Spama giren adsense Spamdan çıkar mı ?

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen hafta adsensem spama girmişti boş kanal bağlasam bile 1 saat içinde kapanıyordu bende yeni adsenseye geçecektim ama son bir ümit diye kapanan gmaillerimi sildim ve 1 hafta bekledim bağladığım boş kanallar 3 gündür ayakta sizce adsense spamdan çıkmış mıdır böyle bir durum var mı ? [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION]

sürekli kapananları sildiysen sorun biter biçok kişi böyle yapıyor bide böyle dene bakalım 3-5 gün

Aynı konuyu bende şimdi açtım kardeşim 15 saattir kapanmadı kanal. Bütün kanalları eklesem mi yoksa bir kaç gün daha beklesem mi bilemedim.

Aynı konuyu bende şimdi açtım kardeşim 15 saattir kapanmadı kanal. Bütün kanalları eklesem mi yoksa bir kaç gün daha beklesem mi bilemedim.

Sizin sorununuz bu işte Hocam Olayı akıına Bırakmamak var 30 kanal Baglayım cok kazanayım derken eldekindende olursunuz zamana yayın ayda max 2 kanal 3 kanal ekleyin zaten iş yapanlar belli dir :) acele niye

Sizin sorununuz bu işte Hocam Olayı akıına Bırakmamak var 30 kanal Baglayım cok kazanayım derken eldekindende olursunuz zamana yayın ayda max 2 kanal 3 kanal ekleyin zaten iş yapanlar belli dir :) acele niye

Hocam ben 2 aydır sadece 10 kanal çalışıyordum 8 tanesi kapandı. Eğer spamdan kurtulduysa tekrar 10'a tamamlayıp yola devam etmek istiyorum :)

valla şuan bu yorumları görünce bira rahatladım benimde 22 kanalın arasından hangisi bilemeiyordum dün 10 tanesi kapanınca kazançta iyice düştü bende diğrlerini silip dinlendireceğim bir ay kadar inşallah spamdan kurtulur :) ben bu ay abarttım çok kanal yaptım onlarda spamdan kapandı ama ben hırs yaptım kapandıkça kanal açtım bağladım bu seferde spama düşürdük :)

Bendede benzer durum oldu son bi kaç gündür bir kaç kanal bağladım, kapanma yok şu an önceden bağlayınca 2 saate kadar kapanıyordu son 2 gündür deneyeyim dedim düzeldi gibi, ancak adsense işleme girmedi daha hadi hayırlısı....

Spamdan çıkma ihtimali olabilir hocam denediğiniz gibi bu yöntemi denemeye hiç vaktim olmadı ama inşallah dediğiniz gibi çıkmıştır spamdan.

Kanallara biraz daha zaman verin bir sıkıntı çıkmaz ise sorun düzelmiş olabilir.

Bu arada kanallar ne zaman açılma tarih olarak.

Spamdan çıkma ihtimali olabilir hocam denediğiniz gibi bu yöntemi denemeye hiç vaktim olmadı ama inşallah dediğiniz gibi çıkmıştır spamdan.

Kanallara biraz daha zaman verin bir sıkıntı çıkmaz ise sorun düzelmiş olabilir.

Hocam 2 tane boş kanal birini ayın 12sinde açılmış 18inde bağladım diğeride 20sinde açılmış aynı gün bağladım.

Hocam boş kanal bile bağlayınca kanalın kapanmasının nedeni Adsenseye bağlı Para kazanması gitmiş bir kanalın olması.. Adsenseye bağlı Para kazanması gitmiş O kanalı silerseniz sorun kalmaz

ben tüm kanalları sildim ama düzelmedi çözen varsa yazarsa iyi olur

adsenseyi başka maile taşı çözülür fakat ara ara spama yine düşebiliyor yapıcak bir şey yok kanal ile alakalı değil adsense artık spama düşmüş o yüzden kanal silsende bir şeye yaramaz

Ben denemiştim adsense %44 kesinti oldu ve spamdan çıkmamıştı fakat sanırım bu yeni güncellemeyle adsense affetmiş olabilir, benim bu ara işler bayağı yoğun hiç boş vaktim olmuyor siz denermisiniz adsense spamdan çıkmış mı? teşekkürler.

Arkadaşlar geçen hafta adsensem spama girmişti boş kanal bağlasam bile 1 saat içinde kapanıyordu bende yeni adsenseye geçecektim ama son bir ümit diye kapanan gmaillerimi sildim ve 1 hafta bekledim bağladığım boş kanallar 3 gündür ayakta sizce adsense spamdan çıkmış mıdır böyle bir durum var mı ? [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION]

KARDESIM kapalı kanal unutmus olabılırmısın adsensede bisey daha sorucam,
yukleme tarzın nasıl kendı pcden mı yukleme yapıyorsun yoksa vds gıbı sabıt ipmi kullandın

Beyler benimde bir adsense var alt kanaldi ana maile girilmyrdu bu yüzden silemyrdm şimdi adsense yr ne baglasam kapaniyr kapatan kanalada giriş şansım yok bunun bir çözümü var mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri