Spamdan Kapanıp Açılan Kanalım Hala Önerilmiyor

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

guney01

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 ay önce tekrar açılan kanalım kesinlikle rayına oturmuyor. Her gün 7-10 arası video ekliyorum ama ne masaüstünde sağ önerilenlerde nede mobilde alt önerilen videolarda ( yani benim videoyu izleyen kişiye önerilen) diğer videolarım çıkmıyor. Kapanmadan önce 20 önerilende rahat 15 video benimki olurdu, şimdi çoğu zaman 0 ara sıra 1-2 video çıkıyor.

Daha ne kadar sürecek kanalımın eski haline gelmesi? Benimle aynı durumda olan var mı acaba?

Arkadaşlar 2 ay önce tekrar açılan kanalım kesinlikle rayına oturmuyor. Her gün 7-10 arası video ekliyorum ama ne masaüstünde sağ önerilenlerde nede mobilde alt önerilen videolarda ( yani benim videoyu izleyen kişiye önerilen) diğer videolarım çıkmıyor. Kapanmadan önce 20 önerilende rahat 15 video benimki olurdu, şimdi çoğu zaman 0 ara sıra 1-2 video çıkıyor.

Daha ne kadar sürecek kanalımın eski haline gelmesi? Benimle aynı durumda olan var mı acaba?

spamdan kapanan kanalını nasıl açtırdın.

Kanal özgün mü hocam? Özgün ise ben spam kanallarıma bile günde 5den fazla video atmıyorum. Bi günde o kadar fazla video atınca çoğu videonun indexlenmemesi normal.

günde çok fazla video atıyorsun ben de youtube olsam bende böyle bir kanalı önermem

Kanal özgün mü hocam? Özgün ise ben spam kanallarıma bile günde 5den fazla video atmıyorum. Bi günde o kadar fazla video atınca çoğu videonun indexlenmemesi normal.

Video indexlemmesi derken? Daha once de bu konu hakkinda forumda konuşmuştuk, arkadaşlar günde20 videoya kadar sorun olmayacağını belirtmişti...

---------- Spam Engelliyici 03:13 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

günde çok fazla video atıyorsun ben de youtube olsam bende böyle bir kanalı önermem

Haber kanalı olduğundan video çok oluyor...

---------- Spam Engelliyici 03:14 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------

spamdan kapanan kanalını nasıl açtırdın.

Kanalim yari özgün. 1.5 ay bekledim 4. Itirazimda acildi...

Bugün farkettim. Video yüklediğimde önerilen videolarda (sağ tarafta) 5-6 videom oluyor... Bir kaç saat sonra sıfır oluyor...
Acaba facebook, blogger, twitter da paylaştığım için olabilir mi? Bu kanallardan biri spam yemiş olabilir mi google de?

Ne bileyim... Her şeyi düşünmeye başladım...

buga girmiş olabilir biraz daha bekleyin hocam

Evet son bir kaç gündür sağ taraftaki 20 videoda 2-3 videom çıkardı ama bugün takip ettim (hem masaüstü hemde mobilde) hiç bir videom önerilmiyor. Yani sıfır... Videolarımın kategorisi aynı. Örneğin onlarca bedelli askerlik videom var ama herhangi birini açtığımda diğer videolarımın hiçbiri artık önerilmiyor...
Kanalım spamamı girdi nedir? Videolarım yarı özgün...
Önceden 20 videoda kesin 10 video benimkiler olurdu...
Tedirginim....

Bugün farkettim. Video yüklediğimde önerilen videolarda (sağ tarafta) 5-6 videom oluyor... Bir kaç saat sonra sıfır oluyor...
Acaba facebook, blogger, twitter da paylaştığım için olabilir mi? Bu kanallardan biri spam yemiş olabilir mi google de?

Ne bileyim... Her şeyi düşünmeye başladım...

face ytnin rakibi sen videonda face çıkışı verirsen yt senin canına okur. eskiden kapak resminde bağlı linklerde face tw gibi vardı ama şimdi yok acaba neden ?

face ytnin rakibi sen videonda face çıkışı verirsen yt senin canına okur. eskiden kapak resminde bağlı linklerde face tw gibi vardı ama şimdi yok acaba neden ?

Aslında ben videoyu önce bir blogda paylaşıyorum, o blogu facebookta paylaşıyorum...

Yani o şekilde çıkış vermek kanala zarar vermez ama senin aklında bulusaun açıklamada çok çıkış link verme verdiğininide en aşalarda yayınla.

Link çıkışı derken 3-4 tane link var. Blogum, facebook adresim, twitter adresim ve google plus adresim... Kaldıralım bakalım, deneyelim...:cool:

haliyle kanalım kapatılınca izlenim almıyor ve yt'nin algoritması izlenim sayısına değil izlenim süresine bakar. İzlenim süremi artırıp önerilenlere girebilmiştim. Bunun için videoları kısa tutacaksın.

Yani o şekilde çıkış vermek kanala zarar vermez ama senin aklında bulusaun açıklamada çok çıkış link verme verdiğininide en aşalarda yayınla.

Yok hocam şimdi 0 link çıkışlı bir video yükledim, yine 20 videoda 0 önerilme var. Hiç önerilmiyor, masaüstüde mobilde aynı... vidiq eklentisi ile takip ediyorum...

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

haliyle kanalım kapatılınca izlenim almıyor ve yt'nin algoritması izlenim sayısına değil izlenim süresine bakar. İzlenim süremi artırıp önerilenlere girebilmiştim. Bunun için videoları kısa tutacaksın.

Nasıl yani? İzlenim süresini arttırmak için uzun video yüğklemek gerekmiyor muydu?

Ayrıca kanalım geri açıldığında önerim vardı, yeni yeni öneriler sıfıra düştü... Spamamı girdim ne oldu anlamadım. 80k abonem var yani anlayacağınız sadece abonelerim izliyor videolarımı...:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri