Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün öncesinde benimde bi hesabım spama düstü baglı kanallar kapandı adsense simdi bosta ödemesi falan yapılır mı acaba ? bide mail adresini falan degistiriyolar o nasıl oluyo

benim bir adsensenin kanallarının yarısını sabah yarısını akşama doğru kapattılar. Adsense ne olacak bekliyorum bakalım

arkadaşlar spama düşen adsenseler topluluk telif eşleşen falan geldi spama düştü falan derseniz daha açıklayacı olur

o konuyu bugün araştırdım arkadaşlardan biri en ufak bir eşleşen telif engel yemedim dedi. arkadaş istisna değilse sebebsiz spama atmalar devama ediyorlar.

arkadaşlar spama düşen adsenseler topluluk telif eşleşen falan geldi spama düştü falan derseniz daha açıklayacı olur

adsense spama düştüğünde mesaj geliyormuydu? Ben hiç bakmadım adsense mailine

adsensene bakmana gerek yok kanal takipden kanalların kapamamışsa veya videolarında reklam gösterimi devam ediyorsa sorun yok

Bunu biliyordum hocam.

Sadece banlanan adsenselerime herhangi bir mesaj gelip gelemdiğine bakmamıştım. Gelmiyormuş İlyastan öğrenmiş oldum

Yaz beni de [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] :) spama düsenin yönetici değişip eski maili sildim gene bağladığım kapanıyor.

mobil mesaj

An itibari ile 2007de aldığım web adsenseye bağlı tüm kanallarım kapandı. Adsense şuanda sağlam :(

Son düzenleme:
An itibari ile 2007de aldığım web adsenseye bağlı tüm kanallarım kapandı. Adsense şuanda sağlam :(
Geçmiş olsun hocam, görürnen o ki artık nefes aldırmayacaklar. Öncede söylemiştim, bu genel bir temizlik yada hata değil diye, bu yeni bir güncelleme, bunun bitmesini beklemek bu saatten sonra hata olur...

Geçmiş olsun hocam, görürnen o ki artık nefes aldırmayacaklar. Öncede söylemiştim, bu genel bir temizlik yada hata değil diye, bu yeni bir güncelleme, bunun bitmesini beklemek bu saatten sonra hata olur...

Şuanda resmen dibe vurdum bir anda. Diğer hesaplarda da sıkıntı var. En az 3 hafta bekleme konumuna geçeceğim mecburen. Umarım adsenseye bişey olmaz da parayı alabilirim. Yanlız dikkatimi bişey çekti bütün kanallar kapandı 1 tane kanal açık. Çok şaşırdım ve para kazanması açık.

geçmiş olsun hocam

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Şuanda resmen dibe vurdum bir anda. Diğer hesaplarda da sıkıntı var. En az 3 hafta bekleme konumuna geçeceğim mecburen. Umarım adsenseye bişey olmaz da parayı alabilirim. Yanlız dikkatimi bişey çekti bütün kanallar kapandı 1 tane kanal açık. Çok şaşırdım ve para kazanması açık.

aynısı banada olmuştu tüm kanallar kapandı 1 kanal kaldı .. ama adsense spama düşmüştü .. sonradan o açık olan kanalda spama düştü 1kaç güne :(

geçmiş olsun hocam

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

aynısı banada olmuştu tüm kanallar kapandı 1 kanal kaldı .. ama adsense spama düşmüştü .. sonradan o açık olan kanalda spama düştü 1kaç güne :(

Youtube kanallarında mail değiştirme yok mu kurtaralım onu o kanal diğerlerine göre önemli :(

bu işin sonu nereye gidecek. Her gün ban botu çalıştırılıyorsa biz nasıl para kazanacağız. neye göre kapattıklarını da bilmiyoruz. Amaçları ne anlamadım

bu işin sonu nereye gidecek. Her gün ban botu çalıştırılıyorsa biz nasıl para kazanacağız. neye göre kapattıklarını da bilmiyoruz. Amaçları ne anlamadım

Aslında hiç bir şeyin bittiği yok ta, para kazanmanın sadece yt den ibaret olduğunu düşündüğümüz için sıkıntıya giriyoruz.

Video paylaşımındaki kazanç potansiyelini gören hiç bir büyük site bu fırsatı kaçırmaz aslında. Dün sadece yt vardı bu gün arkasından daily başladı, yarın facebook, yahoo ve yandex başlar.

Dar açıdan baktığımız için yt yi herşeyin sonu gibi görüyoruz, geniş açıdan bakarsak aslında bu işlerin daha yeni başladığını görürüz...

Yeterki gözünüzü açık tutun...

Aslında hiç bir şeyin bittiği yok ta, para kazanmanın sadece yt den ibaret olduğunu düşündüğümüz için sıkıntıya giriyoruz.

Video paylaşımındaki kazanç potansiyelini gören hiç bir büyük site bu fırsatı kaçırmaz aslında. Dün sadece yt vardı bu gün arkasından daily başladı, yarın facebook, yahoo ve yandex başlar.

Dar açıdan baktığımız için yt yi herşeyin sonu gibi görüyoruz, geniş açıdan bakarsak aslında bu işlerin daha yeni başladığını görürüz...

Yeterki gözünüzü açık tutun...
onu bunu bilmemde hocam bir sorun olduğu ap açık ortaka bunca insan haziran ayından beri neler çekiyor her ay bişey çıkıyor ... şuan güncellemeler var bazı botlar ayarsız çalışıyor ... er yada geç herşey eskisi gibi olmasada düzelcek ..

Şunuda söyleyim eğer yt de spam bitsin ... hiçbir şekilde spam yapılmasın yt kazançları en az %90 düşer

onu bunu bilmemde hocam bir sorun olduğu ap açık ortaka bunca insan haziran ayından beri neler çekiyor her ay bişey çıkıyor ... şuan güncellemeler var bazı botlar ayarsız çalışıyor ... er yada geç herşey eskisi gibi olmasada düzelcek ..

Şunuda söyleyim eğer yt de spam bitsin ... hiçbir şekilde spam yapılmasın yt kazançları en az %90 düşer

Yok hocam neden %90 bitsin ki. Tamam biraz düşer o da film çalışmalarından kaynaklanır. Eskiden tvde olan filmi kaçıranlar en az 2-3 gün beklerdi youtube ya da diğer sitelere filmin düşmesi için. Spamla beraber anlık olarak izleyebiliyordu. Ama %90 olmasa da ciddi kayıplara uğrayacağı kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri