Selamun Aleyküm arkadaşlar adsensem spam a düşmüş adsensemi spamdan kurtaracak bi arkadaş varmı ücret karşılıgında bu sorunu çözebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selamun Aleyküm arkadaşlar adsensem spam a düşmüş adsensemi spamdan kurtaracak bi arkadaş varmı ücret karşılıgında bu sorunu çözebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum?
spam derken para kazanmamı kapanıyor, kanallarmı kapanıyor
bendede aynı durum adsenseye bağladığım kanal bir iki saatte kapanıyor
en az 1 aylık eski kanal bağlayın ozaman kapanmıyor
en az 1 aylık eski kanal bağlayın ozaman kapanmıyor
Benim bir adsense bu sekilde oldu eski kanal baglayinca kapanmıyor şimdi şu para kazanma gitme işi var ona takıldık yeni kanal bağladım denemek içinHocam adsnse spamdan mi kurtuluyo yoksa hep eski kanallar mi baglamak gerekiyo?
hangi kanalı baglarsam baglayayım 2 saat içerisinde kanal kapanıyor. boş kanal bile baglasam yine aynı en fazla 2 saat kalıyor sonra kapanıyor
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
Yonetici mailini değiştir
Yonetici mailini değiştir
Benimki oyle duzelmiştikurtuluyor mu öyle
Spamdan kapanan tum kanalları silip yeni yonetici ekleyip eskisini sildim duzeldiyönetici maili degiştirdim iletişim maili ni degiştirdim yandex mail ekledim kapanan kanalların birazını sildim ama yok bir türlü düzelmedi acaba düzeltenler nasıl yapıyor ?
merak ediyorumda adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuzda spam e düşüyor ?!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.