Sa akadaşlar iyi geceler be zamandır aklımda olan bişiy var sizinle paylaşmak istiyorum şimdi ben ağustosun 5 inde bursaya geçiyorum yani evime o zaman spama başlamayı düşünüyorum spam bilgim 0 ancak hit alma konusunda oldukça başarılıyım hatta özgün tr kanalım var az zorlasam kendimi ilk gün bi çalışma yapıyorum sağlam çalışma ertesi gün 150-190k ya yakın organik hit çekebiliyorum hatta kendimce bir rekorum var 42 dakikada 13 küsür lira para kazanmıştım çektiğim hitle baktım tr de para yok tabi özgüne verdiğim hit desteğinide çektim. Ancak tabi hala günde 6-13 lira para kazandırıyor yani hitin etkisi duruyor hala ama azaldı yeni video atmayalı 1,5 ay olcak.
Şimdi demek istediğim şey şu spama başlasam bu organik hiti spam videolara göndersem dolayısıyla önerilenlere çıkacak ve daha çok izlenecek mantıken ama bir korkum var işte şimdi üste çıktığı zaman daha çok insanın gözüne batacağından kanalın kapanma riski artar mı? Telif vs engeleri yeme olasılığım be olur sizce? Veya yemesem telif eşleşen vs kazanç durumu ne olur sizce değer mi? Bu arada hiçbi engel geçmeyide bilmiyorum. Uğraşmaya değermi sizce varmı bu tür tecrübesi olan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdi demek istediğim şey şu spama başlasam bu organik hiti spam videolara göndersem dolayısıyla önerilenlere çıkacak ve daha çok izlenecek mantıken ama bir korkum var işte şimdi üste çıktığı zaman daha çok insanın gözüne batacağından kanalın kapanma riski artar mı? Telif vs engeleri yeme olasılığım be olur sizce? Veya yemesem telif eşleşen vs kazanç durumu ne olur sizce değer mi? Bu arada hiçbi engel geçmeyide bilmiyorum. Uğraşmaya değermi sizce varmı bu tür tecrübesi olan
Sent from my iPhone using Tapatalk