Spam'a Giren Adsense'nin Spamdan Kurtalma Yolu !

çözüm bulmamız lazım arkadaşlar bu adsense spama girme olayını herşey kaldı öylece yükmu bi babayiğit bunu halledecek :(:(

ben çözdüm kısaca özetleyim. ( heyecan yapmayın çözdüm yazısını görünce. :D )

yeni bir kanalla adsense'e başvuruyosunuz. ertesi gün onaylanıyor ve artık ona kasmaya başlıyorsunuz. sonra benim gibi pin daha yola çıkmadan 5 haneye ulaştırıyorsunuz adsense'i.

pin gelene kadar banlanmaz umarım. :D

ben çözdüm kısaca özetleyim. ( heyecan yapmayın çözdüm yazısını görünce. :D )

yeni bir kanalla adsense'e başvuruyosunuz. ertesi gün onaylanıyor ve artık ona kasmaya başlıyorsunuz. sonra benim gibi pin daha yola çıkmadan 5 haneye ulaştırıyorsunuz adsense'i.

pin gelene kadar banlanmaz umarım. :D

usta benim 3.üncü adsense veriyimde 5 hane yap ben alırım sonra pinli zaten fifti paylaşırız :D şaka bi yana en kötüsüde o pin gelmeden kazancın diğer pinli adsensleri geçmesi :)

usta benim 3.üncü adsense veriyimde 5 hane yap ben alırım sonra pinli zaten fifti paylaşırız :D şaka bi yana en kötüsüde o pin gelmeden kazancın diğer pinli adsensleri geçmesi :)
arkadaş sen okunmuşsun resmen ya. :D

pinli adsense'in nerdeyse 2 katını bırakmaya başladı günlük. :D

1 hafta bekledim videosuz kanal bağladım 2 saat sonra kapandı artık ümidimi kestim o adsensemden

arkadaşlar çözüm bulan oldumu acaba 10 yakın kanalım kapandı .

arkadaşlar kapanınca kanala nasıl bir mail geliyor benim kanala bu mail geliyor
"topluluk kurallarımızın tekrarlanarak ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı ...... youtube hesabınızı askıya aldığımızı bildirmek isteriz." diye devam ediyor

arkadaşlar kapanınca kanala nasıl bir mail geliyor benim kanala bu mail geliyor
"topluluk kurallarımızın tekrarlanarak ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı ...... youtube hesabınızı askıya aldığımızı bildirmek isteriz." diye devam ediyor

aynen bugun geldı 4 kanalım kapanmıs .

acaba tüm kanalalrı silince bu sorun düzelirmi

Merhaba arkadaşlar,

Eklemiş olduğum ilk baştaki 2 kanaldan teki hala ayakta 13 gün oldu diğeri teliften kapandı. Şuan kanal eklemesi yapıyorum ve kapanma nadiren oluyor.

eski kayıtlı (en az 1 aylık) kanalları bağlayınca kanallar kapanmıyo. ama yakın zamanda açılan kanalları bağladığımda (videolu-videosuz) kanal 2 saat dayanmıyo. spamdan kapanıyo. Bulduğum tek çözüm bu şuan

eski kayıtlı (en az 1 aylık) kanalları bağlayınca kanallar kapanmıyo. ama yakın zamanda açılan kanalları bağladığımda (videolu-videosuz) kanal 2 saat dayanmıyo. spamdan kapanıyo. Bulduğum tek çözüm bu şuan

Aynen öyle hocam bende de aynısı oluyor

sanırım artık yönetici maili değiştirmekte işe yaramıyor nasıl çıkarabiliriz varmı başka bir yöntem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri