Spam United - Özgün Madrid Futbol Karşılaşması

Serkan abi üyelikler açılmış neden söylemiyorsunuz son anda gördüm.
Bu arada takımlardan eksik varsa beni de yazabilirsiniz, ayrıca akşam olursa gayet uygun olur.

Arkadaşlar merhabalar yeniden.2-3 Saat önce geldim yeniden istanbula.Maç yeri ve zamanını 1-2 güne yazarım yeni konuda.

Ayrıca kişi sayısı ile ilgilenmeyin fazlada olsa sorun olmaz değişerek yada çıkarsa 2 takım olarak filan maç yapabiliriz.Maksat eğlence stres atmak tanışmak filan.

Tekrardan hepinize merhabalar..

üstad var mı gelişme?

Arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi,Spam United ve Özgür Madrid takımları kurarak Halı saha futbol karşılasması yapalım diyorum.

Hem güzel bir eğlence olur hemde stres atmış oluruz.Bu takımlara katılmak ve bu büyük maçda bulunmak isteyenler konu altına yazarsa isimlerini ilk mesaja eklerim.

Hangi takıma katılmak istediğinizide yazın.Zaten maç esnasında başlamadanda takım kurulurda siz belirtin yinede.

Halı saha maçı istanbulda bir yer belirleriz orda olur.İlk maçın tarihide 12-13 Nisan tarihleri olabilir.Ya cumartesi ya pazar artık hangisi uyarsa.

Evet arkadaşlar bu güzel etkinlikde bulunmak katılmak isteyenleri bekliyorum.

Kaybeden kazanana 1 Tepsi baklava alacakdır. :D:D:D

Saygılarımla.

SPAM UNİTED KADROSU :
Serk@nYT (Takım Kaptanı) :D
@CemaLi
@Sume
@Triqalx
@Strider
@sequieros
@underworldd
@flypow3r
@kuulll
@sercander
@Web_Scripti

ÖZGÜN MADRİD KADROSU :
@CNZ
@FGA
@mNote
@EmreDemirci
@MTLCN
@hotnews
@dingdong
@hemato
@Sume
@re-cox

HAKEM :
@beyto33

Arkadaşlar kişi sayısına bakmayın.Herkes eksiksiz gelmiş olsada amaç eglence değişerek oynarız.

Abi birde saha bence bilinen yerde olsun malum herkez istanbulu tam bilmiyor özellikle ben yada tam açık adres olursa çok memnun oluruz birde hafta sonu denilmiş ama saatler tam verilmemiş biz öğrenciyiz yurtta kalıyoruz malum 24:00-1 arası falan olmasın maç :) :)

ustad etkinlikler hep İstanbulda mi olacak...Bi macta İzmir de duzenlense olmaz mi?

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] şu herkesi bir araya getirecek orta noktada bir yer ayarla artık.O gün FGA ile bi kaç yer konuluyordunuz karar verin de bi yere ona göre yerimizi vs tutatlım milletde tarihi bilsin.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] şu herkesi bir araya getirecek orta noktada bir yer ayarla artık.O gün FGA ile bi kaç yer konuluyordunuz karar verin de bi yere ona göre yerimizi vs tutatlım milletde tarihi bilsin.

Hocam herkes katılabilecek mi halısahayı kapatmayalım:D

Aynen beklemedeyiz ustad :) bi an önce ayarlasanız şu maçı da sohbet muhabbet etsek. Yalnız hafta sonu yer bulmakta zor olur.

Son durum nedir? önümüzdeki hafta vizelerim başlıyor

Ses seda yok maç iptal mi yoksa :). Bu cuma yada cumartesi olursa her türlü gelirim.

Lafa değil icraata bakalım arkadaşlar maç nerde ? Yapıldıda biz mi gelmedik...

hava şartları yüzünden iptal olmuşdur :) mayısda anca yapılır gibi.

maçtan bi gelişme var mı dostlar:D bi yaz geçmiş yapılamamış maç :D

İstanbul'da olduğum tarihlere denk gelirse bende katılırım. Maç olursa tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri