spam tecrübelerim - kesin sonuçlar denendi !!!

• Kullanıcı km48499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu Kişi ben oluyorum.
Forumda ben yazdım bu konuyu.
Başlık etiket istersen Ali Veli yaz o videoda 1-2 gün reklam çıkar 3. gün çıkmaz.
Boşuna +16 videolarda reklam çıkar deyip milleti yanlış bilgilendirme.
Çıkar çıkmasına ama 300 video atarsın tüm isimler A-B-C-D bile olsa 300videodan en az 150sinde reklam çıkmaz.

+16 çalışacaksan bunları göz önüne alacaksın.

hepsinde çıkıyor. konuyu güüncel tutmak için kapışaak adam arıyodum ilaç gibi geldin valla

yazdıkların tama anlamıyla bullshit idi. bullshit den de anlamışsındır kanallarım ve videolarım hep ingilizce.

hepsinde çıkıyor. konuyu güüncel tutmak için kapışaak adam arıyodum ilaç gibi geldin valla

yazdıkların tama anlamıyla bullshit idi. bullshit den de anlamışsındır kanallarım ve videolarım hep ingilizce.

-
Sana özeldan yazacaktım.
km48499 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için km48499 isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.-

kanalını bana PM at.
bende takip edeyim 3-5 gün sonra reklam görünmezse yazarız konuya var mısın?
Tabi o kadar açık kalırsa kanalın?
Birde kanalını kopyalamam buna söz verebilirim.
Bakalım?
Kapışalım?

bu adamın kafa yapısını seviyorum da fazla barındırmazlar burda seni :)

1-benım sistemde yenı başladım. kanal alıyorum gmail, ama youtube onaylamıyorum sankı eskıden açılmış kanalda mail olarak kullanıyor havası için.. sende aynısını yazmışsın bu bende positif etki yaptı...bir gmaile bir kanal kuruyorum, başk akurmuyorum... (+ yonde iyileşme var)

2-adult olayına gelince, xx firma reklam verıyor naceleri veriyor, ama aynı zamanda bir takım cinsel içerikli kelimelere reklam vermek istemıyor, onu herkes biliyor, yani kalça,göğüs kelimeler geçtimi çoğu reklam veren reklamı çıkmıyor... bundada herkes hem fikir, sen normal kelımeler girerek durumu idare edebilirsin, ama bir kişinin şikayeti, cinsel istirmar vb.. şikayeti TOPLULUK İHTARI YAPIYOR KANALINI BOMMMMMMMMM. RİSKİ BUYUK YANİ...
3-telefon onay ulkesi avrupa ulkesi olmalı, avrupa ulkelerınde geçişler, bizdeki şehirler araso yılculuk gibi oldugundani telefon ve iplere dikkat etmezler ban yok, ama abd telefon kullanıp turkıyeden video yuklemeler dikkat çekebilir...

ben bunlara dikkat etmeye başladım. sanırım posizitf yonde keyfi bommmmmmlar değilde, ya telifden yada topluluk ihtarından bommluyorum...

yuklemeler manuel,%100 organık yukleme yapıyorum...

ekkkkkkkkkkk: ilgili kanal açtıgım mail ile, kullanıcı adı ile sağda solda kullanıcı çekmek için attığım yazılar, yorumlar, reklam çekmeler gibi nedenlerde spam oluyor. kanal bommluyo... o bakımdan orara, burada reklam olsun kanalıma adam çekeyim diye fazla kıpraşmamak gerek. spammm yapılıyor ve kanal bommmm...

kanala 100 den fazla tek seferde urun yuklemekte sıkıntı yaratıyor.. kanaldaki videolar önemli, izleynmıyor kanal ama video 100 lerce olunca sıkıntı oluyor, orjınal olmayan 100 lerce video abone sayısı diplerde nerdeyse yok, genel izleme yok kanal boommmmm

bu adamın kafa yapısını seviyorum da fazla barındırmazlar burda seni :)

akli dengem yerinde değil dedim bi allahın kulu inanmadı. valla ben forum sahibi olsam bırak barındırmayı forumun yanından bile geçirmem benim gibi tipleri.

akli dengemin yerinde olmadığı kadar bi o kadar da olaylara objektif bakabiliyorum. özeleştiri diyecem ama bu kelime hafif kalıyor. kendime karşı önyargılı davranıyom.

ne oldu kimse yorum yazmıyor. milletin spam derdi yok galiba.

spam gelir bugün beni öper yarın seni okşar. ama döner dolaşır herkesi milli eder. o yüzden paylaşalım. çelik don nerde satılır ögrenelim.

spam algortimesı tüm aralık ve kriterleri ile tarafımdan çözülmüştür. ama bu bilgi açıklayamayacağım kadar büyük bir bilgi.

spam algortimesı tüm aralık ve kriterleri ile tarafımdan çözülmüştür. ama bu bilgi açıklayamayacağım kadar büyük bir bilgi.

ucundan tutup başlasak vakit yeter bence anlatmanı bekliyorum bugün de 1 kanalım daha spamdan uçtu

"youtube spma olayını 15 günlük aralıkla belirliyor. yani kanalı kurdunuz youtube 15 gün izliyor. ortak noktaları kayıt altına alıyor yeterince istatistik oluşunca da topluca banlıyor."

Bilim kurgu.

Madem cozdun,git google'da ise basla kardes..

Hayır benim anlamadığım olay, ben spama düştüğümde 1-2 kanal değil o IP'den girdiğim tüm gmail hesapları kapanıyor. Buna ne diyeceksiniz?

Allaha şükür bugüne kadar hiçbir kanalım spamdan kapanmadı
Eğer gerçekten çözdüyseniz tebrik ediyorum sizi.Ne demişler azimle **eyen taşı deler :)
tabi bu bilgiyi açıklayıp açıklamamak size kalmış.
Başarılar...

Cevap: Re: spam tecrübelerim - kesin sonuçlar denendi !!!

Hayır benim anlamadığım olay, ben spama düştüğümde 1-2 kanal değil o IP'den girdiğim tüm gmail hesapları kapanıyor. Buna ne diyeceksiniz?

evet benim de basima geldi bu, pc mden actigim bütün kanallar ayni gün kapaniyordu. Baska pc den aciyorum artik kannallari.

"youtube spma olayını 15 günlük aralıkla belirliyor. yani kanalı kurdunuz youtube 15 gün izliyor. ortak noktaları kayıt altına alıyor yeterince istatistik oluşunca da topluca banlıyor."

Bilim kurgu.

siyasi içerikli konulara malzeme olabilecek avatarları kaldırıyoruz arkadaşlar. Sana zahmet değiştir.

bildiği algoritmayı anlatmazsa işkence aletlerimle evini basmayı düşünüyorum : D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri