Spam yüzünden Askıya alınan kanal?

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ne bot kullandım ne de başka bişey.

Yanlış etiket, küçük resim, açıklama girmedim.

Blocklu bi video yüklemedim, telif almadım.

Mail hesabıma girdiğimde attığım 10 küsür videonun sadece 1 tanesinin flaglandığını gördüm.

E artık şu saatten sonra bırakın da ben de benimle aynı paylaşımları yapan ve açık olan kanallardan şüphe edeyim. Ve onları da, onların beni yaptığı şekilde flaglıyaım, bi şekilde onların kazancına engel olayım. Aynı onların yaptığı gibi. Ki yapıcam bu saatten sonra.

Neyse.

Çözüm yoluna girersek ben Youtube/Help kısmından bi form doldurdum ve attım kendilerine. Çoğu insanın kanalı bu şekilde tekrar açılmış, özgün ya da değil fark etmeden. Kendi insiyatiflerine kalmış.

Olur da açılmazsa her türlü ben de aynı yaptırımı bana bunu yaşatanlara uyguluycam.

Dinsizin hakkından imansız gelir, hadi bakalım nasıl oluyornuş öyle gözünü hırs büremek, 1-2 flag ile kanal kapattırıp avuçlarını ovuşturmak.

Sonuçları da buradan yazmaya devam edicem.

Hocam yaptiginiz itiraza cevap geldiginde beni de etiketler misiniz

Hocam yaptiginiz itiraza cevap geldiginde beni de etiketler misiniz

Tamam, haber vericem.

Umarım olumlu sonuç alırım.

Ki bizim yaptığımız işin aynısını yapan ve özellikle Hindistan konumlu ve bi çok uzakdoğulu arkadaş bu tür itirazlarda olumlu yanıt alıyor. Takip ettiğim diğer yabancı Youtube forumlarına dayanarak söylüyorum bunu.

aynı şekilde kapanan son zamanlarda 20 ye yakın kanalım var.
hepsine de itiraz ettim.
hiçbiride açılmadı

Şu ana kadar kapanan kanallarımın hepsi bu şekilde kapandı vakit kaybetmeyin derim çünkü düzelmiyor bu durum

deliricem ya tam kanallar günde 10-20-30-40-50k izlenimler almaya başlıyor kanal spamdan gidiyor

Evet beyler sorun ne sizce? Bende hangi botu kullanırsam kullanayım hangi Client id kullanırsam kullanayım gidiyor kanallar. üstelik 5-6 videolu bu kanallar:(

Özgün kanalım için itiraz ettim cevap geldi açmadılar. Şimdi yeniden başka bir metin ile deniycem bakalım. Umudu kestim kanaldan.

bu hafta aynı şekilde 25 kanalım kapandı. hepsi çok kötü kanallardı hepsinin kazancını toplasan 3 haneyi bulmaz ama kesinti yüksek olur diye korku sardı:(

Arkadaşlar gelen topluluk ihtarlarına mutlaka karşı bildirim gönderin. Açıklama kısmına da yaklaşık bilmem kaç senedir sizinle çalışıyorum cinsel içerikli ve şiddet içeren videolar atmamaya özen gösteriyorum vs. gibi bi açıklama yazın ben bu şekilde 2 defa geri çektirdim. İlk önce karşı bildiriminiz alınmıştır tekrar incelemeye alındıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır gibi bi mail atıyorlar ardından da 24 saat içerisinde olumlu yada olumsuz mutlaka geri dönüş alıyorsunuz.. Bu ihtarların sebebi bazen tüketici şikayeti oluyor yani herhangi birisi sizin videonuz ile ilgili bildirimde bulunuyor ve bunu yaparken videonun kaçıncı dk sı oldugunu da bildiriyor eğer şikayet gereksiz yere yapılmış ise youtube ekibi tarafından tekrar incelendikten sonra doğru sonucu alıyorsunuz yani ihtarın geri çekilme ihtimali var...

Iyi günler ,

19k aboneli kanalım içerisinde 5 adet video mavcut ve günlük 50-60k arası izlenim getiriyordu. Hiçbir açıklama yapılmadan kanalım kapatıldı. Gmail üzerinden herhangi bir nedenden veya şu videodan vs. açıklama gelmeksizin mail gelmedi. Bir yerden itiraz etme yöntemi buldum "Türkçe" açıklama yazarak itiraz ettim. Sizce geri gelir mi ? Bir de ingilizce yazarak itiraz etmek daha mı mantıklı ? Son sorum da siz tam olarak nereden itiraz ediyorsunuz ? Ben itiraz ettiğim yeri tekrar bulamadım. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

Saygılar

Iyi günler ,

19k aboneli kanalım içerisinde 5 adet video mavcut ve günlük 50-60k arası izlenim getiriyordu. Hiçbir açıklama yapılmadan kanalım kapatıldı. Gmail üzerinden herhangi bir nedenden veya şu videodan vs. açıklama gelmeksizin mail gelmedi. Bir yerden itiraz etme yöntemi buldum "Türkçe" açıklama yazarak itiraz ettim. Sizce geri gelir mi ? Bir de ingilizce yazarak itiraz etmek daha mı mantıklı ? Son sorum da siz tam olarak nereden itiraz ediyorsunuz ? Ben itiraz ettiğim yeri tekrar bulamadım. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

Saygılar

Havada bulut kardeş.

son zamanlarda 30a yakın kanal kapandı bu şekilde yapacak hiç bir şey yok (benim bildiğim)

itirazda ediyorum ama maalesef geri dönüş olumsuz..

geçen sene bir özgün kanalım toplu kıyımda kapanmıştı aynı şekilde, ilk itirazım sonucu açılmıştı ve hala açık..

hatırladığım kadarıyla şöyle bir metin yazmıştım copy paste yapmayın özgünleştirin :)

"merhaba bu youtube hesabım xxxxxxx yaklaşık xxx zamandır yayında ve herhangi bir ihtarı bulunmamaktadır, yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorum ve uygun görüldüğü taktirde tekrar açılıp yayına alınmasını talep ediyorum. iyi çalışmalar"

aynısını ingilizce yazıp ikisini alt alta göndermiştim açılmıştı.. ama spam kanallarda işe yaramadı.özgün kanalları kapananlar için yazdım.. biraz daha nazik kelimecikler eklenip denenebilir..

Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Google+'daki ihlallerden dolayı YouTube hesabınız devre dışı bırakılmıştır. Videolarınız silinmedi, ancak hiç kimse tarafından görüntülenemiyor. Bu kararın yeniden incelenmesini istiyorsanız lütfen kanalınıza giderek verilen talimatları takip edin.

Bir YouTube kanalı bir Google+ profiline bağlı olduğunda Google+ profilinin silinmesinin YouTube kanalını devre dışı bırakacağını unutmayın.

Saygılarımızla,
YouTube Ekibi

Beyler kanalıma giremiyorum ki verilen talimatları uygulayayım ?

% 80 ihtimalle kıyım var, Yaptığım bütün kanallar bu şekilde.
kimisinde böyle uyarı var, kimisinde hiç bir uyarıda yok, hesap feshedildi diyor, Mail bile gelmemiş kapandığına dair, bi 100 200 kanal gitmiştir en az, belki daha, bi noktadan sonra bıraktım kontrol etmeyi, ama adsesne verilerinden belli oluyor, kayıp baya fazla.

Aynen bugün sabah mailleri kontrol ettiğimde telif maili bile gelmemişti baya bir sevinmiştim :) daha sonra kanal takibe baktığımda 40 civarı eski kanalın spamdan uçtuğunu gördüm kapandığına dair mail filanda gelmemiş. Eski kanallarınızı bir kontrol etseniz iyi olur.

kesinlikle gmail açılış ile alakalı bugun 20 e yakın kanal patlamıs hepside satın aldıgım gmaillerin kanalı.

5 ay önce video atılmış olan kanalım bu şekilde kapandı bugün.Flagtan kapattırıyorlar herhalde.

5 ay önce video atılmış olan kanalım bu şekilde kapandı bugün.Flagtan kapattırıyorlar herhalde.

flag değil bu. tek mail geliyor, spamdan kapanıyor. benim de öğle saatlerinde 30'a yakın kanalım kapandı bu şekilde.partner olanları silmedim diğerlerini kökten sildim geçtim. ya mailden kaynaklı ya da aynı ip ile çok girip çıktım sanırım ben biraz bir de bunların 15 tanesi aynı client diğer 15i de aynı client ile token verilmişti... başka da şüpheli bir durum yok gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri