Spam Partner on arastirma..

• Kullanıcı dellvostro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dellvostro

Kayıtlı Üye
edit. Hata bende , herkes kendi basinin caresine baksin , konu kilitlenirse sevinirim.

Son düzenleme:
onceden ytpara sonrası ytpara yt bu gunlere dusecegımızı hıc tahmın edemezdım :D

Sen ve senin gibi insanlarla aynı forumun üyesi olmaktan utanıyorum.

sen quiz tarzı bi partner bul emin ol çok rahat satarsın, sana tavsiyem forumda paylaşma o tarz bilgileri, sadece forum üyeleri değil neleri okuyor burayı, yıllar önce flag nedir konusu açardık, 1 ay sonra flag botu yazdırdı herkez:) umarım sağlam partnerdir,

öncelikle saygılar
arkadaşım açtığın konuyu çok iyi niyetli bulmamakla beraber 2 yıldır bu işin içerisindeyim. quiz en son çoook yüklü bir miktar paramı ödemediğinde (o ay kimseye ödeme yapmadı) kanallarımı beklemeye almıştım. bir kaç aydır da bu işi yapmıyorum ve tekrar aktif olmak unuttuklarımı hatırlamak için bu foruma tekrar giriş yaptım. ki daha öncesinde hiç aaktif değildim forumda neyse , konuma geleyim . sen bu partneri bütün forum üyeleri ile paylaş bende seni bütün kanallarıma %50 ortak edeyim. sana vaadim 2. ay bittiğinde kanallar 100 bin dolar üzerinde kazanacaktır. kazanmışlığım vardır daha önce bu kanallar ile. 3000 kanaldan bahsediyorum. ne dersin ?

smod falan olsam direkt banlardım seni kanamalı hasta görsen kanını emersin resmen insanı kendinizden tiksindiriyorsunuz bazen.

partnerler rahat kanal almaya başlasın bulmasıda kolaylaşır.. kanal bulma programlarında aklına gelen tüm kategorilerde son bir ayı arattır network bilgisinide çek işlem tamam :) şu ara birkaç tane partner gözüme takılıyor ama hiç uğraşmadım partnerle adsense yetiyor şimdilik..
Partner arayanlara tüyom olsun tek tek denemek yerine denk gelirse bu şekildede bulursunuz partnerleri

sen quiz tarzı bi partner bul emin ol çok rahat satarsın, sana tavsiyem forumda paylaşma o tarz bilgileri, sadece forum üyeleri değil neleri okuyor burayı, yıllar önce flag nedir konusu açardık, 1 ay sonra flag botu yazdırdı herkez:) umarım sağlam partnerdir,

serkanyt nin paylaşmakla ilgili bir sözü vardır meşhur :) okumanızı tavsiye ederim

partnerler rahat kanal almaya başlasın bulmasıda kolaylaşır.. kanal bulma programlarında aklına gelen tüm kategorilerde son bir ayı arattır network bilgisinide çek işlem tamam :) şu ara birkaç tane partner gözüme takılıyor ama hiç uğraşmadım partnerle adsense yetiyor şimdilik..
Partner arayanlara tüyom olsun tek tek denemek yerine denk gelirse bu şekildede bulursunuz partnerleri

Yarın bu yöntemle bulanlar da satışa koyarsa şaşırmam :)

Hata bende , herkes kendi basinin caresine baksin , konu kilitlenirse sevinirim.

edit. Hata bende , herkes kendi basinin caresine baksin , konu kilitlenirse sevinirim.

ya arkadaşım millet ne derse desin, kimseyi ilgilendirmez paylaşma ZORUNDA değilsin kimseyi de sen konu düzelt 1.5 ay sonra ödeme alırsan o 30 kişi sana 4 hane bayıla bayıla vericek.

Hata bende , herkes kendi basinin caresine baksin , konu kilitlenirse sevinirim.
Senden birşey isteyen olmadı... Sanki millete iyilik olsun diye açtında konuyu biz yanlış anladık.. Açıkça parayla satacağım demişsin madem öyle dene gör sonra gel satıyorum diye konu aç hayır işliyormuş gibi tavır yapma birde millete
Kaldıki sağlam dediğimiz vsp quiz bile kanal atmaya devam ediyor.. Hatta vsp açık kanalımın iki aylık kazancını vermeyip birde partnerden attı.. Yani öyle sağlam partner bulmak kolay değil.. Sen partnerinle devam et..

zaten adminlerden onay olmadan bu satış olmayacağı için üyelik tarihi vs önemli değildi bence.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri