Spam yapmak istiyorum yardim.

• Kullanıcı Kralalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Kralalp

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Pratik sandalye masa yapimi veya duvar insaati vb gibi derleme videolar yapmak istiyorum. Benim cok ilgimi cekiyor bu tarz videolar. Oyuzden kanal acmak istiyorum. Sorum şu. Kendim duvar oremeyecegime gore video bulup onu renderlayip atmak amacim. Ama spamdan pk acilirmi ? Video renderlarken videonun kodunu modunu degistiremiyomuyuz eşleşme vermemesi icin??

Vazgeç kardeşim. Spam video ile para kazanma açamazsın.

Zaman kaybi. Hadi buradan biri cikti, "sen takma onlari, 2020 spam tayfa geel" vs derse de inanma. Kaza bela pk acsan da diken ustunde olursun, her an kapanma riski. Bosver.

Peki şuan izlediğim kanallarda videoları kendileri çekmediğine göre onlarda spam yapmış oluyor. Bahsettiğim kanal yabancı kanal ve 6 milyon takipçisi var. Kanalda onaylı bir kanal. Oda spam yapıyor neden yakalanmıyor. Render yaparken bişilermi yapıyorda eşleşme vermiyor videoları?

Dostum spamdan onay alamazsın imkansız. Ha yok ben illa spam yapmak istiyorum dersen özgün 3 4 video at saati aboneyi doldur ondan sonra spam yap. Kanalın en fazla 1 hafta hayatta kalır. Başkasına ait videodan para kazanamazsın. Spam mazide kaldı.

5 yıl geriye götürmeyi başarırsan bizi spamı öğretiriz sana

Peki şuan izlediğim kanallarda videoları kendileri çekmediğine göre onlarda spam yapmış oluyor. Bahsettiğim kanal yabancı kanal ve 6 milyon takipçisi var. Kanalda onaylı bir kanal. Oda spam yapıyor neden yakalanmıyor. Render yaparken bişilermi yapıyorda eşleşme vermiyor videoları?

O gördüğün kanallar izin almıştır, ücretiyle tabi.Şirket olma ihtimalleride yüksek. Milyon takipçi kanaldan bahsediyorsun. Hadi diyelim pk açıldı sonra ne olacak? Geç kaldın bu iş için bence.

bende satın alırım ozaman . Hali hazırda özgün kanalımdan iyi gelirim var. Kanal kurdum ilk gün 5 video attım abone sayım 500 oldu bile. 1 aya kalmaz sonucu bildiririm buradan.

bende satın alırım ozaman :D

Misal vermiştim. Neyse siz devam edin.Zamanla anlıyacaksınız cevaplarımızı.

belki o dediğiiniz kanal video sahiplerin den izin alıyor.Sen de başta izin alamdan yapıp baktın tutuyor sonra izin alarak yapabilirsin.Yada bu işi yapanlarla görüşüp ufak sermaye koyarak youtube da yayınlarsın

Şu an spamın bile maliyeti en az 2-3bin tl. Sen renderlı iş yapacaksın ve devamlılık istiyorsun, eğer hobiyse facede paylaş, grubunu kur. Diğer türlü gerçekten olmaz. Ayrıca 6mn kanaldan bahsetmişsin de, 6mn kanal ne demek biliyor musun? Ben bu piyasada Range'e binen spamcılar da gördüm :D Açtırma ağzımı, üstelik bunlar zaten zengindiler. Artık Youtube bir model haline geldi. Dedikleri gibi ortaklık yapabiliyorlar. Aracı firmalar var. Mesela osuruk videosu at, onun bile firması hemen telifi sallar sana :D

Şu an spamın bile maliyeti en az 2-3bin tl. Sen renderlı iş yapacaksın ve devamlılık istiyorsun, eğer hobiyse facede paylaş, grubunu kur. Diğer türlü gerçekten olmaz. Ayrıca 6mn kanaldan bahsetmişsin de, 6mn kanal ne demek biliyor musun? Ben bu piyasada Range'e binen spamcılar da gördüm :D Açtırma ağzımı, üstelik bunlar zaten zengindiler. Artık Youtube bir model haline geldi. Dedikleri gibi ortaklık yapabiliyorlar. Aracı firmalar var. Mesela osuruk videosu at, onun bile firması hemen telifi sallar sana :D

:D:D:D Youtubeden almıyorum videoları. Belki eşleşme vermez ozaman. Denemekten zarar gelmez.

Spamdan kazanmaya devam ediyorum 2015ten beri. Uzun zamandır ödeme alamadan geçen bir ayım olmadı. Ama bu sadece konunun istatiksel kısmı. Arka planda emek, sabır, araştırma ve deneme var. Denerken bile bir sürü kanalı heba ettim.

Sorum şu, senin denebileceğin pk açık kanalın var mı? Kaç tane var ?
Render almak kolaydır, ama youtubenin adil kullanım konusundaki tutumuna hakim misin ?
Render alarak videoyu (youtube sistemince) tamamen tanınmaz hale getirebiliyor musun?

İşin mühim kısmı bu, bir de bazı kategorilere pk kapanınca paraları kesinleşiyor, benim kategorim de öyle ki her ay en az 1 kanalım kapanır ve kuruşu kuruşuna kesinleşmiştir, senin kategorini youtube ağır spam olarak görüp kesinleştirmediği söz konusu mu? Bu kesinleşme konusu forumda her ayın 11inde açılan konudaki yorumlar ve gelen mesajalra istinaden sorduğum bir sorudur.

Unutma, ATIF (CC) video kullandın diye para kazanmanı etkilemeyecek diye bir şey yok. Atıf videolar da tekrar kullanılan içeriğe giriyor youtubede.

bende satın alırım ozaman . Hali hazırda özgün kanalımdan iyi gelirim var. Kanal kurdum ilk gün 5 video attım abone sayım 500 oldu bile. 1 aya kalmaz sonucu bildiririm buradan.

dostum insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor, hala bildiğini okuyorsun. yani zaten yapacaksan ne diye başlık açtın. Bence hiç bulaşma spam işine

Spamdan kazanmaya devam ediyorum 2015ten beri. Uzun zamandır ödeme alamadan geçen bir ayım olmadı. Ama bu sadece konunun istatiksel kısmı. Arka planda emek, sabır, araştırma ve deneme var. Denerken bile bir sürü kanalı heba ettim.

Sorum şu, senin denebileceğin pk açık kanalın var mı? Kaç tane var ?
Render almak kolaydır, ama youtubenin adil kullanım konusundaki tutumuna hakim misin ?
Render alarak videoyu (youtube sistemince) tamamen tanınmaz hale getirebiliyor musun?

İşin mühim kısmı bu, bir de bazı kategorilere pk kapanınca paraları kesinleşiyor, benim kategorim de öyle ki her ay en az 1 kanalım kapanır ve kuruşu kuruşuna kesinleşmiştir, senin kategorini youtube ağır spam olarak görüp kesinleştirmediği söz konusu mu? Bu kesinleşme konusu forumda her ayın 11inde açılan konudaki yorumlar ve gelen mesajalra istinaden sorduğum bir sorudur.

Unutma, ATIF (CC) video kullandın diye para kazanmanı etkilemeyecek diye bir şey yok. Atıf videolar da tekrar kullanılan içeriğe giriyor youtubede.

Öncelikle umutlarımı kırmadan cevap verdiğin için teşekkür ederim. Şöyle

Videoyuı direk başka kanaldan alıp aynı şekilde koymuyorum. Açıklayayım; 10 dakikalık video 2'şer dakikalık 5 kısa videodan oluşuyor . Örneğin 1.masa yapımı 2.sandalye yapımı 3. taşduvar yapımı vs vs . Ben 5 video indirip. her bölüme bir videodan bölüm ekliyorum Örneğin vidoemun 1. kısmına A videosundan 2. kısmına B videousundan 3. kısmına C videosundan. Ayrıca müzikleri komple değiştirip kanalın logosunu blurlayıp kendi logumu koyuyorum. Ama videoların atıf mı olup olmadığını bilmiyorum. Atıf ise sorun teşkil etmez mi ?

Arkadaşların demek istediği spam eskiden yapılıyordu ama artık çok zor ve yapanda belli masraflar karşılığında ve elde ettiği bilgi birikimi ve Youtubun koyduğu kuralları güncel takip edip geçmeyi başaranlar yapıyor spami belki sende başarırsın arkadaşların demek istediği sen bu kadar az biliyorken youtube kuralllarini başaramazsin...

Çok iyi spam yapan adamların bile kanalları kapanıyor.

Ama illa spam yaparak para kazanacam diyorsan da kendin deneye deneye bulacaksın geçen adam sana bana zaten anlatmaz bunları

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri