Spamcılar Görelim

• Kullanıcı puama637
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

puama637

Yasaklanmış
Dostlar,abiler,

2018 yılı itibari ile eskisi gibi olmadığı aşikar ama kimler hala bir umut paldür küldür kanal yaparak spama devam ediyor;ben şahsen günde en az 20 kanal yaparak yoluma devam ediyorum.

We Love Google>>Youtube :)

kanal yapmıyorum 2 kanalım aylardır para kazanması açılmadı tüm şartları karşılamasına rağmen

şahsen i dont love google youtube suzan wojcicki

Valla spam yapmassam kendimi o gün bitkin hissediyorum,
Şu anda amme hizmeti yapıyoruz...

kanal yapmayın da azcık yt boğazımızı bıraksın inada bindirmeyin zararlı çıkarsınız

[MENTION=14114]puama637[/MENTION] yeni yaptığın kanallar izleniyor mu

benimkiler izleniyor,hemde nasıl... yüklemeden önce bakıyorum zaten kategoriler bomboş,içeriklerin çogu kalmadı ytde şuan.rakip yok bişey yok,ne atsam uçuyor izlenimler.

ama bisüre sonra spamdan kapanmaya devam,en çokda bu sinir ediyor beni.arkadaş zaten reklam açamıyoruz,para kazanamıyoruz.kanalları neden kapatıp duruyorsun :D

YouTube'un televizyondan daha çok izlendiği bir zamandayız, haliyle kimse videosunun kopyasını görmek istemiyor herkes kazanç olduğunun farkında videoyu görür görmez anında uçurtuyor :) Üstüne birde youtubeun para kazanma şartları eklenince spamdan kazanan arkadaşları tebrik etmek gerek

sürekli deneme yapıp kategori tehlikesini çözmek gerek burda birazda şans devreye giriyor

1k kanal hepsi tek içerik basacaksın kanalı orjinal gibi gösterip giden gider kalan sağlar bizimdir diyeceksin.. Bayağı zor

Son düzenleme:
ben bıraktım tamamen hala kanal yapanlar nasıl yapıyor nasıl kazanıyor ayakta alkışlamak istiyorum. 1000 abone ve izlenim şartını bi şekilde geçiyor, sonra başvuruyu yapıyor bi şekilde onay alıyor, sonra onu sağlam adsense sokuyor, sonra o kanalın videoları sarı ünleme düşmeden reklamları açılıyor, Daha sonra videolar dünya engelini eşleşeni vs vs geçiyor, İZLENİM ALIYOR, Telif FRAG yemiyor, para kazanmaya başlıyor, kanal spamdan kapanmıyor, Ay sonu adsense ban yemiyor ve ödeme alıyor. Ve günde 20 kanalla bunu yapıyor. AYAKTA ALKIŞLARIM AYAKTA..

şuan pek çok kategori ve kelime çöp olmuş durum da çünkü adamlar ellerinde eskisi kadar reklam yok. bazıları sinirlenecek ama konu hakkında yorekok ve ekin kollamanın youtubun geleceği hakkında birlikte değerlendirdiği video yu seyredin. youtup ta şuan spam değil özgün de bitmiş durum da çok az kelimeye reklam veriyorlar. bu yaz belli olur eğer reklam verenlerden geri dönüş olmazsa, youtube eskisi gibi reklam alamazsa böyle sakat yarım yollarına devam edecekler. bu arada 100 200 tane kanalı çevir yeter, günde 20 kanal açmakla bir şey olmaz, olmayacağı için videoyap kapandı..

Son düzenleme:
Ben amaçsız bir şekilde kanal yapıyorum alışkanlık olmuş.İyi izlenimli kanallarım var ama spam kanal alan partner çok az kaldı.Adsense çalışmak ise zaten imkansız.

Belki ileride para kazanmayı açmak kolaylaşır spam partnerler çoğalır diye kanal yapmaya devam :)

gunde 500 kanal yapsan neye yarar onay almadıktn sonra

Hocam büyük gün için birikim adına kanal basıyoruz, bana kalırsa bu yıldan sonra artık bu iş yapılmaz. onun için bende bu sene kazandıklarımla özgüne ciddi yatırımlar yapmayı hedefliyorum

Spam konusunda insanlar hiçbir zaman kanal satmadığı sürece çalıştığı nadir kategorileri kimseye söylemedi.Ben spamın kalitesine göre her zaman iş yapacağı düşüncesindeyim.Çünkü youtube kalitesiz spamcılardan müzdarip :).Giriyorsun bir kanala veya videoya o videodan veya kanaldan 30 kanal kopyalamış,ya arkadaş sen hala neyini kopyalıyorsun bir bak,araştır bunlardan sonra benimki izlenirmi diye ama yok inadına oda yapıyor hal böyle olunca işin suyu çıkıyor.Oysa ki ben counter strike'da ki gibi duvarın arkasına pusar beklerim,ses kasarım ortalık sakinse sahneye çıkarım,ardından bam bam bam sonrası basit...günlük xxx kazançlar

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

Ben amaçsız bir şekilde kanal yapıyorum alışkanlık olmuş.İyi izlenimli kanallarım var ama spam kanal alan partner çok az kaldı.Adsense çalışmak ise zaten imkansız.

Belki ileride para kazanmayı açmak kolaylaşır spam partnerler çoğalır diye kanal yapmaya devam :)

kafa aynı kafa bam bam bam... :) inşallah hocam bu konuyu ilerde up yaparızda,güleriz :) gezen tilki yatan aslanlan iyidir.

Adamlar kırbaçlıyor Yt'yi çok kanal denk geliyor... Youtube olduğu sürece spamın ömrü bitmeyecek bence ... Zorlaşacak belki ama yöntem bulundukça iş daha da kolaylaşacak ... Şuan ki sistem az kanal öz kanal ve sistematik çalışma ... Çalışan herkese selam olsun. Bol kazançlar :)

şuan pek çok kategori ve kelime çöp olmuş durum da çünkü adamlar ellerinde eskisi kadar reklam yok. bazıları sinirlenecek ama konu hakkında yorekok ve ekin kollamanın youtubun geleceği hakkında birlikte değerlendirdiği video yu seyredin. youtup ta şuan spam değil özgün de bitmiş durum da çok az kelimeye reklam veriyorlar. bu yaz belli olur eğer reklam verenlerden geri dönüş olmazsa, youtube eskisi gibi reklam alamazsa böyle sakat yarım yollarına devam edecekler. bu arada 100 200 tane kanalı çevir yeter, günde 20 kanal açmakla bir şey olmaz, olmayacağı için videoyap kapandı..

Yanılıyorsunz 3 farklı kanalında 2018 toparlanması son 2 yıla görer çok iyi

Kanal sayısı azaldığı için reklam oranları baya iyi

Spam konusunda insanlar hiçbir zaman kanal satmadığı sürece çalıştığı nadir kategorileri kimseye söylemedi.Ben spamın kalitesine göre her zaman iş yapacağı düşüncesindeyim.Çünkü youtube kalitesiz spamcılardan müzdarip :).Giriyorsun bir kanala veya videoya o videodan veya kanaldan 30 kanal kopyalamış,ya arkadaş sen hala neyini kopyalıyorsun bir bak,araştır bunlardan sonra benimki izlenirmi diye ama yok inadına oda yapıyor hal böyle olunca işin suyu çıkıyor.Oysa ki ben counter strike'da ki gibi duvarın arkasına pusar beklerim,ses kasarım ortalık sakinse sahneye çıkarım,ardından bam bam bam sonrası basit...günlük xxx kazançlar

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

kafa aynı kafa bam bam bam... :) inşallah hocam bu konuyu ilerde up yaparızda,güleriz :) gezen tilki yatan aslanlan iyidir.

cevap verme gereği hissettim taktik maktik yok diyorsun yani hocam :D bam bam bam. her ne kadar bam da olsa bum da olsa hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığı aşikar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri