Spam Öğreniyorum$1günde 1.000 TL Kazandım $ Kazanç ve Ödeme Kanıtlı $

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seti geçen gün aldım. Arkadaş içinden geldiği gibi anlatmış ama ortada bir eğitim yok maalesef.

Youtube' a girip yeni atılan spam videoları bulmayı göstermiş sonra da bunları kanallarınıza basın demiş. Ek olarak başlık atarken şuna dikkat edin ve bir kanala maksimum şu kadar video yükleyin demiş. Son olarak adsense başvurusu ile ilgili ufak bir şey anlatmış ki o da çok gerekli değil zaten.

Yani topu topu 2. dk lık konuyu 40dk. ya yayıp motivasyon kunuşmalarıyla bezeyip anlatmış. Zaten konusundaki 16 maddelik açıklamaya bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Eğitim ile ilgili sadece 3 madde var.

8-Yöntemde İçerik Sıkıntısı Çekmeceksiniz ! // 2dk lık bir arama yöntemi
9-Renderleme Yoktur. YT TO YT - VDS & BOT Çalışılabilir. // şu botu kullanıyorum diye isim vermiş o kadar
10-Spam yaparken adsenseyi sağlıklıklı şekilde açıp bağlamanında üzerinden geçtim ! // öyle birşey yok. not defterini açıp ufak bir tüyo vermiş o kadar.

Yani sonuç olarak videoda yukarıda yazdığım 2 satırlık yazıdan başka bir bilgi yok. Umarım almayı düşünenler için açıklayıcı olmuştur.

Seti geçen gün aldım. Arkadaş içinden geldiği gibi anlatmış ama ortada bir eğitim yok maalesef.

Youtube' a girip yeni atılan spam videoları bulmayı göstermiş sonra da bunları kanallarınıza basın demiş. Ek olarak başlık atarken şuna dikkat edin ve bir kanala maksimum şu kadar video yükleyin demiş. Son olarak adsense başvurusu ile ilgili ufak bir şey anlatmış ki o da çok gerekli değil zaten.

Yani topu topu 2. dk lık konuyu 40dk. ya yayıp motivasyon kunuşmalarıyla bezeyip anlatmış. Zaten konusundaki 16 maddelik açıklamaya bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Eğitim ile ilgili sadece 3 madde var.

9-Renderleme Yoktur. YT TO YT - VDS & BOT Çalışılabilir. // şu botu kullanıyorum diye isim vermiş o kadar
10-Spam yaparken adsenseyi sağlıklıklı şekilde açıp bağlamanında üzerinden geçtim ! // öyle birşey yok. not defterini açıp ufak bir tüyo vermiş o kadar.

Yani sonuç olarak videoda yukarıda yazdığım 2 satırlık yazıdan başka bir bilgi yok. Umarım almayı düşünenler için açıklayıcı olmuştur.

Şaşırdık mı?!:confused: tabii ki de hayır ,bu tip satış tekniklerinden kaç kişinin daha canı yanacak kaç kişi daha mağdur olacak merak ediyorum.

Konuyu açan arkadaş, yorumlarımı yanlış anlama. Baltalama amaçlı değil söylemlerim. Başlık o kadar cezbedici ki inan alacaktım ama konunun içinde detay yoksa para yatırmanın anlamı kalmıyor. Ben sabah 6 akşam 6 inşaatlar da tabiri caizse hamallık ediyorum ve bu suretle renksiz hayatıma renk katmak için alacaktım. Ama görünen o ki galiba bir nebze umut satıyor gibisin.

Umut verip,güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin.
Hadis-i Şerif

Lider, Umut Dağıtandır.
Napolyon

Umut, Uyanan bir insanın rüyasıdır.
Aristo

Son düzenleme:

bunu yönetime söylemek gerekir [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bu tür e kitaplar rehberlerden 3 senedir milletin ağzının yandığını en iyi siz biliyorsunuz bu tür olayların %90'ında kazanılan tek şey kaybedilen para oldu.Hala neye dayanarak bunları inceleyip onay verebiliyorsunuz ? youtube'a başladığım ilk 3 gün içinde bile e kitap yazabilecek 100 taktik verebilirdim.Bu iş böyle bir şey bu kadar basit mi sizce ? günde 1000 tl kazanan adam bunlarla uğraşır mı ? amacı yardım olsa para ister mi ? Suç arkadaştan ziyada bu tür konulara izin veren yönetimin.

bunu yönetime söylemek gerekir [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bu tür e kitaplar rehberlerden 3 senedir milletin ağzının yandığını en iyi siz biliyorsunuz bu tür olayların %90'ında kazanılan tek şey kaybedilen para oldu.Hala neye dayanarak bunları inceleyip onay verebiliyorsunuz ? youtube'a başladığım ilk 3 gün içinde bile e kitap yazabilecek 100 taktik verebilirdim.Bu iş böyle bir şey bu kadar basit mi sizce ? günde 1000 tl kazanan adam bunlarla uğraşır mı ? amacı yardım olsa para ister mi ? Suç arkadaştan ziyada bu tür konulara izin veren yönetimin.

Umut verip,güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin.
Hadis-i Şerif

Lider, Umut Dağıtandır.
Napolyon

Umut, Uyanan bir insanın rüyasıdır.
Aristo

Konuyu açan arkadaş, yorumlarımı yanlış anlama. Baltalama amaçlı değil söylemlerim. Başlık o kadar cezbedici ki inan alacaktım ama konunun içinde detay yoksa para yatırmanın anlamı kalmıyor. Ben sabah 6 akşam 6 inşaatlar da tabiri caizse hamallık ediyorum ve bu suretle renksiz hayatıma renk katmak için alacaktım. Ama görünen o ki galiba bir nebze umut satıyor gibisin.

Şaşırdık mı?!:confused: tabii ki de hayır ,bu tip satış tekniklerinden kaç kişinin daha canı yanacak kaç kişi daha mağdur olacak merak ediyorum.

isterdimki aklınızdaki sorulara daha çok yardımcı olabilmek ama saygı duyuyorum arkadaşlar. ihtiyacı olan dostlara eğitim veriyorum rehber oluyorum mutluyum mesaj atan yardıma ihtiyacı olan dostlara şifa olmaya , ilgilenmeye devam. Teşekkürler sevgili arkadaşlar

Son düzenleme:
Ben bi ebook yazsam eğitim versem 10 bin tl den aşağı vermem valla :D hemde günde 5 bin tl kazandım :P

bilgilendirme_menu.png

Ek kaynak olarak ;

1) Portable Yöntemi
2) Adsense Hesap başvurusu yaparken Kesinlikle dikkat edilmesi gerekenleri Geniş olarak anlatacağım

Mesajlara cevap yazmaktan bi türlü müsait olamadım en kısa zamanda çekeceğim inşallah.

Son düzenleme:
Benim konuyu baltalama gibi bi niyetim yok, genel anlamda Türk webmaster forumlarında satılan yöntem tarzı şeyler hakkında kısa bi eleştiri yapıcam

Hiçkimse kesin yüzdeyüz sağlam kazanç sağladığı yöntemleri taktikleri satmaz, yöntem taktik satanların amacı, kullanmadıkları sıradan şeylerle ek gelir elde etmek

yoksa siz günde garanti 1k kazanabileceğiniz yönteminiz olsa gidip 120 liraya satarmısınız, herhalükarda aylık 30k kazancınız var

Türk webmaster forumlarında satılan yöntem gibi şeylerin tamamının amacı kendi işine yaramayan şeyleri satarak ek gelir elde etmek, ve çoğu zaman gördük ki bu tarz şeyleri alanların yüzde 99.9 u mağdur oluyor
Bir müddettir website satan malüm kişilere bizzat şahit olduk

Benim konuyu baltalama gibi bi niyetim yok, genel anlamda Türk webmaster forumlarında satılan yöntem tarzı şeyler hakkında kısa bi eleştiri yapıcam

Hiçkimse kesin yüzdeyüz sağlam kazanç sağladığı yöntemleri taktikleri satmaz, yöntem taktik satanların amacı, kullanmadıkları sıradan şeylerle ek gelir elde etmek

yoksa siz günde garanti 1k kazanabileceğiniz yönteminiz olsa gidip 120 liraya satarmısınız, herhalükarda aylık 30k kazancınız var

Türk webmaster forumlarında satılan yöntem gibi şeylerin tamamının amacı kendi işine yaramayan şeyleri satarak ek gelir elde etmek, ve çoğu zaman gördük ki bu tarz şeyleri alanların yüzde 99.9 u mağdur oluyor
Bir müddettir website satan malüm kişilere bizzat şahit olduk

Kendi işimi baştan sona öğretiyorum ve tüm yardımı elimden geldiği kadar vermeye çalışıyorum işim olmayanıda satmadım satmamda bizde insanız ! yazınız için teşekkür ediyorum

Skype grubu dedin ekledin grubu takip ediyorum geyikten başka bişey yok oda günde 1-2 kişi ya yazar yada yazmaz bende hizmetini aldım peki niye ben göremiyorum elinden geldiğini yaptığını bana hiç bir faydan olmadı. Şimdi çıkıp matematik falan deme gerçekten bildiğin bişey varsa ve yardımcı olmak istiyorsan ol hepimi burda ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz ben aylardır ödeme almıyorum en son aldığım ödeme 26 temmuz 240-250 dolar gibi bişeydi onuda 3 ayda kazanabildim
sen bi video çektin başkada bişey yapmadın ve bu videoyu burda en az 20 kişiye sattın ve 10-15 günde 2 bin lira canlı para kazandın zorumuza gidiyor tabi arkadaş...

Ayrıca hizmet alan herkesi aldıpın skype grubundan beni çıkarmışsın bugün sırf diğer arkadaşların düşüncelerine katılıp konuna yorum yaptığım için yaptın bunu

Madem gruptan çıkardın iademi istiyorum gereği yapılsın lütfen [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] tekrar incubus burdaki bi çok kişi size güvendi. Hiçmi sormadınız kardeş burası ytpara bu videoda söylediklerini zaten herkes biliyor 100 liraya sattırmam diyemedinmi. Bende 2 saatlik video çekeyim hayat hikayemi ytparadaki 3 senelik serüvenimi falan anlatayım arayada 1-2 bilgi katayım 500 den satayım gitsin.

Pm...

Skype grubu dedin ekledin grubu takip ediyorum geyikten başka bişey yok oda günde 1-2 kişi ya yazar yada yazmaz bende hizmetini aldım peki niye ben göremiyorum elinden geldiğini yaptığını bana hiç bir faydan olmadı. Şimdi çıkıp matematik falan deme gerçekten bildiğin bişey varsa ve yardımcı olmak istiyorsan ol hepimi burda ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz ben aylardır ödeme almıyorum en son aldığım ödeme 26 temmuz 240-250 dolar gibi bişeydi onuda 3 ayda kazanabildim
sen bi video çektin başkada bişey yapmadın ve bu videoyu burda en az 20 kişiye sattın ve 10-15 günde 2 bin lira canlı para kazandın zorumuza gidiyor tabi arkadaş...

Ayrıca hizmet alan herkesi aldıpın skype grubundan beni çıkarmışsın bugün sırf diğer arkadaşların düşüncelerine katılıp konuna yorum yaptığım için yaptın bunu

Madem gruptan çıkardın iademi istiyorum gereği yapılsın lütfen [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] tekrar incubus burdaki bi çok kişi size güvendi. Hiçmi sormadınız kardeş burası ytpara bu videoda söylediklerini zaten herkes biliyor 100 liraya sattırmam diyemedinmi. Bende 2 saatlik video çekeyim hayat hikayemi ytparadaki 3 senelik serüvenimi falan anlatayım arayada 1-2 bilgi katayım 500 den satayım gitsin.

Birader senin amacın nedir ? konunun başından beri bu saldırganlık nedir ?
satın aldığını iddaa ettin yakın arkadaşın almış yakalanıncada hakkına girdik diye açıklama yapıyorsun hakkımı helal ettiğimi bi soru varsada herzaman yardımcı olacağımı heryerde dile getiriyorum skype grup istiyorsan satın alan kişi mahmut bartan muhatabımdır sen değilsin 2. olarak inisiyatifimden seni gruba ekledim grubun faydasınada zararınada olacak kişilere karar verir ister ekler ister çıkartırım benim amacım ciddi insanlarla yürümektir.

Skype Grubunun Açılmasındaki amaç kaynaşmaktır daha çok kaynaşıp grupta çalışma bilincini oluşturmaya çalışmak hataysa hatamdan dolayı özür dilerim

benden satın alan mahmut bartan gelir duygu düşüncelerini yazar ! saygılar.

Satış Pasiftir ; neden diye sormaya lüzum yok Yorumlara bakman yeterli !
Satın , Alan Almayan , satın alan kişiden alıp yorum atanlarda Konuyu çorba ettiğiniz için ciddi diyorum sağolun.

oEpP2b.jpg

oEpPg9.jpg

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam konuyu güvenip aktif ettiğiniz içinde çok teşekkür ediyorum ben kendi bildiğim doğrular peşinde koştum hala bana mesaj yazan dostlar var Allah razı olsun diye her gün skype girip mesajlarına cevap yazıyor destek veriyorum veremyede devam edeceğim benim amacım ciddi insanlardı ciddi olup çalışma şevkiyle yanan insanlardıki ciddi olan arkadaşlarla devam ediyoruz ciddi olmayan arkadaşlar konuyu sulandırmaya çalışan vs vs konuyu çorba ettiler ilk gün sinir sistemim çok bozuldu sonra kendime şunu sordum kendime inancım sonsuzsa devam etmeliyim diye ama bu kadarı yeterli sabredemez oldum güvenip konuyu aktif ettiğiniz içinde tekrar [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] teşekkür ediyorum sevgili hocam.

Herkeze Teşekkür ediyorum dostlar. Satış Pasiftir. Satın Alan Dostlarla İstediği sürece yola Devam.

Son düzenleme:
Arkadaşı kişisel olarak tanımıyorum. Satın alıp memnun olanlar da var. Siz YTPara'nın büyük bir kitlesinin gerçekten bir şey bilmediğinin farkında değilsiniz sanıyorum Youtube konusunda.

Benim yazdığım mesajı, onayladığım mesajı görürseniz 1000 TL'nin altında aylık kazanan arkadaşlara, yeni başlayanlara, bir şey bilmeyenlere yönelik olduğunu söyledim. Videoyu tekrar izledim. Anlattığını yapmıyorsunuz, zaten bilindik şeyler diyorsunuz, üşeniyorsunuz, bir işe yaramaz diyorsunuz. Videodaki şeyleri günde 8 saat yapın, uzun dönemde kazandırmama ihtimali 0.Günde 8 saat yaptık yine de 2 ay geçti hala ayda 1000 liranın altında (hatta 4-5000) kazanıyorum derseniz o zaman tamam derim. Youtube'te çok ekstrem taktiklere gerek yok para kazanmak için, düzenli çalışmak gerekiyor sadece.

Burada arkadaşın konusuna olumsuz yorum yazan tüm arkadaşlar sitede saatlerini geçiren arkadaşlar. "Yeni başlayan" ile alakası olmayan kişiler. Eğer yeni başlasaydınız bu bilgiler size çok değerli gelebilirdi. Eğer isterseniz sizler de bildiklerinizi e-kitap, video vs. yapıp satabilirsiniz 300-400 liradan. Bunda bir sakınca yok. Ticareti engellemek değil amacımız, dolandırıcılık varsa onu engellemek. Kişisel görüşüm yeni başlayan, bir şey bilmeyen biri için 100 lira edebilecek bilgi içeriyor video. Bu bilgileri 100 lira vermeden araştırıp da bulmak mümkün çok kolay. Ama uzun sürer görece.

Edit: Zaten arkadaş pasifleştirmiş satışı.

Gercekten Muhammed hocama yaptiginiz yorumlara bir bakin hele ayip

Adminin mesaji yeterlidir soylemek istediklerime tercuman olmus resmen ben 1 senedir yt isini birak biri olarak bu verilen bilgilerin cogunu unuttum ve bilmiyordum oyle laflar etmizsinizki sanki kendileri bir baltaya sap olmusta olmaya calisana laf atmak gibi resmen degmezmis hocam yardimlariniz sorularimi cevapsiz birakmadiginiz icin tekrar tesekkurler .

Gercekten Muhammed hocama yaptiginiz yorumlara bir bakin hele ayip

Adminin mesaji yeterlidir soylemek istediklerime tercuman olmus resmen ben 1 senedir yt isini birak biri olarak bu verilen bilgilerin cogunu unuttum ve bilmiyordum oyle laflar etmizsinizki sanki kendileri bir baltaya sap olmusta olmaya calisana laf atmak gibi resmen degmezmis hocam yardimlariniz sorularimi cevapsiz birakmadiginiz icin tekrar tesekkurler .

Mehmet hocam benim gerçek niyetimi bazılaeı görmediler siz ingilterede olup benden ricada bulundunuz para göndersem westeruniondan 3 4 tane şey alcağım diye ve bizzat ilgilenerek sizin için bankaya gittim ve eve geldim ne istiyorsanız ödemesini yaparak aldım iyi bi insansınız , ama bazıları bu gerçeği göremediler sağlık olsun biz bize yeteriz

Son düzenleme:
Ben bi ebook yazsam eğitim versem 10 bin tl den aşağı vermem valla :D hemde günde 5 bin tl kazandım :P

Hocam bende simdi hesap ettim kabaca ; 201600tl'ye satardim ebook yazsaydim. tabii musteri olurmuydu (olurdu olurdu ) :)

Kel'in ilaci olsa ilk once kendi basina surermis dicem simdi; yok demiyorum, desem ne degisir? Yurdum insani anlarmi ki ? Yok anlamaz, 3 gun sonra bu konunun benzeri acilsa yine para verip alanlar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri