spam tecrübelerim - kesin sonuçlar denendi !!!

• Kullanıcı km48499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

km48499

Yasaklanmış
http://www.ytpara.com/youtube-ban/9370-k7-net-100-kanalim-bugun-kapandi-spamden.html

link yukarda 100 kanalım kapanmıştı.

ve elde ettiğim sonuçlar :
denendi test edildi !!!

muslera yorumlamazsa bi daha tecrübemi paylaşmam baştan söyleyeyim.

1. spam olayının temel sebebi gmail ile ilgili !!!
2. başkasından satın aldığım eski tarihte açılmış gmailler spamden kapanmadı !!!
3. yeni açtığım ve hemen youtube kanalı açıp video yüklediğim tüm gmailler ve kanalları spaqmden kapandı.
4. eskiden sakıncalı kelim ile yüklediğim yani sponsor açılmayan videoların sonradan başlık açıklama kelimelerini normal kelimeleri çevirip sponsor açılan videolar 17 agustos itibariyle artık açılmıyor. yani adult kelime ile video yüklendi ise artık o kelimeleri normal kelimeye de çevirseniz youtube sponsor çıkarmıyor. sponsor çıkmıyor sorununun sebebi bu. 17 agustosdan önceki videolarda çıkıyor sonrakikerlde çıkmıyor.
5. elemanın biri youtube videonun adult olduğunu analıyor videodan o yüzden sponsor çıkımıyor demişti biri tam anlamıyla saçmalık. adult kelimelerle yüklediğim videoda sponsor çıkmıyor ama aynı videoyu normal kelimelerle tekrar yüklediğimde sponsor çıkıyor.
6. youtube spma olayını 15 günlük aralıkla belirliyor. yani kanalı kurdunuz youtube 15 gün izliyor. ortak noktaları kayıt altına alıyor yeterince istatistik oluşunca da topluca banlıyor.

spma olayını bitirebilecek deneme - sonucu bildirecem...
gmailleri aç bi arşiv yap. kanal açma. 15 gün bekle spam aralığı bitince kanalları yükle.

yorum yapın ulen ortak kanaate varak. spamin belini kırak kemiklerini un ufak edek. kemik tozundan gübre yapak.

Ben çok kanalla çalışmıyorum ama inş bulursunuz bi çözüm artık.Milletin 20-30 kanalı gidiyo günde.Birde bu yöntem çözüm olabilir mantıklı geliyo.Çünkü gmail alıp 2 dk içinde video yüklüyosun.Mutlaka anlıyolardır.Biraz beklemek mantıklı.Bol kazançlar.

bi deneme daha varda sonucu tam test edemeyeceğim galiba.

gmaillerden twitter a felan üye oluyom. mail gruplarına katılıyom. gmailde gelen giden yani gelen olsun gmail aktif gibi gözüksün diye

Guzel tespitler bence biraz bekleyelim ve gorelim sonucu

pek fazla kanal acan birisi degilim ama yedek olarak her zaman 20 kanal bekletiyorum ve kapaninca arsivdeki kanallardan birisini alip devam ediyorum suana kadar hic toplu bir facia ile karsilasmadim

Umarimda olmaz

bilenesor iki sekilde

Spam dan kapatılan kanalların kazançları Adsense e yansıyor mu, bu kanalların kazançları ödeniyor mu arkadaşlar?

bende denemeler yapıyorum son zamansa 2 kanalım spamdan kapandı oda yeni açtıklarım.

hadi koçlarım. başlayak 15 gün sonra kullanacağımız gmailleri açmaya. bu arada gmail açarken tel no sormuyo bugün kesin bi pislik var.

---------- Mesaj saat 23:10:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:39 civarında gönderildi. ----------

Spam dan kapatılan kanalların kazançları Adsense e yansıyor mu, bu kanalların kazançları ödeniyor mu arkadaşlar?

ödeniyor.gevur böyle işte sıkıştırı köşeye bağırttıra bağırttıra öper. ama paranı da verir. pragmatizm dedikleri bu olaki.

Hocam gmail hesaplarını aç , 15 gün bekle sonra kanal açıp devam et demişsiniz ancak benim 1 senelik gmail hesaplarım vardı 1 senenin üstüne kanal açıp video yüklemeye başladım onlar da kapandı nasıl yorumlamak lazım sizce ?

bende denemeler yapıyorum son zamansa 2 kanalım spamdan kapandı oda yeni açtıklarım.

bilgi paylaşıldıkça çoğalır. çoğaltırım lan seni dedikleri bu olaki.

---------- Mesaj saat 23:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:40 civarında gönderildi. ----------

Hocam gmail hesaplarını aç , 15 gün bekle sonra kanal açıp devam et demişsiniz ancak benim 1 senelik gmail hesaplarım vardı 1 senenin üstüne kanal açıp video yüklemeye başladım onlar da kapandı nasıl yorumlamak lazım sizce ?

telefon onaylımıydı?

---------- Mesaj saat 23:13:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:49 civarında gönderildi. ----------

tel onaylamak bana çelik don giymek gibi geliyor bu aralar. dedim ya gmail tel sormayınca kabak açıkta hissediyom.

bilgi paylaşıldıkça çoğalır. çoğaltırım lan seni dedikleri bu olaki.

---------- Mesaj saat 23:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:40 civarında gönderildi. ----------

telefon onaylımıydı?

---------- Mesaj saat 23:13:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:49 civarında gönderildi. ----------

tel onaylamak bana çelik don giymek gibi geliyor bu aralar. dedim ya gmail tel sormayınca kabak açıkta hissediyom.

1 sene önce hepsi gerçek telefonlar ile onaylanmıştı.Ancak kanalları açarken tabi ki aynı telefonlar ile onay yapamadım.

banlayın lan beni banlayın diyesim geliyo ama bi yandan da banlamayın valla bi daha yapmam söz diyesim geliyo. bu çelişki ne ayak anlamadım.

çelik don ve kabak gibi kelimeler yazmak ban sebebidri burdan kendimi uarıyom ama biliyom uyarılara dikkate almayacam birinin bana haddimi bildirmesi lazım. benim gibi tipleri seviyeli bir forumda barındırmamak lazım.

---------- Mesaj saat 23:18:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:11 civarında gönderildi. ----------

muslera cevap yazmadı halen. forumda açtığım konuya muslera cevap yazdığında tarafımda değer verildiği hissine kapılıyom. sonuç olarak akli dengem yerinde değil diyom kimse inanmıyor.

Bu soruna çözüm bulursan eline klavyene sağlık kardeşim ben de aktiflikle ilgili birşeyler olduğunu düşünüyorum.

hocam aynen bende snn gibi delirdim ama kendi çapımda kimseye belli etmiyorum inş. çözümü buluruz ne diim

hadi koçlarım. başlayak 15 gün sonra kullanacağımız gmailleri açmaya. bu arada gmail açarken tel no sormuyo bugün kesin bi pislik var.

---------- Mesaj saat 23:10:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:39 civarında gönderildi. ----------

ödeniyor.gevur böyle işte sıkıştırı köşeye bağırttıra bağırttıra öper. ama paranı da verir. pragmatizm dedikleri bu olaki.

Aynen ben 2 tane gmail açtım az önce attım köşeye yıllansın biraz

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu arada problemimiz spamden ban değil problemimiz toplu spam ban

çelik don ve kabak gibi kelimeler yazmak ban sebebidri burdan kendimi uarıyom ama biliyom uyarılara dikkate almayacam birinin bana haddimi bildirmesi lazım. benim gibi tipleri seviyeli bir forumda barındırmamak lazım.

---------- Mesaj saat 23:18:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:11 civarında gönderildi. ----------

muslera cevap yazmadı halen. forumda açtığım konuya muslera cevap yazdığında tarafımda değer verildiği hissine kapılıyom. sonuç olarak akli dengem yerinde değil diyom kimse inanmıyor.
www.ytpara.com/konu-disi/9442-ve-sonunda-istikamet-basel-istanbul-ankara.html
bu konuyu okursan anlarsın neden cevap yazmıyor

Doğru olabilir ama benim 3 yıllık gmailim de de spamdan kapanan oldu. bu youtubenin işine akıl ermiyor

http://www.ytpara.com/youtube-ban/9370-k7-net-100-kanalim-bugun-kapandi-spamden.html
5. elemanın biri youtube videonun adult olduğunu analıyor videodan o yüzden sponsor çıkımıyor demişti biri tam anlamıyla saçmalık. adult kelimelerle yüklediğim videoda sponsor çıkmıyor ama aynı videoyu normal kelimelerle tekrar yüklediğimde sponsor çıkıyor.

Bu Kişi ben oluyorum.
Forumda ben yazdım bu konuyu.
Başlık etiket istersen Ali Veli yaz o videoda 1-2 gün reklam çıkar 3. gün çıkmaz.
Boşuna +16 videolarda reklam çıkar deyip milleti yanlış bilgilendirme.
Çıkar çıkmasına ama 300 video atarsın tüm isimler A-B-C-D bile olsa 300videodan en az 150sinde reklam çıkmaz.

+16 çalışacaksan bunları göz önüne alacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri