Spama düşen adsenseyi kurtamanın kesin yolu var mı ?

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Bakındım durdum ama kesin bilgi bulamadım , şuan spama düşen adsensenin spamdan kurtarmanın yolu var mıdır ? Bu aralar çok sık olmaya başladı bu

Şuan eski yöntemlerin hic biri işe yaramıyor hatta 1 yıllık kanallar bile kapanıyor.

Bu konuda ne yapacağız adsense artık çöp mü? 1 yıllık adsense yüklü ödemeler aldık şimdi hangi kanala bağlasam 1 video atınca 5 saate;

Bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin

Bu saçmalık nereye kadar devam edicek merak ediyorum,kanalı bağlıyorum sabaha çıkmıyor :( :(

yolu yok, yenilerle titizce çalışmak lazım gelir. çılgın spamcılar youtube'u coşturamayacak artık.

yolu yok, yenilerle titizce çalışmak lazım gelir. çılgın spamcılar youtube'u coşturamayacak artık.

çok temiz ve titiz çalışırım ama spama düşmüş afedersin ama 1 aydan beri hayvan gibi çalışıyorum , 1 aylık emekler boşa gitti 1,5 yıldır adsense çalışıyom hiç bu kadar adsenseye öfkelenmemiştim !!!

çok temiz ve titiz çalışırım ama spama düşmüş afedersin ama 1 aydan beri hayvan gibi çalışıyorum , 1 aylık emekler boşa gitti 1,5 yıldır adsense çalışıyom hiç bu kadar adsenseye öfkelenmemiştim !!!

yanlış anlama benimde gitti, fakat telifli kanalları silmememe bağlıyorum. daha dikkatli olsaydım gitmeyeceği kanısındayım.

yanlış anlama benimde gitti, fakat telifli kanalları silmememe bağlıyorum. daha dikkatli olsaydım gitmeyeceği kanısındayım.

sinirim size değil yanlış anlamayın

ben spam çalışmam , yt dışı render alıp yt ye atarım .. Spamdan kapanan , flagtan kapanan kanalları doğrular girer silerim .. Şimdi olcak iş mi bu ?

- 1 ay yaptığım kanallara mı yanayım
- İçerdeki paraya mı yanayım
- spama düşen adsenseye mi yanayım

adsense yeni 3 aylık geçen ay aldım ilk ödememi :(

hocam gecen 5 tane adsense açtım şuan 2 tanesine kanal bağlıyorum 1. adsenseye 5 kanal bağladım 1 tanesine 2 topluluk geldi sildim 4 kanal bağlı diğerinide bu şekilde yapıcam yavaş yavaş kanal ekliyorum ve spama falan düşmedi hepsinin para kazanımı yerinde birde kanallara az video atıyorum en fazla 30 ... çalışma şeklim böyle ...

Hiç telif almayan herhangi bir kapanan kanalı olmayan,kanallarda eşleşenli video bile bulunmayan bir Adsensem spama düştü bunu neye bağlayacaksınız hocam :) Ayrıca spama düşen diğer 2 adsensemde her türlü kanalı siliyordum ama spama düştüler bence bu durum çok farklı boyutlarda.

bende adsense hesabınızdaki şu kanaldan dolayı para kazanma kapatılmıştır diyo ama o kanalın giriş bilgilerini kaybettim nasıl temizlerim o adsenseyi

Bu arada artık genel temizlikten mi yoksa çalıştığım kategoride adam kalmamasından mı bilmiyorum ama bgbm dehseşt arttı nerdeyse 3 katına çıktı deli kazanç var ama adsense ye güvenim sıfır ödeme alma konusunda anca raporlara bakıp keyifleniyorum

Bu arada artık genel temizlikten mi yoksa çalıştığım kategoride adam kalmamasından mı bilmiyorum ama bgbm dehseşt arttı nerdeyse 3 katına çıktı deli kazanç var ama adsense ye güvenim sıfır ödeme alma konusunda anca raporlara bakıp keyifleniyorum

Benim arkadaşın 26 ya çıktı bgbg ben hala aynı yerimde sayıyorum.

Benim arkadaşın 26 ya çıktı bgbg ben hala aynı yerimde sayıyorum.

benim bgbg normalde 3-3.5 arası kategorinin değeri buydu uzun süredir ama eylül de 14-15 lerden aşağı düşmüyor nerdeyse,ben bunu tamamen youtube un yaptığı temizliğe bağlıyorum böyle bir artış reklamverenlerden falan kaynaklanamaz

benim bgbg normalde 3-3.5 arası kategorinin değeri buydu uzun süredir ama eylül de 14-15 lerden aşağı düşmüyor nerdeyse,ben bunu tamamen youtube un yaptığı temizliğe bağlıyorum böyle bir artış reklamverenlerden falan kaynaklanamaz

Arkadaşla aynı kategorileri çalışıyoruz arada uçurum var. O izlenme süresiyle de alakalı eğer sen kategoride yalnızsan videoyu açan izliyordur o yüzden yüksektir. Bide 3 aylık reklam verenlerin ilk ayında reklam geliri yüksek olur diye konuşulmuştu eylül ayı da o 3 aylık reklam verenlerin ilk ayı.

bende adsense hesabınızdaki şu kanaldan dolayı para kazanma kapatılmıştır diyo ama o kanalın giriş bilgilerini kaybettim nasıl temizlerim o adsenseyi

Hocam muhtemenlen kanala topluluk gelmiştir sizde hiç farketmemişinizdir , o kanalı bulup silmeniz gerek ve para kazanması giden kanalları silip 12 saat sonra tekrar açarsanız gelir para kazanmalar ... O sorunlu kanalı mutlaka ama mutlaka silmeniz gerek ...

Hocam muhtemenlen kanala topluluk gelmiştir sizde hiç farketmemişinizdir , o kanalı bulup silmeniz gerek ve para kazanması giden kanalları silip 12 saat sonra tekrar açarsanız gelir para kazanmalar ... O sorunlu kanalı mutlaka ama mutlaka silmeniz gerek ...

hocam telif yada topluluk atmayı bilen biri atıp kapattırsa düzelir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri