Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spama düşen hesabın ödeme alması mucize olur. pin girersin öyle kurtarırsın belki başka türlü kurtuluşu yok. robotun banlamadığı geride bıraktığı hesaplar olabilir ama onlarda arafta kalır ne ödeme alır ne banlanır. faydasız yaşayacağından ölmesi daha iyidir.

25 tane adsense den 20 kapanmıstı 5 tane spam dusen var 5 hanelı cogu kapanma yok ama pın de gırmedım pın beklıyorum bende yt fınıshed bu saaten sonra allaha emanet bana uzak abi paramı alıyım daha hıc ugrasamam :(

3 haftadan beri pinli adsensem ban görmedi.şeytan kulağına kurşun.spamında dibine vurdum sayılır,inşallah ödemeye kadar uçmayız.sistemin nasıl çalıştığını çözemedim,bundan evvel 4 tane pinli adsense banlattım.

Benimde baglı kanallar spamden ucmus icindeki para yatsın tekrar kanal baglarım

en son quiz'in adsensesi spama düştü... hadi bakalım google artık çöp spamın faturasını garibana kesmek yerine büyük başlara kesmeye başladı. :D

bakıyorum da kimse konuyu güncellemiyor artık :)

işte bunu duymak istiyordum. adsense stabil hale döndü abi.. herkese geçmiş olsun. bu saatten sonra sebebsiz değil de belli bir politikaya göre ban atacaktır. bu arada liseliler eski terane diye hiç girmesin acımaz indirir. bu yeni politikalar çok ağır. adamlar, ne kadar çalışırsan o kadar ekmek diyor.

sağolasın ilyas,aynen kasım başı spame düşmüştü

işte bunu duymak istiyordum. adsense stabil hale döndü abi.. herkese geçmiş olsun. bu saatten sonra sebebsiz değil de belli bir politikaya göre ban atacaktır. bu arada liseliler eski terane diye hiç girmesin acımaz indirir. bu yeni politikalar çok ağır. adamlar, ne kadar çalışırsan o kadar ekmek diyor.
Yeterki kaliteli spam yapanlara ellemesin abi :)

kitlesel olarak spama düşme olmayacak. düşen olursa da politika ihlalinden düşer. bu saatten sonra sebebsiz banlamaz. geçen hafta kasım başında spama düşenler banlanır geri çekilir dedim. söylediğim gibi oldu.
aralık başında söylediğin olmaz inşallah.

daha hiçbirşey belli deyil aralıgın ilk haftalarıda spama düşme olmazsa o zaman rahatladı demektir bu ayda ilk haftalar spama düştük.

kitlesel olarak spama düşme olmayacak. düşen olursa da politika ihlalinden düşer. bu saatten sonra sebebsiz banlamaz. geçen hafta kasım başında spama düşenler banlanır geri çekilir dedim. söylediğim gibi oldu.
aralık başında söylediğin olmaz inşallah.

Bu otomatik gelen topluluklar varya hocam spama düşme sebebimiz olabilir aslında.

yt topluluk atıyor ve spama düşüyoruz olabilirmi acaba.

3 aydır yaşadığımız rezilliğin sebeblerinden biride california ekibinin yt to yt yi bitirme gayreti. o söylediğin topluluk olayı bu güncellemenin neticesin de çıktı. yani adamların niyetini anlarsak sorunun çözümüne yaklaşırız. ha şimdi diyecen manuel çalışanın da kanalı da topluluktan kapanıyor. kopya gördüğü kanalı indiriyor işte bot yada manuel yükleme yaptığına bakmaksızın.

Bu otomatik gelen topluluklar varya hocam spama düşme sebebimiz olabilir aslında.

yt topluluk atıyor ve spama düşüyoruz olabilirmi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri