spama düşen adsense nasıl açılır?

vjersin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malumunuz toplu kapanmalardan dolayı adsensem spama düştü bağlı olan tüm kanalları sildim.forumu okudum 2 adım vardı yandex maili yönetici olarak ekleme ve 3-4 gün bekledikten sonra eski gmai ile adsenseyi bağlamaktı.öncelikle yandex ekleyemedim çünkü adsense gmail istedi tekrar yönetici olarak.

Elimde eski gmailler var .bu sorunu çözebilirsek size 2 tane 2014 şubatta açılmış gmailleri vermek istiyorum :) çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.

tüm adsenselerimin hiçbiri gmail de değil. adsenselerimde mail.ru,yahoo mail,hotmaili yandex mail gibi mailleri kullanıyorum sıkıntı olmadı bugüne kadar

Arkadaşlar malumunuz toplu kapanmalardan dolayı adsensem spama düştü bağlı olan tüm kanalları sildim.forumu okudum 2 adım vardı yandex maili yönetici olarak ekleme ve 3-4 gün bekledikten sonra eski gmai ile adsenseyi bağlamaktı.öncelikle yandex ekleyemedim çünkü adsense gmail istedi tekrar yönetici olarak.

Elimde eski gmailler var .bu sorunu çözebilirsek size 2 tane 2014 şubatta açılmış gmailleri vermek istiyorum :) çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.

pmden skype atın bakalım

ne saçmalıyorsun?

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] hocam 3 ay çok ya bunun bi çözümü daha olmalı :/
[MENTION=13722]AzRe@L[/MENTION] hocam bugün denedim izin vermedi anlaamdım.
[MENTION=12850]slayfer[/MENTION] attım hocam pm.

en az 1 ay önce açılmış gmailleri bağla. kapanmaz kanalların. benim adsense de spama düştü. şuan o şekilde kullanıyorum. bi sıkıntı olmuyo.

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] lütfen saçmalamayalım. :)

pmden skype atın bakalım

ne saçmalıyorsun?

denediniz mi? kesin çözüm mü yoksa tahmin mi?

en az 1 ay önce açılmış gmailleri bağla. kapanmaz kanalların. benim adsense de spama düştü. şuan o şekilde kullanıyorum. bi sıkıntı olmuyo.

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] lütfen saçmalamayalım. :)

Arkadaşlar bir ara bi abimiz 3 ay dinlendirdiğini felan yazmıştı onu hatırlıyorum onu söyledim.

hocam aynısı başıma geldi. ayın 15 inden sonra hangi kanalı bağlarsam bağlayım kapanıyordu. 3 gün önce yönetici mailini değiştirdim. bugün boş bir kanal bağladım deneme amaçlı. kanal 7 saattir ayakta. bilmem kapanır mı

hocam aynısı başıma geldi. ayın 15 inden sonra hangi kanalı bağlarsam bağlayım kapanıyordu. 3 gün önce yönetici mailini değiştirdim. bugün boş bir kanal bağladım deneme amaçlı. kanal 7 saattir ayakta. bilmem kapanır mı

hocam yandex mi eklediniz gmail mi yönetici olarak ?

hocam gmail ekledim. kanal hala ayakta. sanırım kurtardık adsenseyi.

[MENTION=17732]42keskin[/MENTION] hocam peki gmail eklediniz .sonra kaç gün beklediniz yada beklediniz mi hiç.ve de adsenseye bağladığınız kanal boş mu nezaman açılmış ?

hocam şöyle anlatayım.tahmini ayın 7 sinden itibaren adseneye eklenen kanallarda gariplik oluyordu. belki kimsenin başına gelmemiştir ama kanaldaki videoların bir kısmı kaybolmaya başladı. sonra ayın 15 ine kadar bu böyle devam etti. 15 inden sonra ilk 2 gün hangi kanalımı eklersem ekleyim 5 dk sürmeden kanal kapanıyordu. video olsun veya olmasın hiç farketmedi hep kapattı.7-8 gün kadar hiç kanal bağlamadım. ayın 26 sında yönetici mailini değiştirdim 2 gün daha bekledim. bugün 1 hafta önce kendi açtığım kanalı bağladım şimdilik sorun yok gibi görünüyor. kanal bomboş eskiden boş veya dolu farketmeksizin 5-10 dk içerisinde kapatıyordu.

Hesaba telefon ekleyip hesabı komple uçur , ardından 48 saat sonra tekrar geriye kurtar ;) şahsen denemedim çok şükür adsensim spama düşmediği için ama deneyen arkadaşımda olumlu sonuçlandı .(mailide değiştirmeyi unutma)

Aynı adsense ısrarınıza hastayım ya.. :) Niye üzünüyoz ki kendinizi yeni hesap alacaksınız yada açacaksınız. Niye en garantisi varken bir dünya kanalı heba etme yolunda gidiyorsunuz anlamış değilim. At gitsin o adsenseyi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri