Bakındım durdum ama kesin bilgi bulamadım , şuan spama düşen adsensenin spamdan kurtarmanın yolu var mıdır ? Bu aralar çok sık olmaya başladı bu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan eski yöntemlerin hic biri işe yaramıyor hatta 1 yıllık kanallar bile kapanıyor.
acaba spama düşen adsensenin ödemesini yapıyorlar mı ?
yolu yok, yenilerle titizce çalışmak lazım gelir. çılgın spamcılar youtube'u coşturamayacak artık.
çok temiz ve titiz çalışırım ama spama düşmüş afedersin ama 1 aydan beri hayvan gibi çalışıyorum , 1 aylık emekler boşa gitti 1,5 yıldır adsense çalışıyom hiç bu kadar adsenseye öfkelenmemiştim !!!
yanlış anlama benimde gitti, fakat telifli kanalları silmememe bağlıyorum. daha dikkatli olsaydım gitmeyeceği kanısındayım.
yanlış anlama benimde gitti, fakat telifli kanalları silmememe bağlıyorum. daha dikkatli olsaydım gitmeyeceği kanısındayım.
Bu arada artık genel temizlikten mi yoksa çalıştığım kategoride adam kalmamasından mı bilmiyorum ama bgbm dehseşt arttı nerdeyse 3 katına çıktı deli kazanç var ama adsense ye güvenim sıfır ödeme alma konusunda anca raporlara bakıp keyifleniyorum
Benim arkadaşın 26 ya çıktı bgbg ben hala aynı yerimde sayıyorum.
benim bgbg normalde 3-3.5 arası kategorinin değeri buydu uzun süredir ama eylül de 14-15 lerden aşağı düşmüyor nerdeyse,ben bunu tamamen youtube un yaptığı temizliğe bağlıyorum böyle bir artış reklamverenlerden falan kaynaklanamaz
bende adsense hesabınızdaki şu kanaldan dolayı para kazanma kapatılmıştır diyo ama o kanalın giriş bilgilerini kaybettim nasıl temizlerim o adsenseyi
Hocam muhtemenlen kanala topluluk gelmiştir sizde hiç farketmemişinizdir , o kanalı bulup silmeniz gerek ve para kazanması giden kanalları silip 12 saat sonra tekrar açarsanız gelir para kazanmalar ... O sorunlu kanalı mutlaka ama mutlaka silmeniz gerek ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.