Spam Yaparken Beyni Yakmak

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Evet içerik başlık ile birebir uyuyor. Neden diyeceksiniz bende aşağıda vereceğim link ile kanıtlayacağım bunu size. :) Türk bir kullanıcıya ait olmadığına emin olduğum için paylaşıyorum buyrun bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlayan biri bize anlatsın lütfen.

ard - YouTube

yabancı film kanalı yapmıyor açık bulmuşken değerlendiriyor vatandaş :)

tavsiye ederim

Evet içerik başlık ile birebir uyuyor. Neden diyeceksiniz bende aşağıda vereceğim link ile kanıtlayacağım bunu size. :) Türk bir kullanıcıya ait olmadığına emin olduğum için paylaşıyorum buyrun bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlayan biri bize anlatsın lütfen.

ard - YouTube

bence bu adamın int sitesi var ordaki kullanıcılarına izetmek için böyle birşey yapmış galiba sadece yotubeyi video depolamak ve enbed koduyla sitesine yönlendirmek için herhal :)

Video açıklamasındaki siteye backlink kasıyor.
Bu da onun diğer kanalından bir video galiba : Brucia ragazzo, brucia - Film Italiano Completo - YouTube

Bu da sitesi: http://www.onlajn.org/film_completo_2011_1_on_line_in_italiano.htm

Anladığım kadarıyla bu adam bir film şirketi. Film patentlerini elinde tutuyor. Yayınlama hakkı olan filmleri değişik youtube kanallarında yayınlıyor.
Ve "korsana hayır" şeklinde facebook ve twitter hesabı var. Bildiğin film prodüksiyon ve patent şirketi işte.

O kanalda da sanırsam patentini elinde tuttuğu bir filmi spam yaparak youtubenin korsan film yayınlamaya karşı açığı var mı yok mu onu anlamaya çalışmış. Sitesine backlink kasıyor da oalbilir ama bence patentini elinde tuttuğu filmleri sıradan youtube hesabıyla yükleyerek eşleşenden geçirebilecek mi onun gayretinde.

Son düzenleme:
Sen mi büyüksün ben mi büyüğüm youtube demek istemiş sanırım :)

sonra youtube neden bizi banlıyor neden falan filan yapıyor.. bu gibi beynini yemiş insanlar olduğu sürece youtube bize herşeyi yapar bu ne arkadaş ya, bunun gibileri bulup bi güzel sopa atmak lazım

yok arkdaşlar filim sitesine eklenmiyor çünkü kanal gidince tekrar o kadar çalışmayı yenilemek imkansız ve seo tam oturmuşken kırık link çıkması kimsenin hoşuna gitmez ama yine de olabilir.

video oluşturucusundan ünlem geçmiştir vatandaş ve sonra açıklama etiket girerek izlettirecektir.

herkesin farklı stilileri mevcut. sizde ona göre yöntemler bulun milletin stilini bir yere kadar çözersiniz. amaç sizin neler olup bittiğini kavramak

yok arkdaşlar filim sitesine eklenmiyor çünkü kanal gidince tekrar o kadar çalışmayı yenilemek imkansız ve seo tam oturmuşken kırık link çıkması kimsenin hoşuna gitmez ama yine de olabilir.

video oluşturucusundan ünlem geçmiştir vatandaş ve sonra açıklama etiket girerek izlettirecektir.

herkesin farklı stilileri mevcut. sizde ona göre yöntemler bulun milletin stilini bir yere kadar çözersiniz. amaç sizin neler olup bittiğini kavramak

tamamda arkadaşım bu nedir ya ? tamamen çöplüğe döndürüyorlar youtubu bu şekilde kendini bilmez arkadaşlar.Adamlar ban da atar toplulukta gönderir tabi.
Merak etmeyin türktür türkten başkası yapmaz bunu

Deneme yapıyordur büyük ihtimal veya bug tarzı birşey felan buldu herhalde onu değerlendiriyor

Hiç değilse ismi başka içeriği başka şeyler yüklemiyor , kendi çapında takılıyor.

tamamda arkadaşım bu nedir ya ? tamamen çöplüğe döndürüyorlar youtubu bu şekilde kendini bilmez arkadaşlar.Adamlar ban da atar toplulukta gönderir tabi.
Merak etmeyin türktür türkten başkası yapmaz bunu

kim olduğunu bilmiyorum ve önyargılı da olmak iyi değil. ben kendim farklı çalışıyorum. youtubenin iyce b*ku çıktı.
sonumuz hayrola

kim olduğunu bilmiyorum ve önyargılı da olmak iyi değil. ben kendim farklı çalışıyorum. youtubenin iyce b*ku çıktı.
sonumuz hayrola

Önyargısımı kalmış tamamen çöplüğe çevirmiş adam. Böyle yapanlara ne diyim
ya çocuktur yada yetişkin ama gelişememiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri