Spamcıya saldıracak spamcı

• Kullanıcı ObiwanKonami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Adam başka kanallardan alıyor üzerine logo basıyor. Aldığı kanalların hepsini biliyorum. Ben ondan alıyorum önüne intro ekliyorum üzerine logo basıyorum. Madem spam değil, intro hazırladım logosunu kapatmakla uğraştım benimki de özgün. Yapmayın gözünüzü seveyim. Ayrıca adama telif falan attığım yok, bana zarar verirse ben de ona zarar veririm bu kadar.

adamın veya senin kanalını görmedim ama spam ne demek biraz araştırman gerek dostum.Botla vds ile tek seferde 60-70 tane video yükleyerek başına bot la intro logo basarak yayınlarsan bu spamdır. sen tek tek videoları derleyip uğraşıp yapıyorsan bu yarı özgündür:)

adamın veya senin kanalını görmedim ama spam ne demek biraz araştırman gerek dostum.Botla vds ile tek seferde 60-70 tane video yükleyerek başına bot la intro logo basarak yayınlarsan bu spamdır. sen tek tek videoları derleyip uğraşıp yapıyorsan bu yarı özgündür:)

Hepsiyle tek tek uğraşıyorum, o da uğraşıyor. Başkasından alıyor ama uğraşıyor. Ben onun topladıkları üzerinde uğraşıyorum, yani ikimizde spam yapıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri