Spam Nedir? Nasıl Yapılır? VDS nasıl kullanılır? [ Spamla Para Kazanma Yöntemi ]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Hocam güzel anlatmıssın, açıklama kısmına yt keyword tool'dan bulduğumuz etiketleri yanyana yazsak sıkıntı olurmu ? izlemelere etkisi olurmu

hocam baya sağlam anlatmışssınz bilgisayarıda formatladım çok teşekkürler en kısa sürede deniyeceğim. parmaklarına sağlık bonna :)

tesekkur eden arkadasların böyle konuları beni mutlu eder:) rica ederim.

açacak konu bırakırsanız açacağız :D
şaka bir yana ben bu yt işinde şanslılardanım.
botla işe yaramaz bir çizgi filmi çekerken bot gidiyor başka bir çizgi film çekiyor ve o çektiği adını bile bilmediğim çizgi film tavan yapıyor...

bunları bir formüle dökebilirsem yazarım biri ara:D
emeğine sağlık.

açacak konu bırakırsanız açacağız :D
şaka bir yana ben bu yt işinde şanslılardanım.
botla işe yaramaz bir çizgi filmi çekerken bot gidiyor başka bir çizgi film çekiyor ve o çektiği adını bile bilmediğim çizgi film tavan yapıyor...

bunları bir formüle dökebilirsem yazarım biri ara:D
emeğine sağlık.

Onu ben de farkettim ya :D Türkçe kanala yunanca çizgi film çekmiş bot,videolar da izlenmiş ha:)

max 30 video yukleyin demişsiniz bu dikkatimi çekti. 20+ veya 40+ olan videolarda da 30 mu yüklemeliyiz? ve ne kadar bekleyip tekrar video atmalıyız kanala..

max 30 video yukleyin demişsiniz bu dikkatimi çekti. 20+ veya 40+ olan videolarda da 30 mu yüklemeliyiz? ve ne kadar bekleyip tekrar video atmalıyız kanala..

Güncel konuları okursan daha kazançlı olur. Açılan konunun ve yapılan yorumların tarihi de sol üst köşede yazar :)

Hatta güncel konulardan ziyade 2015 ocak ayında bu ve buna benzer konu olursa onları dikkate al :rolleyes:

render mevzusu olmadan videolarda para yanmayacak ki

yoo partner değil, ünlem geçme yolları var. at videoyu. görüntü iyileştirmede biraz boz videoyu sonra farklı kaydet. yak. sonra eski haline çevir. kaydet

toplu olarak iyileştirme mümkün mü hocam peki yoksa 200 tane videoyla mı uğraşıcaz vdsnin anlamı kalmaz da öyle :D

Arkadaşlar şunu söyleyim arkadaş bu paylaşımı yaptığından ünlem denen birşey yoktu haberiniz olsun :D

Arkadaş güzel paylaşımda Bulunmuş ama, Üyeliği pasif mi aktif mi anlamadım
Bonna
Guest
bunun anlamı nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri