Spam'a Giren Adsense'nin Spamdan Kurtalma Yolu !

başka mail taşıyın sorun çözülücektir diğer spam mailden kurtarmanın yolu yok en azından tüm yolları denedim

başka mail taşıyın sorun çözülücektir diğer spam mailden kurtarmanın yolu yok en azından tüm yolları denedim
Taşıdım değişen birşey olmadı, yine yeni tarihli kanallara video atıp adsenseye bağladımmı, o kanallar 2 saat sonra spam nedeni ile yt tarafından kapatılıyor.
Ama 2 tane eski (1-2 aylık) boş kanal vardı onlara video yükledim ve adsenseye bağladım 2 gündür kapanmıyorlar, bakalım ne kadar gidecekler...

Son düzenleme:
Taşıdım değişen birşey olmadı, yine yeni tarihli kanallara video atıp adsenseye bağladımmı, o kanallar 2 saat sonra spam nedeni ile yt tarafından kapatılıyor.
Ama 2 tane eski (1-2 aylık) boş kanal vardı onlara video yükledim ve adsenseye bağladım 2 gündür kapanmıyorlar, bakalım ne kadar gidecekler...

aynı denemeyi şuan ben de yapıyorum

buna tam bir çözüm bulunamadı mı arkadaşlar? Sanırım benim de adsense spama girmiş.

son durum nedir arkadaşlar halen kapanmalar devam ediyormu ? ben 5 gündür dinlendiriyorum 4 ay önce açılmış bir temiz kanal bağladım birde 1 ay önce açılmış kanal bakalım beklemedeyim bunlarda kapanacakmı
denemelr sonucunda eski kanalalrı bağladığımda hiç sorun yok ancak yeni 3 tane kanalımı bağladım sonuç hüsran kapandı kanalalr bunun çözümü ya eski kanalalrla devam etmek yada yeni adsense açmak gibi duruyor şuan :(

Son düzenleme:
40a yakın kapanan kanallarımı komple mailde dahil sildim ve boş bir onaylı kanal bağladım. Ama 2 saatte o da kapandı. Eski kanal bulup tekrar deneyeceğim. Birde spama giren adsense ödeme yapıyor mu arkadaşlar?

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

40a yakın kapanan kanallarımı komple mailde dahil sildim ve boş bir onaylı kanal bağladım. Ama 2 saatte o da kapandı. Eski kanal bulup tekrar deneyeceğim. Birde spama giren adsense ödeme yapıyor mu arkadaşlar?

bu spama girme olayı yeni çıktı kimsenin bu konuda bilgisi yok benim adsenselerimde herhangi bir kapanma olmuyor baya kanalda bağladım herhalde bana kıyak geçmişler yada sizlerde anormal bir sorun var

spama giren adsensemden geçen ay ödeme aldım bu ay alırmıyım bilmiyorum inş. alırım

1 aydır yoktum noldu son durumlar nedir arkadaşlar ? hala devammı bu spama girme olayı düzelmedimi

Asker nerelerdesin sen :D ya izine mi geldin ?
dağıtım izni kullandım :D
Youtubede dasboarddan ülke seçme kalkmış haliyle şuanda mailler elde patladı güncellememi yoksa önlemmi belirsiz Quiz diyor pazartesi Googleden rapor gelicek kanal eklenmiyor Quizede.

haydaaaaaa, hocam ben gitmeden 10 tane fln quiz kanal yapmıştım videolu şimdi dashboarda giremiyorum nasıl oldu bu iş anlamadım nasıl girecem

dağıtım izni kullandım :D

haydaaaaaa, hocam ben gitmeden 10 tane fln quiz kanal yapmıştım videolu şimdi dashboarda giremiyorum nasıl oldu bu iş anlamadım nasıl girecem

Hocam eğer kanalı en başta açarken ülkeyi amerika yaptıysan para kazanma açılır yada Quize geçirincede açılır ama işte Quiz şuanda maalesef kanal kabul etmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri