Spama devam eden tayfa 2019

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
arkadaşlar uzun araştirmalarim sonucu spamin devam ettiğine eminim bende bitti diyordum hatta inanin 2015 yilindan beri spam yapmiyorum lakin adamlar öyle bir ağ sistemi kurmuşki zincir gibi ve aboneleri 30-60k arasi günde 4-5 video aciyor hepsi index aliyor çözemiyorum ayni şeyi biz yapsak videolar kesinlikle kapanir, kanallar genelde eski bu kanallar çevrilmiş kanallar, benim aklima birşey geldi aslinda onuda paylaşayim eskiden biliyorsunuz ki hotmail yahoo vs ile youtube üye olunabiliyordu cok eskiden mesela 7-10 yillik kanallar var öyle kenarda köşede duran, hotmailler ise içine girilmedigi zaman 1-2 yil içinde otomatik kapaniyor ama youtube video olduğu için yillarca hesap acik kaliyor, iptal eden hotmailleri geri toplayip acaba sifre sifirlama yöntemi ile gerimi aliyorlar diye düşünmüyor değilim cünkü kendi kanalim olan 2013 yilindaki bir hotmail hesabimi kendim geri kurtardim. bu sadece bir fikir yani gelistirmek isteyene detaylari anlatabilirim. şuan araştirma içerisindeyim. şuan ben eski kanalda olsa bir video atsam ip temiz ama videolar index almiyor neden bilmiyorum bu sorunu aşarsam detaylari paylasirim. index sorunum var acaba videolar belli bir saat sonrami index aliyor? eskiden hemen cikardi filtrelerde son 1 saate baktigimda videom görünmüyor tam başlik bile yazsam görünmüyor acaba bu sorun nedir?

kırdım bir tane kanal bile oluşturulmamış:D

Gördügüm saglam render alanlar hala ayakta

aynen full hd kaliteli görüntü . seste okdr orjinal içerikler görüyorum ki reklam arası girilmiş olan. nasıl bukdr mükemmel render alabiliyorlar aklım almıyor.

duyduğum kadarıyla AE ile full hd engel geçiyorlar..ama yöntemini bir türlü öğrenemedim..tek bildiğim yt bu videoyu karanlık video olarak görüyormuş..bir nevi algoritmayı kandırıyorlarmış..

duyduğum kadarıyla AE ile full hd engel geçiyorlar..ama yöntemini bir türlü öğrenemedim..tek bildiğim yt bu videoyu karanlık video olarak görüyormuş..bir nevi algoritmayı kandırıyorlarmış..

bence bunun özel render yazılımı var..

Şundan 10 12 gün önce spam bi kanalım onaylandı benim inanması güç ama .. Zamanım olsa onaylanan videolar tarzı kanal yapıcam ama müzisyen olduğum için geç geliyorum eve bir çok gün yapamıyorum :( eski boşluk yok .

sen ne tarz videolar olduğunu söyle biz hazırlarız sen merak etme kardeşim :)

---------- Spam Engelliyici 08:40 ---------- Önceki Mesaj 08:35 ----------

spam pinterestte deli gibi devam ediyor,günlük 5 hane kaldıranlar var..siz hala yt den medet umuyorsunuz..vakit kaybından başka bir şey değil ...bu arada konu açıp bedavaya pinterest bot eklentisi vereceğim sınırsız sitelerinizde kullanabilirsiniz :) Buda beni sevmeyenlere kapak olsun :)

hocam bu işler pinterest ile nasıl yapılıyor ki. size zahmet bir kaynak gösterebilir misiniz bilgi alabileceğimiz.

sen ne tarz videolar olduğunu söyle biz hazırlarız sen merak etme kardeşim :)

---------- Spam Engelliyici 08:40 ---------- Önceki Mesaj 08:35 ----------

hocam bu işler pinterest ile nasıl yapılıyor ki. size zahmet bir kaynak gösterebilir misiniz bilgi alabileceğimiz.

pinterest ile spam nasıl yapilir diye bir kaynak mı arıyosun :D

r10 un pinterest bölümüne gir benm gibi tüm sayfalara bakk :D

spam pinterestte deli gibi devam ediyor,günlük 5 hane kaldıranlar var..siz hala yt den medet umuyorsunuz..vakit kaybından başka bir şey değil ...bu arada konu açıp bedavaya pinterest bot eklentisi vereceğim sınırsız sitelerinizde kullanabilirsiniz :) Buda beni sevmeyenlere kapak olsun :)

banada atabilirmisin pm dolu kardeşim

2019 ceyregıne gırdık hala devam eden varmı dıye sorsam 10 kısı cıkar herhalde

Spam kanallara denk gelmeye başladım bu ara. Sanırım bir gevşeme oldu politikalarda.

Sistemsel çalışan her zaman spamdan da özgünden de kazanır hocam. 10k kanal yapıp 20 tanesinden ayda para alsam dönemi hemen hemen 2 sene önce bitti. Artık doğru spamı yaparak uç uca ekleyerek kazanma dönemindeyiz. Spamdan her nevi para kazanılıyor yeterki bam güm zihniyeti bitsin. Eğer spamdan ben şöyle kazanıyorum diye bi önerin varsa dikkate alabiliriz lakin herkes kendine göre bir sistem geliştirdi ve bu sistemlerin fixlenmemesi için asla paylaşmazlar diye düşünüyorum. Hem şimdiye kadar paylaşıldı da ne oldu ki? Tamamı fixlenmedimi...

Spamın bitip bitmediğini eskiden çalıştığınız kelimeleri aratarak öğrenebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri