Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tahmin değil.
elinizde buna dair belge varmı, bu algoritmayı yapanlarla bizzat görüştünüzmü,
bu sorunun cevabı hayırsa, düşünceleriniz tamamen tahminden ibaret
ortada bir problem olduğuna dair sağlam yerlerden bilgi aldım. ayrıca bu işin belgesi olmaz işin uzmanlarıyla konuşursun sana şöyle şöyle bir sorun var derler sen oradan başına gelecekleri görürsün hazırlığını yaparsın. ben bunlarla konuştuktan sonra işler değişecek dedim geçen hafta engel ve eşleşen geçme yöntemleri fixlediler. görüntü ve ses tarama dokusunu sıklaştırdılar. girişte bu önlemleri alanlar mutlaka sonradan gelecek telif ve engel olayında sıkıntı çıkaracaklardır. ayrıca sadece telifli içeriğe güncelleme yapmıyor bunlar, spam olayına nasıl dayanacaklarını görün bekleyin. spamı bitirmezler ama sıkarlar. şuan ortalık toz duman güncellemesi tamamlanınca yeni bir dönemin başladığını göreceksiniz.
daha onceki mesajlarinda kasim aralik banlar duracak diyordun
@ilyas hocam adsense bagli 5 kanalım vardı. hiç birisi flag yemeden , aynı gün kapandı.olay dün gercekleşti. ayın 29 un da pinsiz adsense imdeki bir kanalı, pinli adsense ime taşımıştım. o pinli dekiler dün gece gitti. sizce adsense im banlanır mı ,paramı alabilirmiyim. araştırmalarınız neyi gösteriyor benim durumuma göre . tesekkürler.
kasım 2 gibi adsense spama düştü adsense banlanmazsa ödeme alabiliyormuyuz acaba
kasım 2 gibi adsense spama düştü adsense banlanmazsa ödeme alabiliyormuyuz acaba
spama düşen adsenseler banlanıyor mu banlanmıyorsa ödeme yapıyorlar mı?
spama düşen adsenseler banlanıyor mu banlanmıyorsa ödeme yapıyorlar mı?
Benide yeni banladı.Geçersiz etkinlikten .
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.
Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.
bu adsenseniz spama düşmüşmüydü?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.