Spamcılar İçin Ünleme Yakalanmama

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşlar düzenleye bastığımızda görüntü iyileştirme ayarının olduğu yerde ÖZEL EFEKTLER bölümü varya oradan bazılarını seçip farklı kaydet dediğimde daha önce sürekli ünlem veren 20-30 videomda yeşil doları yaktım.sizden rica orayı bir kurcalayın biraz uzun sürüyor ama bende durum başarılı.Bir deneyin denemekte fayda var bunu bu akşam fark ettim

yarın ilk işim denemek ve sonucu yazmak olacak eğer olursa yani 100 videoda 5-6 ünlem çıkarsa taksime heykelini dikecem birader :D

Hocam bunu denicem sagolasın ama bir sorum var.
Ünleme düşen videoyu direk silersek ilerde sorun çıkarabiliyormu ? İlla para kazanmasınıda pasifmi yapmamız lazım ?

yarın ilk işim denemek ve sonucu yazmak olacak eğer olursa yani 100 videoda 5-6 ünlem çıkarsa taksime heykelini dikecem birader :D

bır videoyu yesil yakamazsan hemen yılma ama, bazen bakıyorumda
a kopyası
a kopyası kopyası
a kopyası kopyası kopyası
a kopyası kopyası kopyası kopyası ..
şeklinde aynı videonun türevleri oluyor ama sonunda elbet yeşil doları görüyorum ben inşallah sende görürsün.. :)

---------- Mesaj saat 03:15:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:12:38 civarında gönderildi. ----------

Ünleme düşen videoyu direk silersek ilerde sorun çıkarabiliyormu ? İlla para kazanmasınıda pasifmi yapmamız lazım ?

hocam videoyu yüklerken videonun para kazanması kapalı olarak yukleyın sonra işlenme bitince para kazanmayı acın, video ünleme düşünce düzenleye girp dediğim işlemi yapın sonra işlenme bitince tekrar para kaazannmayı acın baktın yandı dolar , ünlemli olanları silip yoluna dewam et.baktın yanmadı hemen yılma tekrar düzenleden aynı işlemi yap hocam..

arkadaşlar düzenleye bastığımızda görüntü iyileştirme ayarının olduğu yerde ÖZEL EFEKTLER bölümü varya oradan bazılarını seçip farklı kaydet dediğimde daha önce sürekli ünlem veren 20-30 videomda yeşil doları yaktım.sizden rica orayı bir kurcalayın biraz uzun sürüyor ama bende durum başarılı.Bir deneyin denemekte fayda var bunu bu akşam fark ettim

denemekte fayda var

---------- Mesaj saat 05:23:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:18:05 civarında gönderildi. ----------

botun sagı solu bellı olmaz sıldıgın vıdeoların para kazanmasını kapatıp sılersen belkı kanalın sicili acısından iyi olur diye düsünüyorum sonucta orda bir click var asırı unlem varsada cok ugrasıtırır toplu sıl ama 6-7 unlem varsa para kazanmayı kapatıp sılmen daha mantıklı

Aynen uyguluyorum dostum, neticeyi bildiririm.Umarım HİNDİ gibi düşündüğümüz şu günlerde bu yöntem işe yarar.:)

An itibariyle 305 video attım 5 ünlem geldi 2 soru işareti var.​
1) Sıfır bir kanal açın.
2) Ülke konumu Afganistan'da olsun.
3) Videoları atın atabildiğiniz kadar hızlı olsun ve kesinlikle 300 videoyu geçmesin, para kazanmayı açamadan kapatıyorlar.
4) Videolar atıldıkdan sonra eşleşen dünya engeli vb. seyleri tek tek silin.
5) Ülke konumunu ABD yapın.
6) Para kazanmayı açın.Açarken otomatık olarak 100 videonun para kazanması açılır.Videoların arasında 5-6 tane ünlem gelir, onları videodan düzenleye girip para kazanmasını kapatıp silin.
7) Tüm videoların toplu bir şekilde para kazanmasını açın, ünlem gelirse aynı şekilde düzenleden para kazanmasını kapatıp silin.
8) Adsenseye bağlayın, 3 gün sonra kanala girin.
9) Uzun videolarda işe yaramamaktadır.​

ben para kazanmalarını kapatmadan sildim ünlemlilerin bir sorun olur mu?

ben para kazanmalarını kapatmadan sildim ünlemlilerin bir sorun olur mu?

Tam sorun olup olmadığı kesin değil sonucta ünlem adamlar oraya secenek bırakmıs.Şöyle düşünüyorum kanal incelemeye alınınca sildiğin videolara bile bakılıyor yanlış bilmiyorsam.Ünlem direk silinirse ticari hakkını kanıtlayamadan silinmiş olarak kalacak ama diğer türlü kapatırsan, bir ihtimal para kazanmaya kapalı oldugu ıcın ayrı değerlendirilebilir.

ben 700 video attım 400 ü ne ünlem vb şeyler geldi ihtarları sildim kalan 300 bin bereket dedim 2 gün sonra tekrar kontrol ettim sıkıntı yok (p.kazanması aktif şekilde sildim)

Şuan bu taktiği denedim.
Ülkeyi Haiti yaptım, 176 video attım,
sonra eşleşen vs temizledikten sonra Ülke Fransa yapıp, para kazanma açtım.
19 video ! düştü. 157 tane dolar ışığı yandı.
Dolar ışığı yanan videoların çoğunluğu 1 dakkanın altında .
Bana göre 15 dk değilde, 2 dklık videodan uzununa ünlem düşüyor direk. Gözlemler bu şekilde (:

Arkadaşlar yenı kanallarda eskisi gibi sorun yok. ben yazıyorum ama deneyenlerınde dediğimi yazması haklılığımı gösteriyor ;) yenı kanal alın, yabancı ulke tel no ile onay yapın, 24 saat bekletin, hemen video yukleyip bir kaç deneme yapıp, kodlardan adsensenıze geçip geçmediğine bakın. bazen kodlarda adsensenız çımıyor boşa donuyor video ona dikkat edin.. avrupa ulkesi açın kanallarıda...
risk düşük...

[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION]

Anlattığını yaptım.

250 Yüklenen.
2 Eşleşen.
14 Ünlem.
$ Yanan 234

(Videoların %80 i 20-30 dk. üzeri)

Denemeye Devam Ediyorum...

belki videonun kategorisi ile ilgilidir yada başka bişeyler vardır.
konuyu açan arkadaşın dediklerini bire bir uyguladım.
300 video attım
50 tanesi 30 dakikanın üzerinde olan videolar
15 uzun geçti 18 tane de kısa video geçti
geriye kalan 267 videoda ünlem var.

Ünlem algoritmalarından birini daha söylemek istiyorum.Kategoriye veya neye bağlıysa bilmiyorum, video sayısına'da bağlı olabilir veya atılan iceriğe başlığa vb. şeylere göre; youtube yeni açılan spam kanallarında 300 video atınca ünlem yağdırıyorsa elinizde %100 bir oranla 100 video ışıgı açık bırakıyor.5-6 kanalda böyle oldu, ünlem vermediği zaman 10-15 ünlemle paçayı sıyırıyoruz.

Bence ünlemin taktigi yok beyler yeni kanal açıp anlık video atın 200 300 1k felan 6 saat sonra para kazanmalarını açın ünlem yemezsiniz bile :) daha demin 527 videodan 1 ünlem yedim hepsi dolar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri