Serk@nYT
Yasaklanmış
Arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi,Spam United ve Özgür Madrid takımları kurarak Halı saha futbol karşılasması yapalım diyorum.
Hem güzel bir eğlence olur hemde stres atmış oluruz.Bu takımlara katılmak ve bu büyük maçda bulunmak isteyenler konu altına yazarsa isimlerini ilk mesaja eklerim.
Hangi takıma katılmak istediğinizide yazın.Zaten maç esnasında başlamadanda takım kurulurda siz belirtin yinede.
Halı saha maçı istanbulda bir yer belirleriz orda olur.İlk maçın tarihide 12-13 Nisan tarihleri olabilir.Ya cumartesi ya pazar artık hangisi uyarsa.
Evet arkadaşlar bu güzel etkinlikde bulunmak katılmak isteyenleri bekliyorum.
Kaybeden kazanana 1 Tepsi baklava alacakdır.

Saygılarımla.
SPAM UNİTED KADROSU :
Serk@nYT (Takım Kaptanı)
@CemaLi
@Sume
@Triqalx
@Strider
@sequieros
@underworldd
@flypow3r
@kuulll
@sercander
@Web_Scripti
ÖZGÜN MADRİD KADROSU :
@CNZ
@FGA
@mNote
@EmreDemirci
@MTLCN
@hotnews
@dingdong
@hemato
@Sume
@re-cox
HAKEM : @beyto33
Arkadaşlar kişi sayısına bakmayın.Herkes eksiksiz gelmiş olsada amaç eglence değişerek oynarız.
Hem güzel bir eğlence olur hemde stres atmış oluruz.Bu takımlara katılmak ve bu büyük maçda bulunmak isteyenler konu altına yazarsa isimlerini ilk mesaja eklerim.
Hangi takıma katılmak istediğinizide yazın.Zaten maç esnasında başlamadanda takım kurulurda siz belirtin yinede.
Halı saha maçı istanbulda bir yer belirleriz orda olur.İlk maçın tarihide 12-13 Nisan tarihleri olabilir.Ya cumartesi ya pazar artık hangisi uyarsa.
Evet arkadaşlar bu güzel etkinlikde bulunmak katılmak isteyenleri bekliyorum.
Kaybeden kazanana 1 Tepsi baklava alacakdır.
Saygılarımla.
SPAM UNİTED KADROSU :
Serk@nYT (Takım Kaptanı)
@CemaLi
@Sume
@Triqalx
@Strider
@sequieros
@underworldd
@flypow3r
@kuulll
@sercander
@Web_Scripti
ÖZGÜN MADRİD KADROSU :
@CNZ
@FGA
@mNote
@EmreDemirci
@MTLCN
@hotnews
@dingdong
@hemato
@Sume
@re-cox
HAKEM : @beyto33
Arkadaşlar kişi sayısına bakmayın.Herkes eksiksiz gelmiş olsada amaç eglence değişerek oynarız.