spamdan gelir etmek mümkünmüdür

• Kullanıcı fasofiso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kapanan 1 kanal için hemen pes etme.Ama şunu söyleyebilirim,yaptığın bir kanal sağlam olduğunu varsayaraktan kapandıysa bu açmış olduğun hesapla ilgili ya da senin kanalı oluşturmanla ilgili bir sorun olmuş olabilir. Kanal açmadan önce çerez temizliğini,ip değişimini ve mac adres değişimi yapıyor musun.

dediğim gibi youtubeye uzun süre ara verdim yani format yedi o kadar bilgisayar sıfır kanal açtım o 2. gün kapandı

Hocam youtube işine ben de senin gibi ek kazanç olur, 1-2 video atarım izlenir kazanırım diye başladım inan o kadar kolay değil, okul başladığından bırakmak zorunda kaldım sen düşün. Yazın yaptığım kanalların getirisiyle devam ediyorum. Bu işe günde en az 4-5 saatini ayırıp bildiğimiz iş gibi çalışmazsan kazanamazsın, benim yaptığım gibi forumu hatim et bir sorun varsa konu açmadan önce en az 1 saat araştırma yap, benim tavsiyelerim bunlar.

Hiçbir şey için geç değil arkadaşlar kazanmaya devam ediyorum ben :)

Bu forumun %10 özgün çalışmıyordur. Spam zorlaşır ama bitmez.

2 ay önce adsense bir çok üyenin hesabını kapattı, geçen ay kapattığı hepsinin adsenseni açtı.

Geçen ay bir çok kişinin adsensesinin para kazanması gitti. Gidenlerin birbir para kazanmaları kanallarında geri gelmeye devam ediyor.

Açacaksın 3 bankadan hesap. 3 tane adsenseyi bağlayacaksın. Riskin minumuma girecek. Forumun %90 nı yine bu ay ödeme alır. Gör bak bu ayki adsense kazanç konusuna...

bir gerçek ise partner çalışmayacaksın. Forumca quize cok güvendik, o ortalığı yıktı. Geçmişe üzülmeyeceksin bu işte, adsenseye devam ediceksin. Anladığım kadarıyla videoyap botunda varmış. Yeni eklenen özgün video bul toplu yükle özelliğiyle yüklemelere başla, ünlem ve telif riskin olmaz. Kanalların ömrü artar...

Spam artık çok zor.Herkesin yapabileceği bir noktada değiliz.

herkes farklı birşey söylüyor en iyisi 2-3 kere daha deneyip öğrenmek bir kaç kişinin dediğini yapacağım

üye olduğun tarihte bu dediklerini yapsaydın şimdi çok farklı şeyler yazıyor olurdun :)

Abi ben de şimdi bildiklerimi ,üye olduğum tarihte bilseydim Miami den yazıyor olacaktım,bendeki şans ki evde cam siliyorum şu an :D arkadaşımız fazla geç kalmış Allah kolaylık versin :) bu işler çok zor artık [MENTION=12306]fasofiso[/MENTION] kardeşim titiz çalışmalısın.

Senin üye olduğun tarihten itibaren 100k kazanan arkadaşlar oldu sen diyon ki cerceve spam kanal 😀😀😀

Üye oluyorsunuz YT Spam'ın canını okurken spam yapmaya çalışıyorsunuz.
Son pişmanlık neye yarar?
Böyle bir şarkı vardı Müslüm Baba'da söyledi, sana gelsin.

Hocam ağır konuşuyorsun, iyi konuşuyorsun :p

Web_Scripti gibi müşteri fazlalığından şikayet eden biri bile reklam yapmaya başladıysa, spam hakketen bitiyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri