Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni açtigim adsenselerin max ömrü 15 gün
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] abi..

bugün spama düşen var mı ?

spama düştüysen o adsense gider, kurtaramazsın ama diğer türlü yönetici değiştir eski gmaili google + ile birlikte sil kurtarırsın adsenseyi.

Ayın 26sında adsenseye bağlı olan youtube kanalım askıya alındı ve bugün adsense pin geldi. Ne yapmalıyım şaşırdım. Hesap hala yaşıyor ama diken üstündeyim.

banlanan adsensede para kazanması giden kanalların 1-2 günlük para kazanmasını geri getirmenin yolu var mı? partnere bağlıyacak kadar süre kazandırımanın

@daralll arkadaşın konularına bak.

banlanan adsensede para kazanması giden kanalların 1-2 günlük para kazanmasını geri getirmenin yolu var mı? partnere bağlıyacak kadar süre kazandırımanın

---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 10:44 ----------

28 ekim 2015 tarihin de spama dusen var mi ? (eylül ve ekim aylarına göre spama düşme olayı azalmış gördüğüm kadarıyla)

Son düzenleme:
gördüklerimi izah edeyim adsensenin youtube kanalı kapandığında adsensede kapanıyor kuzenim yanlışlıkla adsensin youtube kanalını silmiş ama adsense açık bu bir bug veya çözüm olabilir mi ? sizce ? Yani adsense bağlı youtube kanalı olmazsa kanallar toplu kapandığında adsensin youtube kanalı kapanmayacağı için belki adsensede kapanma durumu olmaz diye düşünüyorum.

gördüklerimi izah edeyim adsensenin youtube kanalı kapandığında adsensede kapanıyor kuzenim yanlışlıkla adsensin youtube kanalını silmiş ama adsense açık bu bir bug veya çözüm olabilir mi ? sizce ?

Bir alakası yok ki silebilir adsense dediğin şey ayrı bir servis istediğin kanalı silersin istediğine bağlarsın ortada bir sorun yok kısaca..

(Spamla bir alakası da yok)

2 gün önce spama düştü .. yaklaşık 48 saat önce .. Artık benim için adsense bitmiştir .. Yeni adsense açıyom 1 tane 0 isim soy isim banka adres vs .. Bi bakıyorum 1,5 ay sonra spama girmiş .. Yaptığım kanallara mı üzüleyim yoksa paraya mı üzüleyim yoksa kanallara mı üzüleyim ... Bu saatten sonra ya partner yada özgün başka yolu yok !

Hesaplarin spama dusmesi azaliyor gordugum kadariyla. guncellemesinin sonuna geliyor. suan kanal baglamayla ilgili bir problemleri var sadece.

Daha neyi sorguluyoruz anlamıyorum.
eylül 2014 banlarına hiçbir çözüm bulamamısken, eylüll 2015 adsense spama düşerek banlanmasinami çözüm bulacağız

Son düzenleme:
istediğini aldı illegal içeriğini temizleyip henüz tam olarak tamamlandığına emin olmamakla beraber güncellemesini önemli bir ölçüde bitirdi. yeni bir görüntü ve ses tarama algoritması var şuan sistem de. sapama düşmelerin bitmese bile yakında biteceğini düşünüyorum.

yalnız bu yeni getirdikleri güncelleme çok sakata benziyor.

Hocam inan azalmiyor. Millet birakti cunku. Yine ayni sekilde devam ediyor spama girme

en son banlanma olayı hangi tarihte oldu? mesela bugun banlanan oldu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri