Spamdan Kapatmalar Başladı

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar bugun itibari ile tüm kanallarım spamdan kapatılmıştır (spam yapmadığım halde, sebeb hizmet şartlarını ihlal etmiş olmammış) ayrı mail hesaplarında olanlar dahil.

Geçen aydan para kazanmalar kapatılınca malüm daha sıkı tutmuştum 3.taraf yok dünya engeli yok telif yok tek bir kanalın günlük kazancı 50€ ve üstüydü

2008 tarihli en eski patner kanalımı bile kapatmışlar buna çok üzüldüm 5 senedir 1 tane telif almamoştım kanalda. gelde sinir olma umarım içerde kalan 1800€ yu bari alırız iyice suyunu çıkardı yt bu işin..

Bu arada şimdi yeniden kanal açmam lazım bunun için öneriniz varmı bu gibi olaylarda ip vs değişin gibi bişiyler vardı doğrumu format falan atayım mı mac adresi için ?

%100 orjınalım dıkkatlıyım.. fazla para kazandınmı kapatıyolar.. ben onu anladım...

Arkadaşlar bugun itibari ile tüm kanallarım spamdan kapatılmıştır (spam çalışmama rağmen, sebeb hizmet şartlarını ihlal etmiş olmammış) ayrı mail hesaplarında olanlar dahil.

Geçen aydan para kazanmalar kapatılınca malüm daha sıkı tutmuştum 3.taraf yok dünya engeli yok telif yok tek bir kanalın günlük kazancı 50€ ve üstüydü

2008 tarihli en eski patner kanalımı bile kapatmışlar buna çok üzüldüm 5 senedir 1 tane telif almamoştım kanalda. gelde sinir olma umarım içerde kalan 1800€ yu bari alırız iyice suyunu çıkardı yt bu işin..

Bu arada şimdi yeniden kanal açmam lazım bunun için öneriniz varmı bu gibi olaylarda ip vs değişin gibi bişiyler vardı doğrumu format falan atayım mı mac adresi için ?

Spam dediğiniz şey tam olarak nedir acaba, benim bildiğim bir kanala veya adsenseye bağlı 2 kanala aynı videoyu atmaktır. doğrumu biliyorum acaba yani başka tanımı varmı acaba ?

%100 orjınalım dıkkatlıyım.. fazla para kazandınmı kapatıyolar.. ben onu anladım...

biz ne kadar çok kazanırsak googleda bi o kadar çok kazanıyor sonuçta bizim aldığımız her tık için bizden komisyon alıyolar e hal böyleyken saçma değil mi çok kazananları silmeleri ?

biz ne kadar çok kazanırsak googleda bi o kadar çok kazanıyor sonuçta bizim aldığımız her tık için bizden komisyon alıyolar e hal böyleyken saçma değil mi çok kazananları silmeleri ?

kapatan google değilya ne hile hurda varsa türkiyede youtube reklamları çıktığından beri oluyor, yani başkalarının hayrını istemeyen türkler, önce tbmleri tl ye çevirdik ayağıyla yarıya düşürdüler sonra bildiğiniz gibi.

Bende öyle biliyorum ancak hiç bir kanala aynı videoyu atmamısımdır kategorilerim ve kanallarım hep farklı titiz çalışırım çorbaya cevirmem kanalları..

ben konuda spam dedim zira mailde hizmet şartlarınını ihlal edildiği yazıyor ancak hiçbir videomda kanalımda uyarı vs yoktu. hesaplardada Kalıcı olacak devre dışı bırakıldı yazısını görünce spamdan kapatıldığını düşündüm.

Bende öyle biliyorum ancak hiç bir kanala aynı videoyu atmamısımdır kategorilerim ve kanallarım hep farklı titiz çalışırım çorbaya cevirmem kanalları..

ben konuda spam dedim zira mailde hizmet şartlarınını ihlal edildiği yazıyor ancak hiçbir videomda kanalımda uyarı vs yoktu. hesaplardada Kalıcı olacak devre dışı bırakıldı yazısını görünce spamdan kapatıldığını düşündüm.

Adsense duruyormu peki birde kapanan kanallarınıza giriş yapabiliyormusunuz acaba ?

Tek kanalının para kazanması kapatılsaydı. Bunu tekrar açmak mümkün ama toplu tüm kanallar kapatıldığında sıkıntı büyük. :S

Telifsiz engelsiz kanalim spam den gitmesi ilginc

Format atmak gerektiğini düşünmüyorum, öncelikle kapanan tüm kanalların maillerini sil, kanallardan geriye kalan neyse temizle.

Yaklaşık 11 aydır tıkır tıkır ödeme ( her ay 1000-1500 TL arası ) alıyorDum. Yine yaklaşık 3 aydır bu kapanmalar yüzünden adam akıllı video yüklemedim.Acemiyken açtığım bir kanalın 3 ay önce para kazanması kapanmıştı.Derhal kanalı silmiştim. Malesef gmaili duruyordu.Eğer kanalla birlikte gmaili de silseydim, bugün diğer kanalların para kazanması kapatılmayacaktı belkide.
Bu işte spamın etkisi tartışılır ancak zannettiğiniz manada spam da yapmadım hiç.Yani en azından kanal kopyalamadım,günde yüzlerce ,binlerce video hiç atmadım. VDS,BOT felan hiç kullanmadım.Hiç alt kanal açmadım.Kapanan kanallar arasında telifli olanlar da var,hiç telifi olmayanlar da var.Veya telif alıp,sonrasında telif sahibine rica edip telifini kaldırttığım kanallar da var.Şu an adsense sağlam.İçinde kesinleşmemiş brüt 1250 TL kadar para var.Durumum bundan ibaret.

Adsense duruyormu peki birde kapanan kanallarınıza giriş yapabiliyormusunuz acaba ?

evet adsense hesapları duruyor kapanan kanallara ise giremiyorum.

---------- Mesaj saat 17:32:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:04 civarında gönderildi. ----------

Telif veya engel olmayan kanallar zaten spam güncellemesine takılmazlar.

İstisna olabiliyormuş demekki arkadaşım 2008 tarihli kanalım bile gitti onca abonesi ve izlenmesiyle

3 ayrı gmail hesabına ait tüm kanallar gitti öyleki

çöp kanal bile kapanmış içinde 5 tane video vardı

kapanan kanalları 2 hafta önce açmıştım. zaten yeniydiler ve uyarı ihtar yoktu.

vps kullanıyorum ancak yüzlerce binlerce video atmadım hiçbir zaman atmamda günlük çalışırım 5 6 videodur. Vps kullanmamın nedenide videolar uzun oldugu için hızlı upload etmesi, binlerce video atmak değil

gidince gidiyor işte..

Yutub temizlik yapiyor belli ki insallah bizlerin basina gelmez ve sizde en kisa zamanda eski kazanciniza ulasirsiniz, gecmis olsun:-(

Ben geçende de yazdım aslında bu iyi birşey.
En azından Spamdan kanalları kapatıp, Tüm kanalların para kazanmasını kapatmazsa, hiç yoktansa kesintiler olduktan sonra spamdan kapanan kanalların kazancını alırız.

Diğer türlü ise para kazanmalar kapanırsa parayı alabilecek miyiz diye 1 ay bekliyoruz.

bizim gibi başkasının videosuyla kazananalar için evet... youtubede orjınal videon varsa ispat et %100 kazanırsın ama bizler? var olan videoların yenılerını atıyoruz.. yanı spam oluyor.. orjınal video sahipleri önemli bizim gibiler mi ?

evet adsense hesapları duruyor kapanan kanallara ise giremiyorum.

---------- Mesaj saat 17:32:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:04 civarında gönderildi. ----------

İstisna olabiliyormuş demekki arkadaşım 2008 tarihli kanalım bile gitti onca abonesi ve izlenmesiyle

3 ayrı gmail hesabına ait tüm kanallar gitti öyleki

çöp kanal bile kapanmış içinde 5 tane video vardı

kapanan kanalları 2 hafta önce açmıştım. zaten yeniydiler ve uyarı ihtar yoktu.

vps kullanıyorum ancak yüzlerce binlerce video atmadım hiçbir zaman atmamda günlük çalışırım 5 6 videodur. Vps kullanmamın nedenide videolar uzun oldugu için hızlı upload etmesi, binlerce video atmak değil

gidince gidiyor işte..

Para kazanması kapatılan kanalların gizli 3.taraf içerik yüzünden kapanmış demek ki. Bazı videolar eşleşene takılıyor ama YT sana bunu göstermiyor. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ortalama 7, 8 gizli eşleşen oldumu ilk güncelleme'de kanal GÜM.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri