Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yezid, şuan belli bir politikaya göre banlamıyor sebebsiz bir şekilde hesapları spama düşürüp kapatıyor. sebebsiz hesap kapanmaları bitecek elbet. ancak yezid bu sefer de bir politikaya göre banlayacak. yani sürecin bitip bitmediğini anlamanın yolu organik çalışmakta geçiyor.

Son düzenleme:
yezid, şuan belli bir politikaya göre banlamıyor sebebsiz bir şekilde hesapları spama düşürüp kapatıyor. sebebsiz hesap kapanmaları bitecek elbet. ancak yezid bu sefer de bir politikaya göre banlayacak. yani sürecin bitip bitmediğini anlamanın yolu organik çalışmakta geçiyor.
Bi an Fuat avni sandım yalnız :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugun Adsenseye basvurdugum kanal basta olmak üzere tüm kanallarım Spamdan kapandı. Suanda gmaili degiştirmiş oldugum için Adsense panele ulaşmam mümkün ama o da ne zaman banlanır bilmyrm. Adsense stabil hale gelsede rahatlasak artıkk

o hesap gitti. geçmiş olsun.

bugun Adsenseye basvurdugum kanal basta olmak üzere tüm kanallarım Spamdan kapandı. Suanda gmaili degiştirmiş oldugum için Adsense panele ulaşmam mümkün ama o da ne zaman banlanır bilmyrm. Adsense stabil hale gelsede rahatlasak artıkk

uzun süredir çalışmıyordum çalışayım dedim sadece 4 kanal bağlı olan adsense spama düştü

kesin kapanıyormu arkadaşlar bu spama düşünce 6 ay sonra açılma falan olayları yalanmı ?

beyler yeni sistem basit herkesin bildiği bi durum kapanma riski az kanal ağlayın gitsin patlarsa patlar patlamazsa ödemeyi alrsın... 1 kanalda bağlasan aynı 50 tanede ondan sıkıntıya girmyn...
gelelim dendiğim konuya malumbi kanal kapannca 24 saate adsense uçuyor ben derdim 1 kanal kapanır kapanmaz diğer kanalları başka adsenseye taşımak ve sonucu beklemek eğer tahmn ettiğim gibiyse 3 ayda bi ödeme alır rahatımıza bakarız bu adsense işi böyle gider bak ben diyim

kap kaç yapalım diyorsun yani :D

beyler yeni sistem basit herkesin bildiği bi durum kapanma riski az kanal ağlayın gitsin patlarsa patlar patlamazsa ödemeyi alrsın... 1 kanalda bağlasan aynı 50 tanede ondan sıkıntıya girmyn...
gelelim dendiğim konuya malumbi kanal kapannca 24 saate adsense uçuyor ben derdim 1 kanal kapanır kapanmaz diğer kanalları başka adsenseye taşımak ve sonucu beklemek eğer tahmn ettiğim gibiyse 3 ayda bi ödeme alır rahatımıza bakarız bu adsense işi böyle gider bak ben diyim

son bir hafta da adsense hesabı spama düşen var mı ?

geçmiş olsun hocam, 3 yıldır adsense çalışıyorum böyle bir rezillik yaptığına ilk kez şahit oldum. bu hesabı spama düşürüp paranın üzerine yatması normal değil.

Geçen hafta sonu benim bir adsensem spama düştü boş kanal bağla akşama gidiyor malesef

tek kanal sadece pin getirecek kadar kazanclı bı kanal yaptım sonra ıcerıgının hepsını sıldım banlanmış bugun adsense ben anlamıyorum ya tek kanal tek adsense tek ıcerık risksiz içerik 45 tl kazandıktan sonra icerigi sildim gitmiş adsense

beyler bence bunun tek açıklaması
yakalıyor bir yerden tıpkı kanal açmada yakaldıgı gibi adsenselerden de bir şekilde yakalıyor
bu pc olabilir telefon olabilir adres olabilir bir şekilde yakalıyor

Kanalın birine hit gönderttim adsense direk spam olmuş. Çıkmıyor mu bu adsenseler spamdan

multi adsense den aslında yakalanmak kolay değil. ha yakalandın diyelim banlanırsın. olur biter. ama spama düşme muhabbeti başka bir şey. spama düşen hesabın bütün bağlı kanallarını kapatıyor üstüne parasına el koyuyor. izlenim basma olayına gelecek olursak quiz mi sandın adsenseyi artık o devir kapandı.

multi adsense den aslında yakalanmak kolay değil. ha yakalandın diyelim banlanırsın. olur biter. ama spama düşme muhabbeti başka bir şey. spama düşen hesabın bütün bağlı kanallarını kapatıyor üstüne parasına el koyuyor. izlenim basma olayına gelecek olursak quiz mi sandın adsenseyi artık o devir kapandı.
Hiç kimse tahmin bile edemedi ama zamanında quiz kanal kıyımlarının kanal kapanmalarının ana sebebi o çekilen ucuz izlenimlerdi...

normal çalışıp spama düşenler yazarsa daha sağlıklı istatistik tutacağım da millet quize kanal basar gibi adsenseye basıyor sonra neden spama düştük diyor. bu arkadaşlar herhalde geçen yıl milletin adsense'den kaçıp quiz'e neden yığıldığını bilmiyor herhalde. adsense en sakin olduğu dönem de bile bas bas mantığından huylanırken şimdi gördüğünü indirir vaziyette "bas baba" şeklinde çalışanın hesabı bir ayı görmemesi normaldir.

Hiç kimse tahmin bile edemedi ama zamanında quiz kanal kıyımlarının kanal kapanmalarının ana sebebi o çekilen ucuz izlenimlerdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri