalamadım napsam bilmiyorum.
kimse karışmasın yarın ilk işim bu konunun tam tersini açmak yani az kanalla cok kazanç
Konunu bekliyorum kardeşim.
hacı bıliyon kanallar tepetakla bi toparliyim bomba gibi bi konu açacam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.