Spam var, Spam var

Biraz önce başka konudada dedim bu tarz oclik yapacağına git direk banka soy sahtecilik dolandırıılık yap aynı şey. Tek farkı burda kanundan yana sıkıntı yokya. Zaten cehennemi boylican(%?) bari aylık 10k ya tamah etme.

Bu tip pislikleri genelde ecnebiler yapıyor onların forumlarına bakın yt daima 2.plandadır adamlar cpm tıklama hileleri virüs sokturma vs bisürü yalan dolan her pislik var. Ama şimdilerde bizede sıçramaya başladı yada bu gavurlar çeviri ile türk içerik yüklüyo :D Tabi bizimde meşhur flagçılarımız var onlar ayrı bi nesil heralde.

Son düzenleme:
Evet dostum. Şimdi bir kanal daha gördüm.

Videolarımı almış yavaşlatmış, çerçeve eklemiş, intro-outro kesilmiş. Farklı dilde tekrar yüklemiş. Afedersin videoların içine etmiş... Onu izleyen niye neden izlesin a be ilerizekalı arkadaşım.... Bazı videolarımı da liste dışı yüklemiş. Daha sonra yayınlayacak. Başlıklar, açıklamalar, önizlemeler tamamen alakasız.

Muhtemelen spam çizgi film kanalından falan trafik çekiyor. Çünkü tüm video istatistiklerine baktım başta izlenmiş sonra düz çizgi...

Ama ben buna telif göndereceğim. Fakat videoları yavaşlattığı için sistem algılar mı bilemiyorum. Olmazsa direkt Youtube ile iletişime geçeceğim.

Sizin de fikriniz varsa alabilirim bu konuda

valla abi aramalara play doh yaz çıkan sonuçlara bak. Spam olanlar bariz ortada. Biz üst sıralarda çıkaramaynca yaptığımız işin de bir anlamı kalmıyor. Bıkkınlık geldi vallahi bu yüzden yalan yok.

valla abi aramalara play doh yaz çıkan sonuçlara bak. Spam olanlar bariz ortada. Biz üst sıralarda çıkaramaynca yaptığımız işin de bir anlamı kalmıyor. Bıkkınlık geldi vallahi bu yüzden yalan yok.

Bu eleman telif gönderdiğim 3 videoyu kaldırmış. Diğer tüm videoları da gizliye almış. Bu arada belkide tüm videolarım unlisted şeklinde kanala yüklenmiş durumda. İnsan gerçekten hayret ediyor

Tabi büyük bi ihtimalle de buraya üye ve buraya yazdıklarımı görünce kendisini anlamıştır.

dogru soyleuyorsunuzz ama acık söyleyım ben spamcıyım napıyım ozgun bulamıyorumm benim anlamadım camur gıbı ızlenmıcek videoları kafaya nasıl cıkartıyorlar benımkıler hıc yukarı kafaya cıkmıyorr :(

Kanalı kopyalayanlarda zarar verdiği gerçek.Aynı içerikten 5 sayfa olması çöplüğe çevirdi.Özelliklede bota entegre etmeleri kötü oldu kanal çekmeyi.

Bir kaç mesaj önce bahsettiğim, özgün kanalımın videolarını, çerçeve ve yavaşlatarak spamlayan arkadaş belliki forumdan biri, belki beni de tanıyordur.

Videoları özele almışsın ödeme almak için belli ki ama gerekirse Youtube ve Adsense ile de iletişime geçeceğim. Komple kanalı silmeni öneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri