Spamdan kapanan gelirli kanallarinizi alicam.

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ebat

Yasaklanmış
edit...

Son düzenleme:
Ref (taktik için) :D

Duzenleme yapim o zmn , ref masrafli olur :D arkadas az bi para istemiyor cunku , bu acmasi icin verdigim kanalin linki ************** , 1 hafta sonra bakalim , yeterli ref olur :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keşke kanal açıldıktan sonra konu açsaydın hocam :) Şimdi kanal versek almayacaksın sonuçta

Duzenleme yapim o zmn , ref masrafli olur :D arkadas az bi para istemiyor cunku , bu acmasi icin verdigim kanalin linki ************************* , 1 hafta sonra bakalim , yeterli ref olur :)

Başta siz öğreniyorsunuz sandım. :) Dediğiniz arkadaş size de ref vermez sanırım. :)

para kazanması gitmiş bi kanalı ayağa kaldırabilirmisiniz peki ?

hocam kapanmadan dolayı bloke yemiş kazancları alabiliyormu bu dediğiniz arkadaş.

Olursa ref verde bizde geri alalım :)

Duzenleme yapim o zmn , ref masrafli olur :D arkadas az bi para istemiyor cunku , bu acmasi icin verdigim kanalin linki **** , 1 hafta sonra bakalim , yeterli ref olur :)

Kanalda baya iyiymiş hocam 7500 'e yakın abonesi varmış neden spam yedinizki?

hocam 2 kanalım var bu durumda, arkadaş başarılı olursa siz ne kadara anlaştınız bilmiyorum ama size 250 arkadaşa 250 usd verebilirim açılması takdirde :)

zamanın da adamın birisi de aynı şeyi bana söylemişti kanalı verdim aradan 1 hafta geçti tık yok 2 hafta yok 3 dedim sen ne ayaksın o da dedi evleniyorum başım kalabalık falan sonra ortadan kayboldu nişanlısı yt da çalışıyormuş rusya da acaba bi benzerlik varmı senin adamla diye yazim dedim pm den dönüş yap istersen konuşalım dikkatli ol..

Kanalda baya iyiymiş hocam 7500 'e yakın abonesi varmış neden spam yedinizki?

youtube a sormali :) kafasina gore kapatiyor kanallari.

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

zamanın da adamın birisi de aynı şeyi bana söylemişti kanalı verdim aradan 1 hafta geçti tık yok 2 hafta yok 3 dedim sen ne ayaksın o da dedi evleniyorum başım kalabalık falan sonra ortadan kayboldu nişanlısı yt da çalışıyormuş rusya da acaba bi benzerlik varmı senin adamla diye yazim dedim pm den dönüş yap istersen konuşalım dikkatli ol..

odeme yapmadim , kanal acilirsa odeme yapicam , o yuzden bi sorun yok.

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

hocam 2 kanalım var bu durumda, arkadaş başarılı olursa siz ne kadara anlaştınız bilmiyorum ama size 250 arkadaşa 250 usd verebilirim açılması takdirde :)

kanalin kazancina gore fiyat cikariyor arkadas , hele bi bekliyelim , bakalim sonuc ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri