spama düşen adsensem ?

aksanli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.hakikatislamda.com
Selamun Aleyküm arkadaşlar adsensem spam a düşmüş adsensemi spamdan kurtaracak bi arkadaş varmı ücret karşılıgında bu sorunu çözebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum?

spam derken para kazanmamı kapanıyor, kanallarmı kapanıyor

hangi kanalı baglarsam baglayayım 2 saat içerisinde kanal kapanıyor. boş kanal bile baglasam yine aynı en fazla 2 saat kalıyor sonra kapanıyor

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Hocam adsnse spamdan mi kurtuluyo yoksa hep eski kanallar mi baglamak gerekiyo?
Benim bir adsense bu sekilde oldu eski kanal baglayinca kapanmıyor şimdi şu para kazanma gitme işi var ona takıldık yeni kanal bağladım denemek için

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi kanalı baglarsam baglayayım 2 saat içerisinde kanal kapanıyor. boş kanal bile baglasam yine aynı en fazla 2 saat kalıyor sonra kapanıyor

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Yonetici mailini değiştir

bence yenisini açın ben öyle yaptım şahsen ama ne olacak tekrar mı kapanacak hiç bir fikrim yok deneyip göreceğiz inşallah aynısı olmaz

Aynı durum kendi adıma olan adsensede var ne yazık ki. Boş dolu başka maille kendi ana mailiyle hiç farketmiyor. kanal bağlandığı andan sonra 1-2 saat geçiyor askıya otomatik. Yedekte adsense var geçtim kendi adsensemide dinlendiriyorum. 15 ağustosta böyleydi en son. tüm kanalları sildim ve eylül para kesinleşme gününe kadar açıp bakmayı bile düşünmüyorum. Bakalım dinlendirmek işe yarayacakmı yaklaşık bir ay. Eski kanal bağlama işini de denemedim açıkcası.

Peki hocam, önceki bağlı kanallar kapanıyor mu? Yoksa yeni bağladığınız kanallar mı kapanıyor.

Bugün eklediğim 2 video tam 2 saat sonra kapatılmış. Korkuyorum açıkcsası.

Herkesin adsense spama düsüyor beyler ne yapiyonuzda böyle oluyor? 1 adsense kac kanal baglanmali farkli ip lerden mi olmali ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri