Spamdan kapanan gelirli kanallarinizi alicam.

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
youtube a sormali :) kafasina gore kapatiyor kanallari.

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

odeme yapmadim , kanal acilirsa odeme yapicam , o yuzden bi sorun yok.

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

kanalin kazancina gore fiyat cikariyor arkadas , hele bi bekliyelim , bakalim sonuc ne olacak.

Hocam bende 8 bin aboneli 17 miliyon izlenmeli vegünlük 50 dolar kazanan kanal vardı o olurmu ?

hocam yanlıs anlamada ben 10bin lira kazancam diye sana 50 bin lira kazandırmanın mantıgı ne zaten içeriği başka bi kanallara taşısam o kanalın getirisinin %20 sını kazandırır en kotu ihtimalde... ben olayı sadece mali bakımından düşünüyorum ve açsan bile kanallari eski seviyede gelir getirmiyecekleri aşikar neyse umarım istediği bulursun

flagdan kapanan kanallarada geçerli mi bu?

hocam yanlıs anlamada ben 10bin lira kazancam diye sana 50 bin lira kazandırmanın mantıgı ne zaten içeriği başka bi kanallara taşısam o kanalın getirisinin %20 sını kazandırır en kotu ihtimalde... ben olayı sadece mali bakımından düşünüyorum ve açsan bile kanallari eski seviyede gelir getirmiyecekleri aşikar neyse umarım istediği bulursun

Teklif var israr yok....

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

flagdan kapanan kanallarada geçerli mi bu?

evt...

Delinin biri kuyuya bir taş attı bakalım kaç akıllı çıkarabilecegiz.Bu sözüm koyuna mevzu olan iddaada bulunan arkadaşadır.Kimse üzerine alınıp polemik yaratmasın gece gece.

Konu sahibi arkadaşada biraz mantıklı düşünmeyi tavsiye ediyorum.Diyelimki ben spamdan kapanan kanalları açıyorum bunu senin aracılıgınla neden pazarlayım ki, şu forumda açacagı bir konu ile zengin olur adam, böyle bir işi yapabiliyorsa forumun yarısı kapısını çalar bundan emin ol.

Bana göre bu kişide sensin gibime geliyor, bir deneme yaptın ne hikmetse kanal açıldı heyecanlanıp konuyu açtın, milletin içinede umut dolu bir şüphe bıraktın.

Konuyu takipteyim bakalım ne çıkacak.Haydi hayırlısı.
Bol kazançlar...

eee açıldı içindeki videolar da hop meydana çıkacak o kötü işte

1.Kanalin son bir aylik kazancinin yuzde 10 unu veririm
2.Kanali kendi adima bir partnere bagliyip , her ay gelirin yuzde 20 sini size vericem.

Anlamadim simdi, eger dedigin dogru ise ve kanali geri getirebilirsen. Mesela iceride 5K olan kanal sahibine 500$ verip 4.500$ i kendime mi alacaksin? Sonra kanal sende mi kalacak sahibine mi vereceksin? Hizli bir sekilde acmissin bir acele ile sanirim, konu tam anlasilmiyor...

Youtube'da bir standart yoktur, sonuçta itirazın bir editör onayından geçiyor ve onun fikrine göre sonuçlanıyor.Mminim sadece bu iş için yüzlerce editörü vardır youtube'un.Bir defa yapılan bir itiraz sonuç almış olabilir ama asla referans değildir bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri