Spam'a Son E-Dergi Çıktı! -|- Spam Hakkında Tam 11 Sayfalık Dergi Çıktı

hocam fazla bilgi vermek istemiyorum açıkcası bir arkadaşa ref için pm attım kendisi alır ise yorum atacaktır. Gerekli bilgileri ekleyeceğim

Hocam bilgi vermeden kitabı satmayı nasıl düşünüyorsun .Ben sana şunu yaptım de demiyorumki.

Taktiğini uyguladıktan sonra 3- 5 gün 1 ay geçipte sen gelip burda kitap satmaya çalışıyorsan bende dahil kimsenin alcağını zannetmiyorum.

En önemli yerleri vermekten kaçınmışsın

hocam fazla bilgi vermek istemiyorum açıkcası bir arkadaşa ref için pm attım kendisi alır ise yorum atacaktır. Gerekli bilgileri ekleyeceğim

Bu forumdan birisi spamla ilgili bir yorum yapmisti, spam isine cozum bulan gitsin googlede calissin diye :) Kardesim lafim sana degil senin konunu gorunce o aklima geldi...

Hayirli satislar dilerim

Bu forumdan birisi spamla ilgili bir yorum yapmisti, spam isine cozum bulan gitsin googlede calissin diye :) Kardesim lafim sana degil senin konunu gorunce o aklima geldi...

Hayirli satislar dilerim

spam hakkında yönetici arkadaşımızda bir kitap yayınlamıştı aynısını söyledinizmi ona?

---------- Mesaj saat 22:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:53 civarında gönderildi. ----------

Edit: 1 Dergi Satılmıştır.

spam hakkında yönetici arkadaşımızda bir kitap yayınlamıştı aynısını söyledinizmi ona?

---------- Mesaj saat 22:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:53 civarında gönderildi. ----------

Edit: 1 Dergi Satılmıştır.

sana Zahmet Linkini veririsen konunun, acilis tarihine bakar yakin zamandaysa onada soylerim...

Burda neyi ima etmeye calistiniz anlamadim ?

spam'a son başlığını yazıp hiçbirşeyin garantisi yok demek ne kadar doğrudur?

Hocam bilgi vermeden kitabı satmayı nasıl düşünüyorsun .Ben sana şunu yaptım de demiyorumki.

Taktiğini uyguladıktan sonra 3- 5 gün 1 ay geçipte sen gelip burda kitap satmaya çalışıyorsan bende dahil kimsenin alcağını zannetmiyorum.

En önemli yerleri vermekten kaçınmışsın

Cevap bekliyorum hala ?

Cevap bekliyorum hala ?

Hocam yaklaşık 20den fazla kanalım var tam sayı vermek istemiyorum | yeni açılan kanallar spamdan 14 kanalım gitti fakat hala kapanan hiç bir kanalım bulunmamakta o 20 den fazla kanal hala duruyor başka sorunuz var ise skype ve özel mesaj ile sorarsanız sevinirim.

hocam hemen kapanıcak diye birşey yok sana bir örnek anlatayım benim tam 1.5 ay boyunca kazandıran 60 a yakın kanalım açılıştan 1.5 ay sonra hepsi aynı anda spamdan gitti yapıaln pek bişi yoktu. hemen kapanıcak diye birşey yok. şuanda ben 1 aydır bir farklılık deniyorum ve bir süre daha denedikten sonra burda ücretsiz oalrak paylaşıcam. sonuçta ben youtube oalyını annemin karnında öğrenmedim burda bilgilerini paylaşanlar sayesinde öğrendim. parayla satıyosunuzda ne oluyor.

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR. bane göre bu gibi forumlarda bilgi parayla satılmamalı mutlaka burdan öğrendiğiniz birşey vardır ozaman sizde paylaşın

amaç seni kötülemek değil sadece fikir beyanı

kesinlikle katılıyorum. fiyat tek konu icin cok cok pahalı. üstüne yüzde yüz cözüm de yok . google sürekli güncelleniyor. bugün kapanmsa belki daha sonra kapanıcak.
yabancı forumlardan bu tür bilgiler bedava oluyor adamlar bildiklerini paylaşıyorlar ve bizden sürekli önde oluyorlar.
fiyat 5 tl olursa alırdım ama 25 tl cok para.

[MENTION=1790]azat_usta[/MENTION] konuyu acarsan pm atarmısın kacırmak istemiyorum . tşk

kesinlikle katılıyorum. fiyat tek konu icin cok cok pahalı. üstüne yüzde yüz cözüm de yok . google sürekli güncelleniyor. bugün kapanmsa belki daha sonra kapanıcak.
yabancı forumlardan bu tür bilgiler bedava oluyor adamlar bildiklerini paylaşıyorlar ve bizden sürekli önde oluyorlar.
fiyat 5 tl olursa alırdım ama 25 tl cok para.

Önerinizi hiç mesaj olarak atmayı düşündünüzmü?
Birisi der referans olarak vermek zorundasınız birisi der bunları bedava vermeniz lazım. anlamıyorum açıkcası

EDİT: Rica ediyorum almayacaklar yorum yapmasın çok merak ettikleri bişey varsa pm yada skype ile ulaşabilirler
teşekkürler.

ebooklar havada ucusuyor bu aralar. Bizde mi ebook isine girsek ne. Ramazan pidesi gibi satiliyor valla.

Önüne gelen ebook yazıyor :D valla hangi ebooku alcağımı şaşırdım :D :D

Hayırlı satışlar!

Konunu biraz daha açar isen (yaptığın işlemleri söylemek zorunda değilsin fakat en azından bir oran vermek zorundasın... Şu tarihte şu kadar kanal açıldı ve şu tarihe kadar hiç kapanmadı vs...)

Bunun yanı sıra referans vermek zorunda değilsin...

Referans senin satışını olumlu yönde etkileyen bir faktördür sadece, zorunluluğu yoktur...

Fiyat ile ilgili hiçbir yorum yapamam (yapılmamalı) ürün senin fiyat senin dileyen alır dileyen almaz...

Dediklerimi göz önüne alır isen senin için daha iyi olacağı kanısındayım!

Şimdi şöylede bir problem var.
spam kanallar 1 gün sonrada kapatılabiliyor 10 gün sonrada toplu kaptabiliyor.
böyle bir kitap yazdıysanda, hangi tarihlerde kaç kanal açtığını ve kaçar video attığını resimlerle kanıtlarsan daha inandırıcı olur.
Yoksa kitabın içeriği vs ne olursa olsun kanıtsız bu kitap bir işe yaramaz.

Şimdi şöylede bir problem var.
spam kanallar 1 gün sonrada kapatılabiliyor 10 gün sonrada toplu kaptabiliyor.
böyle bir kitap yazdıysanda, hangi tarihlerde kaç kanal açtığını ve kaçar video attığını resimlerle kanıtlarsan daha inandırıcı olur.
Yoksa kitabın içeriği vs ne olursa olsun kanıtsız bu kitap bir işe yaramaz.

Akşam gerekli eklentileri konuya yazacağım. Bir yöneticiyede ref şeklinde vermek istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri