Spam United - Özgün Madrid Futbol Karşılaşması

Cevap: Spam United - Özgür Madrid Futbol Karşılaşması

Arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi,Spam United ve Özgür Madrid takımları kurarak Halı saha futbol karşılasması yapalım diyorum.

Hem güzel bir eğlence olur hemde stres atmış oluruz.Bu takımlara katılmak ve bu büyük maçda bulunmak isteyenler konu altına yazarsa isimlerini ilk mesaja eklerim.

Hangi takıma katılmak istediğinizide yazın.Zaten maç esnasında başlamadanda takım kurulurda siz belirtin yinede.

Halı saha maçı istanbulda bir yer belirleriz orda olur.İlk maçın tarihide 12-13 Nisan tarihleri olabilir.Ya cumartesi ya pazar artık hangisi uyarsa.

Evet arkadaşlar bu güzel etkinlikde bulunmak katılmak isteyenleri bekliyorum.

Kaybeden kazanana 1 Tepsi baklava alacakdır. :D:D:D

Saygılarımla.

SPAM UNİTED KADROSU :
Serk@nYT (Takım Kaptanı) :D
@CemaLi
@Sume
@Triqalx
@Strider

ÖZGÜR MADRİD KADROSU :
@mixnewss
@CNZ
@FGA
@mNote
@EmreDemirci

yapın yapın maç yapın bizde mersinden nasıl olsa hemen gelir oynarız...ne bencil bişisen sen birader ayıptıır...yazıktır :)

AYRICA HAKEMSİZ MAÇ MI OLUR !!!!!!

---------- Mesaj saat 19:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:34:51 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] nirede bize hakem lazım. :D

ÜST MSJIMDA BELİRTTİM KARDŞEİM ...BENSİZ O MAÇ ASLAAA OLMAAAAAZZz...

Tam da özgün video için konu arıyordum serkan üstad hızır gibi yetiştin valla:D
Ben belki gelemem ama birilerine güzel fırsat video için:D
Ayrıca spamcılar maça 1-0 yenik başlasın her zaman olduğu gibi:D

Bu maç hakem youtube aydınus'un hatalarından dolayı çok tartışılır diyorum :D

anadolu yakasında olursa bende gelirim defans :D :D :D :D

izleyici listeside alalım :D

Çok deli yedek olurum ya da beleşçi forvet ;) Kalp rahatsızlığım olduğu için tam maç çıkaramam, eskiden olaydı ağlatırdım karşı takımı ama :D olmadı izlerim gelip :D

Çok deli yedek olurum ya da beleşçi forvet ;) Kalp rahatsızlığım olduğu için tam maç çıkaramam, eskiden olaydı ağlatırdım karşı takımı ama :D olmadı izlerim gelip :D

Hocam sağlıgınızı tehlikeye atmaya gerek yok oturun izleyin :) bende keşke istanbulda olsam :)

Arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi,Spam United ve Özgür Madrid takımları kurarak Halı saha futbol karşılasması yapalım diyorum.

Hem güzel bir eğlence olur hemde stres atmış oluruz.Bu takımlara katılmak ve bu büyük maçda bulunmak isteyenler konu altına yazarsa isimlerini ilk mesaja eklerim.

Hangi takıma katılmak istediğinizide yazın.Zaten maç esnasında başlamadanda takım kurulurda siz belirtin yinede.

Halı saha maçı istanbulda bir yer belirleriz orda olur.İlk maçın tarihide 12-13 Nisan tarihleri olabilir.Ya cumartesi ya pazar artık hangisi uyarsa.

Saygılarımla.

SPAM UNİTED KADROSU :
@CemaLi
@Sume
@Triqalx
@Strider

ÖZGÜR MADRİD KADROSU :
@mixnewss
@CNZ
@FGA
@mNote
@EmreDemirci

hertürlü gelirim istanbuldaysa futbol benim için aşktır. yer varsa yazın lütfen spam :)

hocam maç nerde olacak bende gelırım ama seyirci olarak katılabılırım yerı ve tarıhı belırlersenız iyi olurdu

Serkan Abi takımda yer varsa;özgür madrid kadrosuna eklermisin

tam tarih kesinleşirse gelebilirim. ancak istanbul konusunda ciddi derecede yabancı oldugum için tarif yardımlarınızı talep ederim:)

özgün

abi geleneksel hale getirelim bunu toplanalım biryerlerde bu tür etkinlikler yapalım çok iyi olur

İnşallah uygun bir yerde maç alınır abi zaman ve mekan önemli (:

Bende yer ve zaman konusunda haber bekliyorum.
Parkada'nın arkasındaki Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'ni öneririm. :D
Cidden bi çok halı sahada oynadım, oynadıklarımın arasında en iyisiydi.

Saygılarımla.

SPAM UNİTED KADROSU :
@CemaLi
@Sume
@Triqalx
@Strider

ÖZGÜR MADRİD KADROSU :
@mixnewss
@CNZ
@FGA
@mNote
@EmreDemirci
@MTLCN

benide ekliyebilirsin....Messi yazsan yeterlidir .. ispanyadan özel jetimle gelebilirim !

Cumartesi tüm gün boşum - Pazar da akşam saat 7-8 den sonra.

Yedek kadro oluşmadan bu maç başlamaz. En azından seyirci olarak bile gelse arkadaşlar adam sorunu yaşanmaz. Bayrampaşa MegaCenter güzel ama erken rezerve lazım. [MENTION=5916]flypow3r[/MENTION] arkadaşın dediği HTSK'ne gitmedim ama her türlü spor dalı var ve yeni kuruldu, eminim iyidir.

Biri çevreyolu bağlantısı üzerinde, diğeri de Kocatepe Metro'nun yanında. Maç sonrası metro ve otobüs duraklarına kadar servis çekilir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri