Spamdan Kapanmalar

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 200 video attığım kanal 2 günde kapanıyor çok video atan kanalı kapanmayan varmı acaba?

sen atıyorum attım yaptım ettim 5 lira 10 lira kazandım diyenlere bakma. günde 10-20 at fazla atma.

Çok az değilmi 10 video :D.600-700 atanlar var kanalları nasıl açıyorlar çok merak ediyorum yada bir püf noktasımı var acaba :)

Valla ben kendi açtıgım kanallara 60-70 video atıyom manuel daha maşallah bir kapanmı uyarı v.b hiçbirşey olmadı

Kanala videoları atıp bırakıyom eğer güzel kategoriyse günlük 10-20 video ile güncelleyiom kanalı

yakın bir zamanda 4 tane+400 video attım ayaktalar. deneme amaçlı yaptım test için
7 gün önce şimdi baktım 1.hesap 427 video
6 gün önce 2.hesap 416 video
6 gün önce 3.hesap 477 video
6 gün önce 4.hesap 430 video

Son düzenleme:
Kanal Nasıl Kapanmaz

*Müstehcen içerik flag tarzı içerik paylaşmayarak.
*gmail açılış ve kanal oluşturma işlemleri her hesap için ip degişmek ve çerez temizligi
*İçerik Denemeleri yapabilirsiniz
*Kesinlikle o anlık kullanabileceginiz kadar kanala giriş yapmak ve oluşturmak
*gmail açmak ip çok önemli
*kanal oluşturulan ip çok önemli
*adsense veya partner baglarken ip çok önemli
*para kazanma açarken çok önemli ip
*video yüklerkenki ip çok önemli
*para kazanma açarken video ortası reklam girerkenki ipler çok önemli

Neden Peki?

Bunların hepsinde Google Ticari ve takip sistemi Kayıt altında tutmasından Dolayıdır.
2 Ay önce attıgım 1700 videoluk kanalım halen ayakta
Şans payı varmı Evet olabilir.

Ama ihtimalleri en aza indirebilirsiniz

Örnek olarak mesela kanal oluşturun hergün bir sonraki kullanacagınız kadar kanal mesela günlük 5 kanal diyelim
bu 5 kanalın temiz ip ve çerezlerle Kanallarını oluşturup para kazanmalarını açın
Dinlenmeye bırakın ertesi gün videolarını yükleyin işlemlerini halledin bittirdikten sonra ertesi gün için 5 mailinizi kanallarını para kazanmaları açın

İp değiştirememe gibi bir sıkıntım var çünkü sunucuda 2 sabit ip veriyor.Kendi bilgisayarımda zaten turkcell-vodafone vodem kullanıyorum o sebepten ip değiştiremiyorum anladığım kadarıyla ip değiştirmek önemli.

Vds kullanan arkadaşlar içinde tavsiyem diger tüm işleri ip degişen kendi pclerinden yapmaları video yüklemelerini vdsden yapmaları daha aza indirmiş olurlar kapanmaları.

Benim son 4 günde 5 kanal gitti artık neyden bilmiyorum. Çok dikkat de ettim 40 videoyu geçmiyordum gmail mi sağlam değil neyse?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri