Spamdan Kurtulmak için videoları özgünleşrtirmek mi gerek?

• Kullanıcı ilbocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ilbocan

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar
Bu spam işi artık ciddi ciddi sorun olmaya başladı . youtube bir şekilde fark ediyor. kanalları kapatıyor hep. Bizim emeklerde boşa gidiyor haliyle.
Muhtemelen sizin de başınıza geliyordur. Ben bot ile çalışıyorum videolarında bilgisini değiştiryorum ama spama yine takılıyor.
Şimdi spamdan kurtulmak için bu videoyap.com un botu aldım ama bana göre traj bir bot. Çünkü azamı derecede yavaş. Onun yaptığı işi ben kendi bilgisayarımda daha hızlı yaparak özgünleştirrim.
Eğer bu videoları pc ye indirip tek tek özgünleştirme yapmsak spamdan kurtulur muyuz acaba? bunu deneyenleriniz oldu mu?
ytkazan botu yasine sordum. Birşey değiştirmez yine spamdır dedi.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum

Hiç videonun olmadığı kanalların bile kapatıldığını düşünürsek bence özgün video feşan hikaye yine kapanacaktır.Özgün video için emek vericeksin kapanırsa daha kötü olur.Spam olayı ilginç bir olay bir girdim mi çıkması zor benimde sürekli kapanıyor tek teselli içerdeki parayı afsense kesmiyor.

Hiç videonun olmadığı kanalların bile kapatıldığını düşünürsek bence özgün video feşan hikaye yine kapanacaktır.Özgün video için emek vericeksin kapanırsa daha kötü olur.Spam olayı ilginç bir olay bir girdim mi çıkması zor benimde sürekli kapanıyor tek teselli içerdeki parayı afsense kesmiyor.

Ben açtığım kanalları bağlamıyorum adsenseye hocam. 1 hafta bekliyorum . kapanacaksa adsensede yer tutmasına gerek yok.
Ama videoları özğünleştişrmek spam olayını engelliyor diye biliyorum. benim açtığım kanallar içinde vide yokken kapanmıyor zaten. video atıyorum 24 saat sonra patlıyor

---------- Mesaj saat 01:01:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:15 civarında gönderildi. ----------

Bu konuda kimse birşey paylaşmak istemiyor mu?

spamdan ötürü az önce 40 tane kanalım kapanmış. bunların 35 tanesi sadece youtube olarka açılıp adsense ayarları yapılmış hesaplarımdı.. yani hiç kullanmadım. spamdan 1 kanal gidince diğerleri de uçuyor nedense... hiç kullanılmayan hesaptan ne istedin bre yutuppp

spamdan ötürü az önce 40 tane kanalım kapanmış. bunların 35 tanesi sadece youtube olarka açılıp adsense ayarları yapılmış hesaplarımdı.. yani hiç kullanmadım. spamdan 1 kanal gidince diğerleri de uçuyor nedense... hiç kullanılmayan hesaptan ne istedin bre yutuppp
hocam bunlar ne kadar süre sonra spamdan kapandı. Ben kanalı açıyorum birkaç gün bakıyorum kapanmazsa öyle adsenseye bağlıyorum. Değilse adsense de spama düşer kapanır diye.
Ama son bir haftadır açtım bütün kanllar 3 güne kalmıyor kapanıyor. acaba videoları intro eklesek özgünleştirsek mi?

hocam bunlar ne kadar süre sonra spamdan kapandı. Ben kanalı açıyorum birkaç gün bakıyorum kapanmazsa öyle adsenseye bağlıyorum. Değilse adsense de spama düşer kapanır diye.
Ama son bir haftadır açtım bütün kanllar 3 güne kalmıyor kapanıyor. acaba videoları intro eklesek özgünleştirsek mi?

2 hafta oldu olmadı.. kanalı bağlayıp bağlamasanız da kanal kapansa dahi adsense ye zarar vermez o konuda korkunuz olmasın. ama dediğim gibi kullanmadığım sadece açtığım hesaplarda kapanmış.

2 hafta oldu olmadı.. kanalı bağlayıp bağlamasanız da kanal kapansa dahi adsense ye zarar vermez o konuda korkunuz olmasın. ama dediğim gibi kullanmadığım sadece açtığım hesaplarda kapanmış.
hiç kullanılmayan kanal nasıl kapanıyor çok ilginç.
o da mı 2 hafta sonra kapanıyor yoksa bir kaç gün sonra mı

bana da ilginç geliyor.. aynı tel ile hesap aktif olduğu için patlamış sanırım, tüm hesaplar aynı anda kapandı malesef o konuda hiç ayrım yapmıyor yutup
Telefon ile alakalı olduğunu sanmıyorum. değilse benim aynı numara ile onaylı kanalım biri kapandı diğeri duruyor. öyle bir kaç tane kanalım var zaten
formda herkes orjinal telefon onaylı olursa risk az falan demişler bence o da alakasız. orginal telefon onayşı kanallarımda spamdan kapandı.
videoların başına sonuna intro atıp özgünleştirmeyi denemek istiyorum bunu içinde vds lazım. Ama bu tam çözümmü spama ona da emin değilim. O yüzden bu konuyu açtım ama kimse birşey yazmadı.
Bu videoyap.com botu var özgünleştirme için. Ama tamamı ile traş. o bota para verilmez. kendin tek tek özgünleştirme yap. daha hızlı yaparsın. Adam 100 tane toplu atma koymuşlar onada özgünleştirme yapmıyor zaten.
işte bu özgünleştirme acaba spamdan kurtarıyormu gerçekten onu öğrenmeye çalışıyorum.

hocam özgünleştirmeyi istemiyorsan aynen kullan onu istemiyorsan başka sitelerden çek onuda istemiyorsan toplu çekim yap. eğer bunlarıda istemiyorsan videoyap ücret iadesi ticketi at aynı gün iade edelim. adına üzüldüm açıkcası bizde spama düşme oranı çok az. enden dolayı yakalandığını düşünüyorsan yanıldıgını söylemliyim. benim sistem sadece api ile giriş yapar. yani apisiz giriş yapısipda telifli videoları silme aracı yoktur. onlarda apisiz giriş olur ve kanalı patlatır. aynı anda bir hesaba 2 farklı ip ile girmeyin. en çok spama bu düşürür. benim sistem api ile girdiği için farklı ip olayına takılmaz. umarım net bir cevap olmuştur. yavaşlık konusuna gelince yükleme olayı 1gbit hatlarla çekiliyor. youtube yavaşlığı serversal değil herkesin sisteminde aynı hızda gider. a kişinin botunun hızlı olmasının imkanı yok o saatte youtube o video serverı için kaç mb/sn tanımlıysa herkes o hızda çekebilir. toplu at veya tekli atacaksan yeni videoya tıklayıp diğerleri yüklenitken yeni video yükle. hız bölüşmez aynı hızda hepsini atar. eğer logo basma intro basma alt yazı basma sesini silme gibi özellikleri kullanarakda ekliyorsan 5 dakikalık videoda 1 dk o işlem için bekletir.

5 aydır videoyap kullanıyorum.videoyap ile video attıgım hiçbir kanal spam yemedi.

arkadaslar mrb. bi sorum olacak yeridir değildir bilemıyorum magdur gorun. aynı videoyu birden fazla kanalımızda paylaşmak spam ma girer mi?küçük resim açıklama etiket vs kısımlarını değiştrsek bile ?? bilgisi olan arkadaslar yanıtlarsa sevinirimm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri