Spamcinin dergisi böyle olur

Spamcı adam kanal açar video atar bunlarla uğraşmaz.uğraşan boş adamdır :D neyse.uğraşın spamı bize bırakın :D

Spam'a başladığımdan beri eş dost ile aram açıldı. Dünyada bir ben bir de youtube var 2 haftadır :=)

Milletle facebook'dan yazışacak zamanım bile olmuyor bazen.

Not: Şuan render bekliyorum o arada anca foruma uğruyoruz :)

Spam yapan adam ölsün bee. :D öyle bi yazmışsınız ki varya Spammerlığımdan utandı :D :D

Gerçekten öyle ama, tanıdığım bir kaç arkadaş zaman yetmiyor diyor deli gibi kanal açıyor, bense günde 2 3 kanal maximum, ama onun yerine ogame diye bir oyuna sardım hayatımı mahvediyorum o daha kötü... En güzeli biraz hayatımızı yaşamak gerek çok ta fazla kasmamak lazım, Hayat akıp gidiyor....

Spam'a başladığımdan beri eş dost ile aram açıldı. Dünyada bir ben bir de youtube var 2 haftadır :=)

Milletle facebook'dan yazışacak zamanım bile olmuyor bazen.

Not: Şuan render bekliyorum o arada anca foruma uğruyoruz :)

Al benden de o kadar hatun kızmaya başladı bana zaman ayırmıyorsun diye :)

kanal yapmasam bile boşken kesin pc başındayım ytparayı yenileyip duruyorum :)

Al benden de o kadar hatun kızmaya başladı bana zaman ayırmıyorsun diye :)

Sen yine iyisin ben kız arkadaş bulacak zaman bulamadım :))

Şaka bir yana birisiyle çıksam sanırım 1 hafta sürer maksimum. Dur aşkım videolar yüklensin geliyorum :)

Render zamanlarında buluşurum anca :))

Hayır bu işi yapan kız da yok. 1000/1'dir yemin ediyorum. O derece. Hani işten de tanışman imkansız :)

Sen yine iyisin ben kız arkadaş bulacak zaman bulamadım :))

Şaka bir yana birisiyle çıksam sanırım 1 hafta sürer maksimum. Dur aşkım videolar yüklensin geliyorum :)

Render zamanlarında buluşurum anca :))

Hayır bu işi yapan kız da yok. 1000/1'dir yemin ediyorum. O derece. Hani işten de tanışman imkansız :)

Allahtan bizimki 3 yıla yaklaşıyor da o yüzden anlayışlı yeni bir ilişkiye başlamaya kalksan imkansız yürümez yani :D kızlar hem para olsun gezelim tozalım ister hem de para kazanmaya çalıştığın zaman bana vakit ayırmıyorsun der değişik canlılar vesselam :)

çok şükür adımı spam ile lekelemedim hep manuelciyim :)

bence anasayfa manşeti şu olmalı Youtube'un kötü çocukları! :D tam magazin dergilerine uygun bir manşet :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri