1-benım sistemde yenı başladım. kanal alıyorum gmail, ama youtube onaylamıyorum sankı eskıden açılmış kanalda mail olarak kullanıyor havası için.. sende aynısını yazmışsın bu bende positif etki yaptı...bir gmaile bir kanal kuruyorum, başk akurmuyorum... (+ yonde iyileşme var)
2-adult olayına gelince, xx firma reklam verıyor naceleri veriyor, ama aynı zamanda bir takım cinsel içerikli kelimelere reklam vermek istemıyor, onu herkes biliyor, yani kalça,göğüs kelimeler geçtimi çoğu reklam veren reklamı çıkmıyor... bundada herkes hem fikir, sen normal kelımeler girerek durumu idare edebilirsin, ama bir kişinin şikayeti, cinsel istirmar vb.. şikayeti TOPLULUK İHTARI YAPIYOR KANALINI BOMMMMMMMMM. RİSKİ BUYUK YANİ...
3-telefon onay ulkesi avrupa ulkesi olmalı, avrupa ulkelerınde geçişler, bizdeki şehirler araso yılculuk gibi oldugundani telefon ve iplere dikkat etmezler ban yok, ama abd telefon kullanıp turkıyeden video yuklemeler dikkat çekebilir...
ben bunlara dikkat etmeye başladım. sanırım posizitf yonde keyfi bommmmmmlar değilde, ya telifden yada topluluk ihtarından bommluyorum...
yuklemeler manuel,%100 organık yukleme yapıyorum...
ekkkkkkkkkkk: ilgili kanal açtıgım mail ile, kullanıcı adı ile sağda solda kullanıcı çekmek için attığım yazılar, yorumlar, reklam çekmeler gibi nedenlerde spam oluyor. kanal bommluyo... o bakımdan orara, burada reklam olsun kanalıma adam çekeyim diye fazla kıpraşmamak gerek. spammm yapılıyor ve kanal bommmm...
kanala 100 den fazla tek seferde urun yuklemekte sıkıntı yaratıyor.. kanaldaki videolar önemli, izleynmıyor kanal ama video 100 lerce olunca sıkıntı oluyor, orjınal olmayan 100 lerce video abone sayısı diplerde nerdeyse yok, genel izleme yok kanal boommmmm