Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim 4 tane adsense hesabımın hepsi 21 eylülde kapatıldı hepsindede aynı mail vardı hangı kanaldan kapatıldığı bile belli değil o günden sonra bi tane video atmadım youtube ye adsensed e yeniden dün başvuru yaptım şuan beklemedeyim.

geçmiş olsun hocam. söylediğim gibi spama düşme olayı bitmedikce adsense çalışmak çok zor. konuyu takip edin.

dün hocam, iki gün önce kanallar spam olarak kapatıldı. Adsensedeki boş yt kanalı da kapatıldı. Yeni gmaile adsenseyi taşıdım. Dün kanal bağladım anında kapatıldı bağlanan hesap.

bi kanalı direkt adsense e bağlamamak gerek en azından 1 hafta bekleyıp kapanıp kapanmamasına göre, telif ihtarı topluluk ihtarı alıp almadığını gördükten sonra bağlamak gerek

DURUM 1 :

Açılan Adsense Zamanı ve Sayısı : Ağustos / 2 adet
Kazançlar Kesinleşmiş miydi ? : Evet / Toplam 2K Lira
Ne zaman banlandı ?: 2 hesap da 19 Eylül'de banlandı.
Spama düşmüş müydü ? : Evet 2'si de.

DURUM 2 :

Açılan Adsense Zamanı ve Sayısı : Eylül / 2 adet
Kazançlar Kesinleşmiş miydi ? : Evet / Toplam 4K Lira
Ne zaman banlandı ?: 2 hesap da 14 Ekim'de banlandı.
Spama düşmüş müydü ?: Hayır 2'si de spama düşmemişti.

@ilyas

Umarım bu bilgiler yararlı olur.

youtup yeni sisteme geçmek üzere yani güncellemeyi önemli bir ölçü de bitirdi ve eski video arşivini sildi. yakında stabil hale gelmesi gerek.

hesapların banlanmadan önce spama düşmesi olayı tamamen eski video arşivini silmekten başka bir şey değildi esasında partnerleri spam kanal alamayacak duruma getirip dağınık olan bizleri adsenseye toplaması da bu nedenleydi. şüphesiz adsensenin stabil hale gelmesini anlamanın tek yolu hesapları spama düşürmeyi terk etmesinden anlayacağız.

DURUM 1 :

Açılan Adsense Zamanı ve Sayısı : Ağustos / 2 adet
Kazançlar Kesinleşmiş miydi ? : Evet / Toplam 2K Lira
Ne zaman banlandı ?: 2 hesap da 19 Eylül'de banlandı.
Spama düşmüş müydü ? : Evet 2'si de.

DURUM 2 :

Açılan Adsense Zamanı ve Sayısı : Eylül / 2 adet
Kazançlar Kesinleşmiş miydi ? : Evet / Toplam 4K Lira
Ne zaman banlandı ?: 2 hesap da 14 Ekim'de banlandı.
Spama düşmüş müydü ?: Hayır 2'si de spama düşmemişti.

@ilyas

Umarım bu bilgiler yararlı olur.

Son düzenleme:
Spam'a giren adsense spam'dan çıkıyor mu arkadaşlar zamanla?
1 haftadır spam'da kanal hala banlanmadı ne kanal bağlasam 1-2 saatte kapanıyor kanal. Yeni adsense mi açsam yoksa ödeme almayı mı beklesem napsam bilemedim

Güncelleme bitene kadar yedirtmez diye düşünüyorum güncelleme bittikten sonra ama rahatız gibime geliyor :)

Spam'a giren adsense spam'dan çıkıyor mu arkadaşlar zamanla?
1 haftadır spam'da kanal hala banlanmadı ne kanal bağlasam 1-2 saatte kapanıyor kanal. Yeni adsense mi açsam yoksa ödeme almayı mı beklesem napsam bilemedim

2 ay önce spamdaki adsensim kurtuldu spamdan. şimdilerde nasıl bilmiyorum..

bi kanalı direkt adsense e bağlamamak gerek en azından 1 hafta bekleyıp kapanıp kapanmamasına göre, telif ihtarı topluluk ihtarı alıp almadığını gördükten sonra bağlamak gerek
Bu işe yaramıyor,
Benim 1 ay bekleterek kanal bağladığım adsense var.
Hiç bir kanal ihtar almamasına ramen adsense spama düştü.
Anlaşılan kanal adsense e bağlandıktan sonra farklı bir denetim mekanizması devreye giriyor.
Üstelik bağlanan 6 kanal ve toplamda 12 video, neye göre spama düştüğüde belli değil.

Valla bir kaç arkadaşın gazına gelerek bu ay açtığım 3 adsense da spama düşmüş, adsense a bağlı bütün kanallar kapanmış. Farklı pc ve lokasyon vs. vs. Az kanal az adsense, bunlar kafalarına göre yapılıyor sanırım Yada ben psikolojik olarak yt bitti para alamayacağız dedim diye 4 aydır ALLAH nasip etmiyor bilmiyorum alanlar nasıl alıyor onu da anlamıyorum .

Valla bir kaç arkadaşın gazına gelerek bu ay açtığım 3 adsense da spama düşmüş, adsense a bağlı bütün kanallar kapanmış. Farklı pc ve lokasyon vs. vs. Az kanal az adsense, bunlar kafalarına göre yapılıyor sanırım Yada ben psikolojik olarak yt bitti para alamayacağız dedim diye 4 aydır ALLAH nasip etmiyor bilmiyorum alanlar nasıl alıyor onu da anlamıyorum .
Tek adsense çalışıyordum hocam, artık videolara telif gelmiyor direk kanal kapanıyor buda 1-2 kez tekrarlanınca adsense spam oluyor. Temiz çalışmak diye birşey yok bence artık.

arkadaşlar daha önce bir kaç defa daha yazdım. adsense'in spama düşme ve banlanma sebeplerinden birinin de şu olduğunu düşünüyorum: dowload programları veya bot kullanarak bir ipden bir bir kanal indiriyoruz onu kendi kanalımıza atıyoruz. koskoca youtube da haliyle anlıyo tabiki 5 gb lik kanalın tamamı 5 dk da izlenir mi diye. sonuçta izlenmiş gibi oluyor kanal download edilince.
ben şimdi bir vdsten indiriyorum ordan dropboxa atıyorum diğer vdsten de videoları alıp kanalıma atıyorum. boylece adsense calıstıgım bilgisayardan hiç video izlememiş, indirmemis oluyorum. ben de deneme asamasındayım yani şu anda. bu da benim teorim işte :D

Ben masa ustu calisiyom ne bot ne vds kullanirim gecen ay bende spama dustum. ozgun hesaplar da spama dustu. Yani hic bir mantikli aciklamasi yok. Adamlar gecmise donuk video arsivini temizlemek icin hesaplari banlamadan once spama dusurdu o kadar. spam robotunu geri cekmeden ozgun bile calismak tehlikeli. odeme alanlar bala sansa aliyor robot gordugu an onlarida indirecek.

Son düzenleme:
Ben masa ustu calisiyom ne bot ne vds kullanirim gecen ay bende spama dustum. ozgun hesaplar da spama dustu. Yani hic bir mantikli aciklamasi yok. Adamlar gecmise donuk video arsivini temizlemek icin hesaplari banlamadan once spama dusurdu o kadar. spam robotunu geri cekmeden ozgun bile calismak tehlikeli. odeme alanlar bala sansa aliyor robot gordugu an onlarida indirecek.

robotun kriteri ne

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------

özgün kanallar spam adsense e mı baglıydı

diyorum ki; robotun hiç bir kriteri yok gördüğü hesabı spama düşür diye bir program girilmiş. yani spam mı özgün mü adensemiydi diye sorman anlamsız. ayrıca ben sadece kendimden yola çıkarak bu kanıya vardım.

robotun kriteri ne

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------

özgün kanallar spam adsense e mı baglıydı

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

bilinecek bir durum da yok zaten...

Bilen yok. tamamen algoritma ve yapay zeka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri