Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tesekkur eden arkadasların böyle konuları beni mutlu ederrica ederim.
açacak konu bırakırsanız açacağız
şaka bir yana ben bu yt işinde şanslılardanım.
botla işe yaramaz bir çizgi filmi çekerken bot gidiyor başka bir çizgi film çekiyor ve o çektiği adını bile bilmediğim çizgi film tavan yapıyor...
bunları bir formüle dökebilirsem yazarım biri ara
emeğine sağlık.
max 30 video yukleyin demişsiniz bu dikkatimi çekti. 20+ veya 40+ olan videolarda da 30 mu yüklemeliyiz? ve ne kadar bekleyip tekrar video atmalıyız kanala..
render mevzusu olmadan videolarda para yanmayacak ki
Render yapmadan direk tekrar uplaod yaptığında ünlem vermez mi, partner olunca değişir mi yoksa ?
yoo partner değil, ünlem geçme yolları var. at videoyu. görüntü iyileştirmede biraz boz videoyu sonra farklı kaydet. yak. sonra eski haline çevir. kaydet
toplu olarak iyileştirme mümkün mü hocam peki yoksa 200 tane videoyla mı uğraşıcaz vdsnin anlamı kalmaz da öyle![]()
vdsden atıcan. kendi pc'nden tek tek düzenleme yapıcan. ben öyle yapıyorum.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.