yükleme tarzınıda değiş hocam öyle dene
hocam peki niye tum kanallar degılde hep aynı vıdeoları attıgım kanallar . oyle olsa yuklemede sızce dıger actıklarımda kapanmaz mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yükleme tarzınıda değiş hocam öyle dene
hocam peki niye tum kanallar degılde hep aynı vıdeoları attıgım kanallar . oyle olsa yuklemede sızce dıger actıklarımda kapanmaz mı ?
Bottan dolayi kapaniyor 1 hafta vds ile calis kapanmadigini goreceksin
alakası yok hocam,arkadaşın bahsettiği durumu bende 3 gündür bir içerikte yaşıyorum...
ilk gün; vdsden attım 40 video 3,5 saatte 4,5k izlenim 30 abone yaptı,2.ci saatte adsense bağladım ve topluluktan gitti,f..g değil ama,zaten içerikte olan kanallar eski ve çok az sayıda...
2.ci gün; aynı içeriği yine vdsden ama bu sefer kanalın para kazanmasını açmadan yükledim,2 saat bekledim 1,5k izlenim aldı ve para kazanmayı açtım,kanal 1 saat sonra adsense bağlamadan spamdan kapandı...
3.cü gün; yine aynı içeriği bu sefer yutubum ile yükledim,yine para kazanma açmadan,video ortası girmeden 3 saat bekledim ve yine para kazanmayı açtıktan sonra 1k izlenim aldı ve yine spamdan gitti...
şimdi gördüğünüz gibi bu 3 ayrı günde 3 farklı yüklemede yaşanan kapanmalarda tek bir ortak nokta görülüyor o da;para kazanma açma işleminden sonra oldu tüm kapanmalar...ama bunun dışında hiç bir ortak nokta yok,her seferinde farklı deneme ile yaptım yüklemeleri ve bekleme sürelerini vs.
sanki değişen birşeyler var gibi geldi bana...ama bunu çürütecek bir konu da şu; yine bot ve vdsden aynı zamanlarda yaptığım farklı içerikteki kanallarda hiç bir sorun yok...
gel de çık işin içinden şimdi
ama şundan net olarak eminim,arkadaşın ve benim başıma gelen,aynı içerikte yaşanan bu kapanmalar bot yada vds ile alakalı değil kesinlikle...
bu işte başka bir iş var gibi...
her kanalıma en fazla 5-6 video yüklememe rağmen arada kanallarım kapanıyor,benim kapanan kanallarım da dikkatimi çeken tek şey çabuk hitlenen kanalların kapanması (Hitlenme organik),hit almayan kanallara bir şey olmuyor.
Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum vds ile günde 1 kanal yapmama rağmen ve her saatte 10ar video olmak üzere 40 video yuklememe rağmen kanallarim tutmadan kapanıyor
İçeriğin izlenimler nasıl hocam
Yükleyince hemen hızlı ve yoğun biçimde izlenim alıyor mu videolar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.