spama dustu ama kapanmadi

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
meraba arkadaşlar adsensem spama dustu ne yaparsam yapiyim bagladigim kanallar kapaniyor hemen ama 1,5 aydırda acık adsense dun 102 tl kesinleşmiş pin bekliyorum ne yapiyim ve nasıl duzelir acaba

meraba arkadaşlar adsensem spama dustu ne yaparsam yapiyim bagladigim kanallar kapaniyor hemen ama 1,5 aydırda acık adsense dun 102 tl kesinleşmiş pin bekliyorum ne yapiyim ve nasıl duzelir acaba

zaten spama düşen adsense hemen kapanmıyor hocam, ödeme zamanlarında toplu ban kıyımları olursa o zamanlarda banlanıyor hesaplar

ban kıyımları ayın 18-23 arasıdır genelde

Sessizce banlanmayi bekle :)

Mobilim yazim hatasi olabilir.

hocam aynısını bende yaşadım spama düştükten sonra 2 ay acık durdu ve ödeme aldım ama kurtaramadım gitti yanı 180 tlde ıcnde kaldı

hocam 1 hafta felan bekle kapanıyor. Daha sonra itiraz et hiçbir şey yapmadım ama kapatıldı de. Açtılar benimkini fakat adsense arayüzüne gelmiyor. Paranın yazdığı kısa girilmiyor. Gene itiraz ettim param vardı gitti diye Daha dönmediler

- Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.

Şuan forumda spama düşen Adsense'ın kurtarılma yöntemi yok hocam.

biri kesin biliyordur da soylemiyordur hocam [MENTION=10579]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION]

hocam 1 hafta felan bekle kapanıyor. Daha sonra itiraz et hiçbir şey yapmadım ama kapatıldı de. Açtılar benimkini fakat adsense arayüzüne gelmiyor. Paranın yazdığı kısa girilmiyor. Gene itiraz ettim param vardı gitti diye Daha dönmediler

itiraza ne yazdınız hocam . Bu arada bildigim kadarıyla banlan adseninde parasına konuyolar açsalar bile para onların cebine giriyor gene spamdan çıktımı peki hesap açılınca?

Benim adsensede kasımda spama düşmüştü ödemesinide almıştım o ay ve hala açık.. Fakat hala kanal bağlayınca gümlüyor ne denediysem spamdan kurtaramadım malesef.. Bir ay yt ilişkisini kestim boş beklettim yine sonuç aynı

itiraza ne yazdınız hocam . Bu arada bildigim kadarıyla banlan adseninde parasına konuyolar açsalar bile para onların cebine giriyor gene spamdan çıktımı peki hesap açılınca?

Hocam eskiden giriş yaparken hesabınız kapatildi diyordu simdi demiyor
ama adsense ye giriş yaparken herseyi yaziyon ama o ana sayfa gelmiyor.orda yatmislar galiba üstüne.eger o gelirse cok iyi olur hemde spamdan kalkar.Pinli adsenseydi ya

her spam yapan insan banlanmayı tadacak :D çünkü adsendesen başka yer kalmadı :D ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri