Spamdan kapanma İtirazmı hesabı silmekmı yardım!

denizkan38

Kayıtlı Üye
spamla ılgılı bugun az once yasadıgım acı maceramı anlatıyım ..
tam bır kanalı bır noktaya getırdım tek vıdeodan gunde 200-400tl amlaya basladım.
ızlenım 1.3mılyonu gectı abone 1.7k yı ..
kelımesınde ılk sayfaya cıktım.. ve bugun kanal duruomu dıe baktım bırde hata edıp aynı pc den kanala gırıs yaptım muhtemelen bundan kanal kapandı boyle sacma bırsey olmaz.. sankı ızledım veya reklam tıkladım ıste spam bukdar uyuz bırseydır..
suan kara kara dusunuyorum actırma ımkanım varmıdır dıye.....

sızce ıtıraz edıp bekleyımmı acılması ıcın yada tamamen sılıp enazndn ucbes bırıkenı almak ıcın komple kanalı sılıyımmı hesabı

aynı bilgisayardan girdin diye kapandığını sanmıyorum
bu aralar çoğu kişinin yüksek izlenimli kanalları kapanıyor seninkide aynı şekilde kapanmıştır yüksek ihtimalle.

sızce napsam ıtıraz bıseye yarıycagını sanmıyorum ama ıtıramı edıyım yoksa adsenseye yansıyanı almak ıcın hesabı komple sılıyımmı?

@denizkan38 adsense tehlikeye atma silmen daha hayırlı olur. benimde 3 4 tane kanalım kapandı direk sildim adsense de sıkıntı çıkmasın diye.

cvp

@denizkan38 adsense tehlikeye atma silmen daha hayırlı olur. benimde 3 4 tane kanalım kapandı direk sildim adsense de sıkıntı çıkmasın diye.

ya ınsan nasıl cıldırmasın..
ıyı bılıyorumkı tecrubeyle sabıttır sızde ıyı bılırsınız.. eger adsenseye baglı olmasa ve cok ızlenmese kesınlıkle kapanmıyor kapatmıyorlar cakallar..
ama adsenseye baglı ve para kazanıyorsa kapatıyorlar..
barı 10 gun dayansaydı..
neyse sıldım komple tesekkurler hocam

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

kazanca bagldıktan sonra 1 ayı gorsem valla kurban kesıcem buneya.. maksımum 5 gun duruyor kazanclı sekılde ıyı kazanıyorsa ha 5-10 tl ıse ugrasmıyorlar dayanıyor 4-5ay

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

Az once kanallarda kapanma olmus olabılır arkadaslar benım kategorılerden bırındekı bazı kanalalrda kaybolmus benımkıyle bırlıkte kapanmıslar sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri